Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 950
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • В Града на липите
Бену, не бих могла да сравнявам двата сериала, защото не съм гледала другия. Нещо си се объркала. Но не искам да навлизам в спорове. Извинявай, ако тона ми е бил малко по-остър, но ми се стори неуместно, на място, където споделяме възхищението си към някого, да ни го подценяват.
Иначе въпрос на вкус, казало котето и...  Grinning

# 421
И пропуснах да кажа с риск да ме линчуват мацките тук , ами не знам какво да ме направят , но наш КеримЧо по нищо не може да се сравни с актьора изпълняващ ролята на Езел - нито по талант , нито по тембър , нито по външен вид ...изобщо нещата са два различни свята ....А за Дженгиз/ Йзшенер/ като талант ...не знам кога ще се появи равен на него  Naughty

Искам да ти кажа , че това е твое мнение , но моето е коренно различно и се припокрива с момичето  на което направи забележка... Сценария на Езел е супер , но актьорската игра е дървена с изключение на Вуйчо и Али.., дори Ийт не ми хареса както в Мелодията на сърцето...Спирам , тук е темата на Каква е вината на Фатмагюл...Киноманка съм и мога с моите 38 години стаж непрестанно гледане на филми да заявя , че първи сезон на Фатмагюл е най-добрата актьорска игра от всички турски сериали...На всичките имам поглед - Езел го гледах до 50 серия , не говоря наизуст... !?
  Peace

# 422
Нелка, гледам го онлайн, нямам дистанционно  Mr. Green И без нравоучения ако обичаш и съвети какво да правя. Непонятно ми е как нации, които най-много държат на честността на жената, са най-покварени - вижда се и в този филм идеално  Peace По-добре това ми обясни, а не разследването за сестри Белнейски  ooooh!

# 423
campanula , спокойна душа ...не съм ти конкуренция .... Party Peace  bouquet
Много харесвам сериала , Керим е готин , но аз съм улетяла преди почти 4 години по тоз харизматичен турчин Халит Ергенч като Онур и другите са ми сладникави  Hug Peace

# 424
Пропуснах да благодаря на преводачките  Hug Гледам филма главно заради играта и таланта на Берен  Heart Eyes

# 425
Сега то всичко е въпрос на вкус Бену, но поне таланта му уважи. А таланта на Енгин е безспорен. Мен за пръв път ме разплаква актьор - мъж. Не мога да споря, защото не го знам този другия актьор, може и наистина да е страхотен, но защо трябва изобщо да се сравняват двамата. Все пак темата не е кой е на-великия актьор.

Хриси , аз като една счетоводителка с мания към киното ти казвам , че Кенан е модел и за разлика от Къванч , който израства в актьорското майсторство за мен освен външен вид друг талант няма... Не те спирам да гледаш Езел - първи сезон му е много класен , но няма да те провокира да го гледаш отново и отново , защото си романтична натура щом си се заразила от нашата болест...!?  Peace

# 426
Няма да спорим ! Всеки има мнение ! Аз не бях на нейното мнение и просто го споделих ! Не виждам нищо лошо в тема за един сериал да правим сравнения и да водим дебати и по друг сериал , но както кажете ! Спирам и аз.
Аз имам не малък стаж , защото не мога да изброя всички сериали , които съм изгледала през живота си и смело мога да кажа , че има сериали с много , ама много по-добър актьорски състав от този на Фатмагюл. 1001 нощи и Любов и наказание са абсолютни фаворити , а за Великолепният век да не говорим ....Там вече е класа

И пропуснах да кажа с риск да ме линчуват мацките тук , ами не знам какво да ме направят , но наш КеримЧо по нищо не може да се сравни с актьора изпълняващ ролята на Езел - нито по талант , нито по тембър , нито по външен вид ...изобщо нещата са два различни свята ....А за Дженгиз/ Йзшенер/ като талант ...не знам кога ще се появи равен на него  Naughty

Искам да ти кажа , че това е твое мнение , но моето е коренно различно и се припокрива с момичето  на което направи забележка... Сценария на Езел е супер , но актьорската игра е дървена с изключение на Вуйчо и Али.., дори Ийт не ми хареса както в Мелодията на сърцето...Спирам , тук е темата на Каква е вината на Фатмагюл...Киноманка съм и мога с моите 38 години стаж непрестанно гледане на филми да заявя , че първи сезон на Фатмагюл е най-добрата актьорска игра от всички турски сериали...На всичките имам поглед - Езел го гледах до 50 серия , не говоря наизуст... !?
  Peace

# 427
Да, в този сериал Фатма и Мукадес носят цлия екип на гърба си и изнасят целия сериал .

Пропуснах да благодаря на преводачките  Hug Гледам филма главно заради играта и таланта на Берен  Heart Eyes

# 428
 Joy Joy Joy Къванч е израстнал в актьорството колкото аз съм усъвършенствала космическите кацания и излитания  Joy Joy Joy
neli , аз харесвам много от твоите постове и нямах намерение да те ядосвам ....а ти направо ме развесели с този пост за Къванч и Кенан!  Joy Joy Joy

Сега то всичко е въпрос на вкус Бену, но поне таланта му уважи. А таланта на Енгин е безспорен. Мен за пръв път ме разплаква актьор - мъж. Не мога да споря, защото не го знам този другия актьор, може и наистина да е страхотен, но защо трябва изобщо да се сравняват двамата. Все пак темата не е кой е на-великия актьор.

Хриси , аз като една счетоводителка с мания към киното ти казвам , че Кенан е модел и за разлика от Къванч , който израства в актьорското майсторство за мен освен външен вид друг талант няма... Не те спирам да гледаш Езел - първи сезон му е много класен , но няма да те провокира да го гледаш отново и отново , защото си романтична натура щом си се заразила от нашата болест...!?  Peace

# 429
Нелка, гледам го онлайн, нямам дистанционно  Mr. Green И без нравоучения ако обичаш и съвети какво да правя. Непонятно ми е как нации, които най-много държат на честността на жената, са най-покварени - вижда се и в този филм идеално  Peace По-добре това ми обясни, а не разследването за сестри Белнейски  ooooh!

Най-малко става въпрос за нравоучения .., но ми е ясно , че влизаш и пишеш без да четеш написаното от другите момичета...Ако го беше направила щеше да забележиш тона , който цари в този форум и сърце нямаше да ти даде да го развалиш с твоите забележки за Анадола...!?
  Peace

# 430
  • В Града на липите
О, Нелка, тук счетоводителките нарастваме главоломно. Мерси за предложението мила, но не мисля да започвам още един сериал. Този ми е предостатъчен, и без това покрай него си зарязах всички останали хобита. Напоследък отказах и няколко предложения за гости. Лудницата е пълна.
Аз за разлика от вас, нямам база за сравнение. Вероятно има още и може би по-хубави сериали. Може би точно в този момент съм имала потребност от точно този, и за това да ме е обсебил толкова, а може и просто да е уникално добър.
Няма как едно нещо, каквото и да е то да се хареса на всички. Хората сме толкова различни, нормално е да имаме и различни мнения.
Но е хубаво да не излизаме от добрия тон. Този форум, аз го усещам като светилище. Моля само да не ни оплюват кумирите. Чувствам го като богохулство.

# 431
Не взимам страна , защото в спор от двама третия е излишен , но апелирам за свобода на писмото и четмото  Hug Hug Hug
Всеки трябва да пише без да се притеснява всичко , което мисли и така както иска !
За какво е една тема по какъвто и да е въпрос ако всичко се идеализира , еднакви мнения на захлас и издигане в култ и накрая се започват толкова еднакви постове , че става скучно и се започват цвета , бонбони , кекс и какви ли не снимки и картинки нямащи нищо общо ни с тема нито с филм  newsm78 newsm78 newsm78

# 432
Според мен е излишно да спорим. За мен двата сериала са уникални. Кенан има за мен безспорен талант и е изключителен актъор, изигра Езел невероятно. Енгин по същия начин, играе ролята на Керим уникално. Интересно ми е само как така намирате играта в Езел за дървена ? Явно не сме гледали един и същи сериал. Човек трябва да в широко скроен, да може да оценява нещата реално. Двата сериала имат достойнства, аз мога да гледам и двата още безброй пъти. А прочетох нещо за Ийт, неговите роли са легендарни, просто омагъосва. Изкуших се да изразя мнение, за което се извинявам, няма смисъл да спорим. Нека просто гледаме и се наслаждаваме, защото всичко е въпрос на вкус... аз например не харесвам чак толкова любов и наказание и 1001 нощи, но не случайно има една фраза : За вкуса не се спори  Peace

# 433

Хайде милички да успокоим малко страстите и нека се насладим на един стар клип на нашата Зули и прекрасната музика на Гьокхан Йозен, ще ме извините но имам пристрастия към първи сезон и старите клипове.

Зули, без тебя мне пустыня ты ее оживи Hug Hug Hug

http://www.youtube.com/watch?v=Jp5-cZra1Ho

# 434
hrissi , преди малко сгреших , извинявай . Вместо да отговоря с цитат на дамата с нерегламентираните сравнения аз съм взела твой пост , поправих се , но ти си много бърза ! Hug Peace

Ако загледаш "Великолепният век" мила ...ще откажеш не само гостито и хобитатата , ами и други работи ще откажеш! Велик сериал , няма аналог. Не е излъчван подобен сериал в България ! Peace Peace

Спирам каквото и да прочета !
Обещавам да пиша само по темата за Фатмагюл!  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт