Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 44 026
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
София, и аз го разбирам това като Куркума. Но изобщо не претендирам за превода, даже със сигурност не е точен Simple Smile

# 256
Момичета снощи и среди нощите сте били в творческа стихия!  Лилимс, Гони, Кампанула и всички писали по късните часове
Дива - за "Розите" - сложих си ги в любими плюс още някои неща.
На екипа Валентина - Дива - и на Гони -  страхотни песни - върнах се назад в едно младо, безгрижно и влюбено време !
Мариянка - за погледите, ръцете и всички други нови актуални снимки - настроението ми е супер!

# 257

Пръстена го няма.....

# 258
  • В Града на липите
Ей, сега вече разбрах защо било голямото чакане. 30-сет секунди, ама какви. Ако довечера не се появя, да знаете, че съм объркала пътя и за по-направо съм минала прези Истанбул.

Мерси на дамите, които ни накараха да се усмихнем като зелки.  bouquet  bouquet  bouquet

# 259
# 260
И двамата с такива прекрасни ръце - децата им как ли ще подлудяват хората с техните! Laughing

Гони,   Kissing Heart

# 261
Sofi_q и аз забелязах напуканите му устни, жадни са за целувка, ФГ не се сети, в следващия епизод, дай Боже! То и това, което се случи, е свръх нашите мечти.
milittana нахлувай в темата, тук никой не се плаши, бъди добре дошла, само трябва да си извоюваш място, че битката за Керим е ожесточена. Всички сме на мнение, че е секси, чаровен..................нямам време да го опиша, ти сама знаеш. Simple Smile

# 262
# 263
  • Враца

Благодаря за фрагмана и превода му  Hug

# 264
# 265
# 266
Хайде стигаме сме го гледали само в болничното легло

# 267
Гони, спри се, че хуквам към болницата!

# 268
http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=11521
 newsm44 newsm44 newsm44

О, Боже! Тя му целува дланта...  Flutter

Е, все пак е зле момчето.  Cry

Cruela, campanula,  Hug Hug

Слава Богу, не изглежда чак толкова зле момчето. И наистина дано е видял Мустафа, че това гадно влечуго  да си получи най-после заслуженото.
Фатмагюл вече не крие чувствата си и сцената в болницата е много красива и вълнуваща. Ама големи скъперници тия бе, по-малък фрагман не можаха ли да скалъпят. Макар, че ние и на това сме благодарни. Ами без хич? Може пък до четвъртък още с един да ни ощастливят. Ей, за Харема вече има 2.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 269
Гони, спри се, че хуквам към болницата!

Joy hahaha Joy hahaha
Там вече са ни изпреварили......

Спирам....... Peace

Общи условия

Активация на акаунт