Да забранят ли пушенето на открито?

• 36 833
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 660
# 661
 Joy

То бащите и ракия пият- вие пропихте ли от малки?

# 662
И пикаят прави.

# 663
  • Варна
Joy

То бащите и ракия пият- вие пропихте ли от малки?

И с ракията ще се заемем, Вилико, и с ракията. После - с пържолата, всичко ще бъде поправено в името на прогреса!

# 664
  • Sunshine state
Аз пък мразех цигарите точно,защото нашите бяха страстни пушачи.Ненавиждах ги и от целия клас,само аз и още едно момиче не пропушихме.Започнах ги доста след завършването,когато отдавна вече не живеех с родителите си,защото изведнъж ми се пропуши.  Mr. Green Peace

# 665
Аз пък мразех цигарите точно,защото нашите бяха страстни пушачи.Ненавиждах ги и от целия клас,само аз и още едно момиче не пропушихме.Започнах ги доста след завършването,когато отдавна вече не живеех с родителите си,защото изведнъж ми се пропуши.  Mr. Green Peace

А са медицински лица, нали? Нищо не разбират. Как не се е намерила една Елица да им обясни.

# 666
  • София
viliko, и ракия пие младежта. Факт.

Pupitka, да не си искала да възпроизведеш уютната домашна атмосфера?

# 667
viliko, и ракия пие младежта. Факт.

Pupitka, да не си искала да възпроизведеш уютната домашна атмосфера?

Надявам се, ще се бориш и против това. Със същата сила.

# 668
Ели Х, ти пак се обърка.
Нали щеше да репликираш привържениците на пушене по спирки, детски площадки и опушващи децата си в колата или вкъщи?
То така само с претенции не става. Аз тва, аз онова... пък 40 страници тема само с мен се занимаваш.

Кви претенции, кви пет лева? Сега давай и кажи на кой точно за какво да пише, че да не стане объркване  hahaha?  То за теб е ясно - всички ти се радват. Не само аз се забавлявам. И не виждам защо да не се забавлявам.

Малко ти идва в повече вниманието явно, но това не е мой проблем. Който каквото си надроби, да си го сърба.

# 669
  • София
От толкоз внимание не мога да спа. hahaha

Цитат
Ако е имало изказване в този дух, то явно съм го пропуснала иначе бих репликирала.

# 670
Разхождала съм  се по коридорите на онкологията като пациент.

http://dnes.dir.bg/news/rak-zabrana-merki-srestu-pusheneto-onkolozi-10457119?nt=4

Амин...и на темата , предлагам аз.
 Peace
Щото нищо забавно няма по онези коридори, които ще помня цял живот....нищо, че вие тук така се забавлявате.

# 671
Цитат
Ако е имало изказване в този дух, то явно съм го пропуснала иначе бих репликирала.

И точно какво си цитирала и то какво ти говори? Че съвсем странна стана ситуацията. Никъде не съм написала че няма да репликирам долнопробни изказвания по мой адрес. Стига писА глупости, пиле! И ако не го правиш по адрес на другите, логично никой няма да се занимава с твоята особа. Но явно имаш нужда от това внимание и много се стараеш да го получиш.

Изключително некоректна си към останалите потребители и няма нищо чудно че те не ти остават длъжни. Не само аз. Провокираш безсмислени спорове. Оплиташ се в собствените си тези. Все някой не е разбрал тънката ти мисъл. Пък после - защо ме сърби?

Не късно и голям човек да стане за резил.

# 672
  • София
Ели Х, ти се излагаш, госпожа.
Никъде не видях да репликираш нито една дама, която натрапва цигарения си дим на собственото си дете или на други деца. В този дух беше цитираното по-горе твое изказване. Такива особи се изказаха достатъчно в темата.

Всеки има право да се излага, както намери за добре.
Не си ти тази, която ще ми казва какво да пиша.

# 673
Разхождала съм  се по коридорите на онкологията като пациент.

http://dnes.dir.bg/news/rak-zabrana-merki-srestu-pusheneto-onkolozi-10457119?nt=4

Ще си позволя да не се съглася с изнесените научни данни - все по-малко хора пушат, а заболеваемостта от рак се увеличава, та за тези 2/3 ще извиняват, ама едва ли. Иначе действително в това няма нищо смешно.

# 674
  • Колибите
Хм. Забраната на пушенето на открито, с аргумента, че димът влияел негативно в радиус няколко метра около пушача, ми се струва като да речем, да забранят да се пр@цва на открито. Доста отровни газове се отделят при този акт.

Общи условия

Активация на акаунт