Re: SportsDirect-36

• 38 992
  • 757
  •   2
Отговори
# 345
  • София
Ужас, сърцето ми изкочи от бързане да пусна поръчката! Манджата ми загоря на котлона!
Дано да не канселират много,много! Хич и не мислих, просто пуснах три артикула, ако не съм нацелила размерите, ще им търся други собственици  Grinning
Обаче към 8 сутрин наше време май пускат офертите, ако е верен часовника на мейл-а ми!

# 346
Нонич, аз продължавам с моята си теория, по-добре голямо, отколкото малко Wink

Назад в темата (вчера или предния ден) Теди беше пуснала реални снимки на нейни якета на марката...
Аз заложих на 5-6 год за гащеризона, то така или иначе зимата ще си я изпратим, докато дойдат, пък и мен не ми трябва за ски  Blush просто ще си ходи с него на градина, че сутрин е студ.

На мъжо взех ХХЛ, че докато се чудим кое и какво ХХХЛ свърши, надявам се да му стане, ако не ще се разменя, усещам, че ще има масови размени след тия оферти...и някак не щЪ да ги гледам, че и аз докато имам някой лев в картата всеки ден мога да се изкушавам да пусна по нещо  ooooh! ooooh! и по 4п доставка...ааа, но пък си струва де, като го сметне човек за 30на лв мъжко яке и то свестно откъде Wink

# 347
  • София
Ани то и аз мисля, че по-голямото, ама моята върви едричка, а и още чакам с някой да направим комбина, че не ми се пуска само един гащеризон, пък от яке нямам кой знае каква нужда и то скиорско.

# 348
  • Испания
Много искам да пусна якета ,но за първи ще се наложи да пускам сама,с превозваз,моля ви кого да ползвам PraynigОт Добри съм
И за щерката 163 висока,48 кг -10 ли newsm78

# 349
Пепи, нищо сложно няма, сложи при адреси с АДД адреса на посредника, после му пиши на този посредник, че ще си клиент.
За Добрич идея нямам дали имате до там да доставя някой, така че си харесай някой с евтини цени за Спиди или Еконт (примерно Гъбите доставят с преференции от Спиди, протка до 3 или 5кг до вкъщи ми излиза около 3-4 лв...това от София до вкъщи, на крака да ми я донесат).
КидсШопинг мисля пък ,че в момента са с най-евтината доставка от Англия - 1.70лв на кг...но не знам дали ще имаш време да харесваш посредници, то якетата за минути свършват  Peace
Плати и с ПП - нп, само за билинг адрес пиши твоя в Б-я

# 350
А за тези гащеризони само днес ли е офертата newsm78
Пухче не си закъсняла. Благодаря ще взимам по- малкия номер

# 351
А за тези гащеризони само днес ли е офертата newsm78

Само за днес,докато свършат  Wink Обикновено още до обяд се изчерпват дневните оферти.

# 352
Много моля някой да се включи и да сподели тези апрески уголемени ли са или си отговарят на номера,ако знаете и стелката на 4 или 5 и на детските С11 и С12,ще съм много благодарна да ми кажете!
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-junior-097005

От тези апрески имаме С10(сини) и 5(розови), според мен си отговарят на номерата  Peace

# 353
  • Варна
То и аз ще разменям ако се наложи, че  сутринта като пусках нямаше от мъжките в синьо и черно М размер и пуснах Л. За себе си взех 12, а съм 58 кг 164 см и по принцип  нося 38 по френската. Дано съм нацелила размера. Якетата ги искам основно за ски, даже големия син се запали и се научи да кара сноуборд, но не видях якета за сноуборд в сайта.
Естествено да не остане и малкия син назад на него пуснах 11-12 год, той е  на 10, но по-дребен, а и за мъжа ми поръчах. Най-много да ме замеря с якета като се  върне, а аз да си сложа каската, за да не пострадам. И каски поръчах  Joy  Peace

# 354
  • София
момичета,посред зима реших джапанки да си купувам Laughing някой да има идея тези пума как са като номер,дали си отговарят...
http://www.sportsdirect.com/puma-basic-flip-flops-ladies-223231
аз съм 37 номер,4ка ли да взема newsm78
.....

От пумата 1 размер отгоре - аз нося 36, Пума имам 4-ка и са ми точни  Peace

Специално за този модел НЕ  е необходимо + 1. Peace

Ани,аз също пуснах 5-6 години за малкият.Дано догодина не му е огромен гащеризона.   Grinning

# 355
То и аз ще разменям ако се наложи, че  сутринта като пусках нямаше от мъжките в синьо и черно М размер и пуснах Л. За себе си взех 12, а съм 58 кг 164 см и по принцип  нося 38 по френската. Дано съм нацелила размера. Якетата ги искам основно за ски, даже големия син се запали и се научи да кара сноуборд, но не видях якета за сноуборд в сайта.
Естествено да не остане и малкия син назад на него пуснах 11-12 год, той е  на 10, но по-дребен, а и за мъжа ми поръчах. Най-много да ме замеря с якета като се  върне, а аз да си сложа каската, за да не пострадам. И каски поръчах  Joy  Peace
Хаххихихихи Диана, последното ми хареса.  hahaha hahaha hahaha

#2gunfire Тия пък сега пуснаха и розово гащеризонче, аааа мн ме е яд, одеве нямаше  Cry Cry и на моята мома и пуснах момчешкото.
Моля, все пак някой, ако има 5-6 год размер на гащеризона да даде някакъв размер за дължина...няма да пускам момичешко, че нещо ми се свиди доставката, ще си носи каквото има или ще разменям!  Peace

ПП
+++
Може ли да добавя нещо към вече пусната поръчка, не виждам бутон, вероятно няма, но да питам  Praynig Praynig

# 356
  • София
Ани не може, а защо не я канцелираш цялата и да си пуснеш розовото+другите неща които си си пуснала?

# 357
  • София-Лагера
Koлко е водния стълб на тия якета?
Някой който го има би ли погледнал.

# 358
  • Испания
Благодаря Ани  bouquet
Регистрирах се аз в Габко,ама съответно свърши това което харесах,нищо-за следващ път.

# 359
Ааа Нонич, не ми стиска да направя това, детето може да носи и червено, ако не намеря да го сменя, ама мъжО..ако нещо свърши за него - цъ  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт