Re: SportsDirect-36

• 38 783
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Утре Kangol  Wink

# 676
здравейте  Simple Smile от днес си обещавам, започвам да влизам всеки ден и да следя темата. предполагам скоро ще ви пристигнат поръчките с намаленията дневните. ще се оглеждам за яке на но фиър за 13 г или 11-12 и хл/л- ка мъжко и дамско, но не съм сигурна дали 16 или 18  Mr. Green и елеци на пума май имаше и за тях ще се ослушвам  Hug

# 677
Здравейте момичета!

Имам проблем и ако някой знае как да се справя, моля да ми пише на лични. Проблема е че, получих едни маратонки Найк за малката и едната маратонка е номер 27,5, а другата е 30. Аз бях поръчала 30. Сега дали трябва аз да си платя обратната доставка като грешката е тяхна?
Pisah im, poiskaha mi snimki i dotam...

# 678
  • Пирдоп
Колко време чакате за тр.номер?
Вчера за първи път пуснах сама и не знам какво е положението с този сайт.
За 2 поръчки имам вече тр.номер,но за друга от вчера нямам.
Та се чудя по колко време чакате.
Мерси  bouquet
Напоследък са доста бързи и при пусната поръчка днес например, се пуска по куриер утре. Случвало ми се е и да забавят, но тогава имам отказано нещо. Дано при теб не е това причината  Peace
И аз чакам тракинг от пусната вчера поръчка... нямам още...  Confused

аз пуснах директна поръчка до БГ, с доставка 20 паунда миналата седмица на 26.01. Още нямам тракинг номер. дали заради един продукт http://www.sportsdirect.com/la-gear-inter-lock-skirt-ladies-5750 … ?colcode=57502706 на който пише Pre-Order
поръчката не е за малко пари и се притеснявам. преди съм пускала на английски адрес и за 24 часа даже я изпратиха

# 679
  • Казанлък of all places
This item is not available for despatch until 14 February 2012. Your entire order will be held until this item is available. Personalised items will take a further 36 hours.

Тоест , цялата поръчка ще бъде задържана до 14.02.2012, когато този артикул ще бъде наличен. Не се притеснявай излишно.

# 680
# 681
  • Пирдоп
мерси много

# 682
  • Бургас
Момичета, има ли някой с шипната поръчка от днешните дневни 90% оферти. Аз още нямам мейл, а в Пейпал статуса на плащането е пендинг....Май пак ще ударя на камък  Crossing Arms

# 683
  • софия
Искам да ви попитам от френска номерация 36 кой номер  съответства на английска номерация,за якета става въпрос по точно.  bouquet

# 684
  • Пловдив
Момичета, има ли някой с шипната поръчка от днешните дневни 90% оферти. Аз още нямам мейл, а в Пейпал статуса на плащането е пендинг....Май пак ще ударя на камък  Crossing Arms

Моята от вчера сутринта я пратиха чак преди малко - няма отказани, просто са затрупани явно

# 685
> GET FREE DELIVERY! Just spend an extra £26.42 for free UK postage and packing. < Какво е това  newsm78

# 686
  • Пловдив
Искам да ви попитам от френска номерация 36 кой номер  съответства на английска номерация,за якета става въпрос по точно.  bouquet

8

> GET FREE DELIVERY! Just spend an extra £26.42 for free UK postage and packing. < Какво е това  newsm78

преди 2-3 страници беше обсъдено

# 687
simoma  Heart Eyes  мина номера  Laughing

Някой може ли да ми каже какво означава това
GET FREE DELIVERY! Just spend an extra £18.26 for free UK postage and packing
Ако сложиш в коша още неща за 18.26 и достигнеш 60 лири, ще получиш БД до англ. адрес  Peace
Благодаря за споделеното, може би ще поръчам сега значи...
Тедичка, благодаря ти!

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 21:41 от Анонимен

# 688
  • София
simoma  Heart Eyes  мина номера  Laughing

Някой може ли да ми каже какво означава това
GET FREE DELIVERY! Just spend an extra £18.26 for free UK postage and packing
Ако сложиш в коша още неща за 18.26 и достигнеш 60 лири, ще получиш БД до англ. адрес  Peace
Благодаря за споделеното, може би ще поръчам сега значи...

Цвети ,ЧРД  !Да ви е живо  и здраво голямото момче  ! newsm59

# 689
  • Бургас
змейковица , благодаря!  Hug
Дано поне с днешните якета извадя късмет, че скиорското ми го отказаха ...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт