Професионални серии за коса - 28

• 53 547
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Аз пробвах и с различни пяни, и с фиксатори, но не ми държат. Преди като бях руса се оформяше само с мачкане с ръце и то чудесно.
А,кажи ми сега каква е тая зависимост? Rolling Eyes Като се изрусявах беше достатъчно просто да не се изправя,малко намчакване и готово! (сега косъмът ни е по-плътен и здрав и затова не се огъва лесно  Twisted Evil  )

# 151
# 152
sladurka, обяснявам си го с това, че след като се изруси, косъма става по- податлив на обработка. Мен ме правеха и с блондор, та съвсем беше лесно да се начупва. Изрусяването си е един агресивен метод за една коса. Аз за себе си си го обяснявам, но не мога да го пиша с думи.  Blush

РусоРоси, нищо не виждам.

# 153
Момичета, съжалявам ,че се включвам така първо със снимка , не знаех как точно да я публикувам, но се радвам че се получи.От известно време само ви чета и реших да се възползвам от вашите съвети,защото опита ми с проф. продукти не е голям,а определено имам нужда от добра грижа .косата ми е ниво 3-4 -естествената и сами се сещате на какво я подлагам за да достигна този цвят

# 154
май със снимките нещо не ми се получава

# 155
sladurka, обяснявам си го с това, че след като се изруси, косъма става по- податлив на обработка. Мен ме правеха и с блондор, та съвсем беше лесно да се начупва. Изрусяването си е един агресивен метод за една коса. Аз за себе си си го обяснявам, но не мога да го пиша с думи.  Blush

Дааа,прекрасно те разбрах,виж в скобите за справка Laughing Laughing Laughing И все пак искам да ползвам дифузер(малко по принуда),не мога сега да изправям косата си-не съм я подстригвала 2 месеца с цел пускане на дължина и не става за изправяне. Чудя се на стилизиращия мус на Афоджий Thinking,някой също беше писал на предните страници май.
П.П. не мога да публикувам Shocked спрете се де Laughing

# 156
Роси вижда се споко Grinning Моето мнение е :
1.ако ползваш преса,спри я малко и включи нещо за термозащита
2.ако се обезцветяваш Thinking ами недей ползва бои с висок % оксидант
3.ако се къса косата ти-Афоджий Laughing
4.хидратираща/маслена маска(може и малко силикони за приглаждане) серията Deep Care Lakme,ми е абсолютен фаворит,ще ти пооправи вероятно сухата коса. Серията Absolute repair L`Oreal  въпреки,че аз не я харесвам вече особено,за теб мисля,че ще е подходяща.
4.еластисайзър би ти се отразил добре+ампула Реню Ц,според мен особено удачна поне да поприкрие изтощени връхчета.
Това е мое виждане,аз бих постъпила така,ако искаш разгледай и 1-ва стр.,там има доста инфо.
П.П. продуктите ги има в zlatnaribka.com

# 157
Ако откриеш с какво да я начупваш и да се задържа- да споделиш. Аз като не искам да я изправя, я намачквам малко с пяна, изсушавам я и после я навивам на маша на едро.
Ето какво се получава:
http://prikachi.com/images/299/4304299b.jpg

# 158
Аз днес се изчистих от нацъфтялото,беше само отпред този път и то на горните пластове,иначе фризьорката каза,че косата ми била пораснала   Mr. Green
Сега да видим колко ще изкарам,Форс Вектор-а термо-млякото и Митик ойл след  баня мога ли да ги използвам 1 след друго или едно след друго е по-добре  newsm78,а кристалите след тях ли остават ?

# 159
Анч,много ти е хубава косата бе Flutter Не искам да ползвам маша Sad,ще пробвам само с дифузера,ще се изтрая пък,какво толкова...Ще го видя тоя мус на Афоджий струва ли си.Тъкмо днеска пуснах поръчка за протеина,как не се сетих и това. оф,взех да се депресирам нещо-сума продукти ползвам напоследък,все хубави и не знам какво си,пък сега косата ми изглежда разхвърчана само. Иначе не мога да отрека,че косъмът е по-здрав някак си,тоя пуст косопад също май се спря.Като и взема връхчетата след някой и друг ден и ще видя какво е положението.

# 160
 Hug
Благодаря!

Аз отлагах дълго време скъсяването на косата и се ядосвах, че ползвам хубави продукти, а косата ми не изглежда добре. След подстрижката вече бях на друго мнение.  Mr. Green

# 161
Косата ми е гъста със сравнително дебел косъм,но краищата са ужасни сухи ,твърди, хвърчащи.Не се лъжете от снимката прилежно изправена е-косата  Simple Smile.Използвам Kerastase Ciment Anti Usure и шампоана bain de force,Oleo Relax (маска и шампоан) една хидратираща серия с арган (по късно ще и погледна  марката),лятото използвах една опаковка Elasticizer Extreme,за финиш използвам коприната на Чи,флуида  Олео релакс и кристали от серията с арган.Термопротектор-Термичното мляко Форс вектор.
След всичко това(на фона на продуктите които използват някои от вас не е кой знае какво Embarassed)ако не я мина с преса просто краищата изглеждат като изтръпнали.Ще се радвам на вашите съвети за продукти които мога да използвам

# 162
Роси хубави неща ползваш,но в каква последователност ги ползваш? Реню Ц успешно ми оправя връхчетата специално,пробвай,ако искаш.
И каквото и да ползваш,ако редвоно използваш и преса,няма как. Опитай само с четка и сешоар,твоята коса е къса и ще се оформи бързо Peace

# 163
  • София
Момичета,дали ще мога да помоля куриерите на Спиди да ми оставят пратката от рибата в някой от офисите им?
 Идея си нямам по кое време ще съм си вкъщи и не искам отново с куриера да се преследваме из София,както стана предния път.

# 164
Момичета,дали ще мога да помоля куриерите на Спиди да ми оставят пратката от рибата в някой от офисите им?
 Идея си нямам по кое време ще съм си вкъщи и не искам отново с куриера да се преследваме из София,както стана предния път.
И на мен ми се наложи веднъж и хич не е лесно. Трябвало да пратиш мейл до централния офис и да чакаш отговор Crazy

Общи условия

Активация на акаунт