И аз се присъединявам към поздрава, защото е с една от песните, които много харесвам.
Рекох и аз да погледна има ли хора с моето мнение...Цял след обяд се чудя кой филм да препоръчам на моите приятели дето не са гледали нито единя нито,нито другия...Реших все пак да гледам на голям екран нашите сладури,въпреки,че от миналата година съм позабравила началото и на единия и на другия..Е,не,не мога да повярвам на очите си!Дори целия епизод не дадоха въпреки,че отделиха 2 часа!Ами за дублажа нямам думи-артисти ли го дублират?Най-зле е Рахми-аз ва началото имах чуството,че са открили точно такъв артист-слабоумен,до такава степен играе добре,а тук???Това изобщо не се разбира!Ами Мукадес,ами нежния глас на Керим,ами богатата интонация на Перихан,на Мелтем плътния глас,защо поне не се постараха да намерят подобни?!Мноого съмразочарована,много!Ще се прехвърла на Езел да се наслаждавам поне на играта на "вуйчото"!И както виждам не съм единствената!Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ на преводачите!

И аз се присъединявам към поздрава, защото е с една от песните, които много харесвам.
, вкусовете, май също- миналата година, добре си купонясвахме с Емре Айдън и други любими изпълнители в среднощните часове, плачехме за Фатма и Керим и се крепяхме с техното UMUT VAR. И тази надежда, скоро ще ни огрее всички.
Май ме зарази, и аз подхванах римите.
.. !? Само не знам края на първа и до девета серия как ще ги гледам отново.., толкова са "тежки"... 

Какви нрави са това? Как не я заровиха жива в гроба /както правят в Анадола/. Цяло щастие е,че сме не сме се родили там

.. !? Само не знам края на първа и до девета серия как ще ги гледам отново.., толкова са "тежки"... 

, отново ли стартираш с преговорите- вярно, изключително тежки, но и най- истински са тези първи серии.Препоръчани теми