Професионални серии за коса - 28

• 53 497
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
Аз вчера ползвах хидратиращия шампоан и балсам на Филип Кингсли, след което реконструктора на Джойко без отмиване (и една малка помпичка от флуида Хрома Рич) и....косата ми е ужасна! Не знам дали си внушавам, но винаги след реконструктора без отмиване на Джойко косата ми е много мазна. Явно прекалявам с този продукт. От балсама без отмиване на Афоджий примерно, както и от Л2 на Лакме пръскам много, но не ми утежнява косъма, докато този на Джойко е като че ли доста мазен....
И да попитам нещо - Force Architecte и Fibre Architecte с какви шампоани мога да ползвам? Имала съм Bain de Force, не ми хареса и го разкарах. Сега искам да си взема Resistance Bain Volumactive, Specifique Bain Prevention GL Densifying и Biotic Bain Bio-Recharge Purifying Shampoo for Combination Hair . Те дали са подходящи? Или пък друг ми препоръчайте освен Bain de Force  Praynig Hug

Resistance Bain Volumactive  Peace bowuu

от течния р-р на Джойко косата ми никога не е ставала мазна  newsm78 може би не е добре да го комбинираш с флуида хрома рич  Peace

# 136
  • София
Благодаря и на теб, a.l.e.n.a.  Hug
И аз си мислех, че този шампоан би бил най-подходящ.
На мен от флуида Хрома Рич не ми се е омазнявала косата. Но и друг път съм ползвала реконструктора на Джойко без комбинация с друг финиш и пак ми ставаше мазна. Но аз пръскам 7-8 пъти примерно...

# 137
  • в 1001-та нощ
да, хрима рич е лек флуид, аз предположих, че при смесването става такава реакция  newsm78

най-добре го ползвай след напротеинчване, не след хидратиращи  Peace

# 138
  • София
Права си  Peace
Просто исках максимална хидратация вчера след двустъпковия протеин на Афоджий от предишното къпане, в резултат на който косата ми беше много твърда и суха  Simple Smile
Поръчах протеиновата терапия на Милк Шейк за мен и съфорумка, чакам я с нетърпение  Heart Eyes

# 139
Запис и от мен Simple Smile Поръчах си 2стъпковия протеин, досега не съм го ползвала. Как трябва да се използва за да не става косата твърда и суха ?  Shocked

# 140
  • в 1001-та нощ
измиваш с шампоана за изтощена коса, нанасяш проитена, сушиш, отмиваш и след това ползваш хидратиращ продукт

ако косата стане много мека и искаш повече жилалвост, на следващото ползване ползваш по-малко хидратиращ  Peace

аз ползвам 2 минутния р-р и ми е идеално  Peace

Права си  Peace
Просто исках максимална хидратация вчера след двустъпковия протеин на Афоджий от предишното къпане, в резултат на който косата ми беше много твърда и суха  Simple Smile
Поръчах протеиновата терапия на Милк Шейк за мен и съфорумка, чакам я с нетърпение  Heart Eyes

ще свикнеш   bouquet вярвам, че покупката много ще Ви хареса  Heart Eyes

# 141
Благодаря !  Hug
Продуктите на Матрикс били ли са обсъждани тук преди и професионални ли се водят?

# 142
Chicci, кажи с какъв косъм си. На първа страница MissNellie е дала основните стъпки и насоки, за да не се стига до напротеинчване.
Прави се предварителна хидратация и тогава вече се пристъпва към шампоана, протеина и хидратиращия продукт след него.

# 143
  • в 1001-та нощ
Благодаря !  Hug
Продуктите на Матрикс били ли са обсъждани тук преди и професионални ли се водят?

Матрикс е марка на концерна Лореал, като Керастаз, Редкен и т.н.; има професионални; аз  вчера си поръчах - 3-4 различни видове концентрати (10 бр х 10 мл всеки) и 1 балсам; но ще добия впечатление, като ги ползвам  Peace

# 144
Chicci, кажи с какъв косъм си. На първа страница MissNellie е дала основните стъпки и насоки, за да не се стига до напротеинчване.
Прави се предварителна хидратация и тогава вече се пристъпва към шампоана, протеина и хидратиращия продукт след него.

Косата ми е с тънък, хлъзгав/копринен косъм, ако мога така да се изразя, дълга на нивото на лакътя , не е химически третирана, но е постоянно под термична обработка, със склонност към късъне в краищата. Simple Smile

# 145
Благодаря !  Hug

Матрикс е марка на концерна Лореал, като Керастаз, Редкен и т.н.; има професионални; аз  вчера си поръчах - 3-4 различни видове концентрати (10 бр х 10 мл всеки) и 1 балсам; но ще добия впечатление, като ги ползвам  Peace

Не бях виждала концентрати. Можеш ли да споделиш линк към тях? Аз съм ползвала само една терапия в бяла опаковка .

# 146
  • в 1001-та нощ
ето тези взех, ще ги намриш в гугъл  Peace

Matrix Biolage Colour Cera Repair (10x10ml)  
Matrix Biolage Forte Therapie Cera Repair (10x10ml)
Matrix Biolage Fortifying Conditioner (500ml)
Matrix Biolage Voluma Therapie Cera Repair (10x10ml)

# 147
Косата ми е с тънък, хлъзгав/копринен косъм, ако мога така да се изразя, дълга на нивото на лакътя , не е химически третирана, но е постоянно под термична обработка, със склонност към късъне в краищата. Simple Smile
Щом си с тънък косъм е твърде вероятно да не усетиш силното втвърдяване от протеина. Но все пак е добре да се запознаеш как се процедира с протеин на първа страница.

# 148
Момичета,препоръчайте ми някакъв продукт,който да позлвам с дифузера за оформяне Praynig Сега тук-там има някоя къдра,ама все едно просто съм станала от леглото Embarassed Косата ми е иначе чуплива,но пък не се къдри лесно. Crossing Arms

# 149
Аз пробвах и с различни пяни, и с фиксатори, но не ми държат. Преди като бях руса се оформяше само с мачкане с ръце и то чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт