Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 970
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
И на мен са ми трудни за гледане няколко серии от края на първа, но след известно колебание ги повторих. Много са важни, за да се разберат действията и мотивацията на нашите герои. Да не говорим, че играта им е страхотна. Керим изплашен, объркан, Фатмагюл в безнадеждно отчаяние, съсипана физически и психически. На всичко отгоре на главата и са Мюнир, Мукадес, Мустафа я изостави, роднините върнаха даровете от годежа, накараха я да върне пръстена и гривната. Наистина трябва да се гледа, за да се разбере как стана така, че Мерием не го заведе Керим в полицията и че ФГ се съгласи да се оженят.
За сцената с изнасилването съм чела, че Берен е била нервна, че са имали екип психолози, които са работели с артистите, че са снимали цяла нощ със 7 камери и са избрали "най-лекия" вариант който въпреки това ни е труден за гледане
Не ми омръзва да гледам сериите отново и отново. Мислех, че и по бтв ще го гледам, но не, НЕМАМ НЕРВИ.

# 406
Кой пък проверява района, където е станало изнасилването, без да го отцепи. Пълно със зяпачи навсякъде, чак халката намери снахата и я скри. И какви са тия порядки, свекървата не реве,защото снаха й е изнасилена и е преживяла шок, ами защото сина й бил опетнен  ooooh! Какви нрави са това? Как не я заровиха жива в гроба /както правят в Анадола/. Цяло щастие е,че сме не сме се родили там  Peace

Ние това колко го дъвкахме LaughingЗа съжаление Истанбул е друга "държава",нищо общо с другите провинции ooooh!-там почти всички мислят по този начин ooooh!

# 407
Hug
Скрит текст:
Оффф, яяяяяяяя!Тая вечер
Бризчето на БТВ-то
много е сърдито! #2gunfire

Трети сериал под ред
пак за мен не е наред
вече се отказвам Naughty
нищо друго аз не казвам!

Ще си зяпам във оригинал
без българския им дублаж заспал! Stop

И..................
Абе, я се усмихнете Joy
до четвъртък потърпете-
чакат ни прекрасни часове
със любими гълъбчета две! Hug

newsm10

Интересно ще ми бъде да прочета и нещичко за  Мукадесита Mr. Green Heart Eyes Joy

# 408
Да темата е за друг филм , но аз пък не мога да се въздържа да не кажа , че не може да се съди така категорично за нещо , което не сте гледала в оригинал , а осакатено само , че не от БТВ , а от другата селска телевизия НОВА. Езел е класен сериал и моля да се поинтересуваш за рейтинга му дори и спраямо нашия сериал за Фатмагюл и тогава с такива становища  ooooh! Crossing Arms

Аз гледах Езел  и мислех, че тук ще ме нападнете и обвините в изневяра, ама имало и други като мен. Темата обаче не е за Езел, но само да кажа, че той пък не ми хареса особено. Героите малко...дървени някакви. Къде са Керим и Фатмагюл.....големи сладури са, и много добре играят. Трудно може да бъдат достигнати. Тая Айшан...някаква такава озъбена и изкуствена ми се струва. Използвам случая и аз да благодаря на тези, които превеждат турските серии на "Фатмагюла". Доставят ми неизмеримо удоволствие. И май това ще е единствения начин да продължа да гледам сериала след напъните на Битиви-то.

# 409
Нелка, БТВ имаха някъде коментари към сериала, но сега не мога да ги намеря, защото цяла вечер имам проблем със сайта им (не се зарежда).

# 410
И пропуснах да кажа с риск да ме линчуват мацките тук , ами не знам какво да ме направят , но наш КеримЧо по нищо не може да се сравни с актьора изпълняващ ролята на Езел - нито по талант , нито по тембър , нито по външен вид ...изобщо нещата са два различни свята ....А за Дженгиз/ Йзшенер/ като талант ...не знам кога ще се появи равен на него  Naughty

# 411
Те ги държат докато им изнася . Не знам кога си ги виждала за последно , но аз писах фермани , когато спряха безславно Листопад и след като изтриха всичко без да отговорят и заличиха коментарите ...не ме интересуват повече. Това не е нормална медия !

Нелка, БТВ имаха някъде коментари към сериала, но сега не мога да ги намеря, защото цяла вечер имам проблем със сайта им (не се зарежда).

# 412
Кой пък проверява района, където е станало изнасилването, без да го отцепи. Пълно със зяпачи навсякъде, чак халката намери снахата и я скри. И какви са тия порядки, свекървата не реве,защото снаха й е изнасилена и е преживяла шок, ами защото сина й бил опетнен  ooooh! Какви нрави са това? Как не я заровиха жива в гроба /както правят в Анадола/. Цяло щастие е,че сме не сме се родили там  Peace

Моля те , достатъчно умни сме това да констатираме сами...Сега искаш да ти напомня за убийството на сестрите Белнейски и мястото на престъплението...Начина на реагиране на компетентните органи ни поставя още по-надолу от Анадола .., още по-страшното е , че посоченото от мен е реалност , а тук обсъждаме филм...!?  Peace
              Преди малко написах , че в този форум добрия тон се спазва .., но с твоите постове ни караш да се чувстваме малоумни , защото ние харесваме сериала...Като не ти допада тази вечер започна и Езел , а и има толкова още канали - просто натисни дистанционното...!?  Peace

Извинете ме всички за тона ми и ме коригирайте , ако неправилно съм изтълкувала написаното от Dream Team..!!!
  Hug

# 413
  • В Града на липите
Сега то всичко е въпрос на вкус Бену, но поне таланта му уважи. А таланта на Енгин е безспорен. Мен за пръв път ме разплаква актьор - мъж. Не мога да споря, защото не го знам този другия актьор, може и наистина да е страхотен, но защо трябва изобщо да се сравняват двамата. Все пак темата не е кой е на-великия актьор.

# 414
  • Пловдив
Хайде едно гифче на красивото ни момче.

И по една боза за все още будните момичета.

# 415
  • Хасково
Темата е за сериала Фатмагюл не виждам ,защо трябва тук да се прави сравнение между Кенан и Енгин.А що се отнася за таланта, доста може да се поспори по въпроса.

# 416
Те ги държат докато им изнася . Не знам кога си ги виждала за последно , но аз писах фермани , когато спряха безславно Листопад и след като изтриха всичко без да отговорят и заличиха коментарите ...не ме интересуват повече. Това не е нормална медия !
Confused Значи няма смисъл да си хабим клавиатурите с тях.

И пропуснах да кажа с риск да ме линчуват мацките тук , ами не знам какво да ме направят , но наш КеримЧо по нищо не може да се сравни с актьора изпълняващ ролята на Езел - нито по талант , нито по тембър , нито по външен вид ...изобщо нещата са два различни свята ....А за Дженгиз/ Йзшенер/ като талант ...не знам кога ще се появи равен на него  Naughty
Мац, нали знаеш, че за всеки влак си има пътници Wink Радвам се, че не си ми конкуренция за Енгин  Wink

Нелка, много точно си го написала последния пост  Hug

# 417
Извинявай , права си ! Аз не отричам таланта на Енгин , но мен лично са ме разплаквали по-друг тип турски мъже  Wink

Реагирах така , защoто milittana или както там се казва се опита да оплюе Езел без да го е гледала и бързо сложи категория на актьори , които не е гледала. Подразних се просто и затова реагирах така.
Те филмите са несравними , та чак актьорите  ooooh!

Сега то всичко е въпрос на вкус Бену, но поне таланта му уважи. А таланта на Енгин е безспорен. Мен за пръв път ме разплаква актьор - мъж. Не мога да споря, защото не го знам този другия актьор, може и наистина да е велик, но защо трябва изобщо да се сравняват двамата. Все пак темата не е кой е на-великия актьор.

# 418
  • AMS
Е, много място, време и усилия им отделихте на тези две телевизии. Моля ви, не ми разваляйте повече настроението!!! Няма смисъл да се хабим тук!!!
Цъкваш на първа страница и удоволствието е пълно!!!
Благодаря на преводачките!!!!!!!!!!!!!!

# 419

Ами, да два различни свята, два различни сериала и не е мястото тук да ги мерим, кой е по, по, най... Езел(Кенан) си има достатъчно теми, тук е рая Енгин Laughing
Колкото до Йит Йозшенер- сред нас има доста негови фенки Hug

Споко Бену, никой няма да те линчува, но при желание можеш да се черпиш едно доматче Hug.

Общи условия

Активация на акаунт