Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 955
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Наистина сцените на нежност между Керим и Фатмагюл са толкова вълнуващи! Да се чуди човек как с  едно докосване може да се предадат толкова много емоции - любов, тъга, копнеж, страст, извинение, страх....Нещо и мен на поезия взе да ме избива. Утре ми предстои да се преборвам с тежък снеговалеж и пътуване в командировка. Това ще ме приземи определено...

# 391

От мен едно ГОЛЯМО Hoşçakal на Btv, спокойно могат да си посипят главите с тяхната пепел от розов дублаж. И един поздрав за блестящото им поведение в борбата за рейтинг:

http://farm72.vbox7.com/play:585fe5b4

http://farm72.vbox7.com/play:585fe5b4

Кефиш ме  Hug Hug Hug И аз се присъединявам към поздрава, защото е с една от песните, които много харесвам.

# 392
  • Варна
....... Simple Smile Simple Smile Рекох и аз да погледна има ли хора с моето мнение...Цял след обяд се чудя кой филм да препоръчам на моите приятели дето не са гледали нито единя нито,нито другия...Реших все пак да гледам на голям екран нашите сладури,въпреки,че от миналата година съм позабравила началото и на единия и на другия..Е,не,не мога да повярвам на очите си!Дори целия епизод не дадоха въпреки,че отделиха 2 часа!Ами за дублажа нямам думи-артисти ли го дублират?Най-зле е Рахми-аз ва началото имах чуството,че са открили точно такъв артист-слабоумен,до такава степен играе добре,а тук???Това изобщо не се разбира!Ами Мукадес,ами нежния глас на Керим,ами богатата интонация на Перихан,на Мелтем плътния глас,защо поне не се постараха да намерят подобни?!Мноого съмразочарована,много!Ще се прехвърла на Езел да се наслаждавам поне на играта на "вуйчото"!И както виждам не съм единствената!Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ на преводачите!
подкрепям всяка написана дума

# 393
Най-интересното е, че на мен Берен в Забранена любов ми беше направо противна, а тук ме накара да я заобичам! Май наистина е добра актриса, щом така добре се "облича"в образите си.

# 394
  • Варна
 Hug
Скрит текст:
Оффф, яяяяяяяя!Тая вечер
Бризчето на БТВ-то
много е сърдито! #2gunfire

Трети сериал под ред
пак за мен не е наред
вече се отказвам Naughty
нищо друго аз не казвам!

Ще си зяпам във оригинал
без българския им дублаж заспал! Stop

И..................
Абе, я се усмихнете Joy
до четвъртък потърпете-
чакат ни прекрасни часове
със любими гълъбчета две! Hug

# 395

Кефиш ме  Hug Hug Hug И аз се присъединявам към поздрава, защото е с една от песните, които много харесвам.

Ех, камбанке, чувствата са ни взаимни мила Hug, вкусовете, май също- миналата година, добре си купонясвахме с Емре Айдън и други любими изпълнители в среднощните часове, плачехме за Фатма и Керим и се крепяхме с техното UMUT VAR. И тази надежда, скоро ще ни огрее всички.

# 396
  • В Града на липите
Бризче, мерси че се отзова, на отчаяната ми молба.
 Grinning Grinning Grinning Май ме зарази, и аз подхванах римите.

Аз съм на 29-та серия Керим точно се предаде. Доста ме учуди с тая постъпка и много ми се издигна в очите. А Берен наистина е страшна, и аз съм я мяркала в Забранения плод в две три серии м/у другото, и разликата е огромна. Но определено много й отива да се цупи. Дори и тогава е красива.

# 397
Момичета, а какво става с класацията при нашето момче? Някой има ли информация? Ако трябва  - да продължаваме да гласуваме, както за него, така и за сериала! newsm10 newsm03 newsm51

# 398
  • В Града на липите
Аз гласувам всеки ден по около 5-6 пъти, и на работа и в къщи. Преди малко ми приеха гласа, значи продължава. За сега обаче изоставаме, доста.

# 399

Да попитам БТВ имат ли ли някъде форум и място за коментари...!? Да напишем където трябва мнението ни за дублажа и "съсипването" на такъв хубав филм... Peace

Започвам да гледам първа серия от нашия сайт - да затвърдя ..!? Може не само сцени да наизустя , а и диалози  Grinning.. !?  Само не знам края на първа  и до девета серия как ще ги гледам отново.., толкова са "тежки"... ooooh!

Синчеритко , добре си дошла с музикалното оформление...!!! Намерила си "Сбогом" с превод..!?
Hug

# 400

http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

Ето анкетата - отдолу нагоре кликате на седмата - Yılın Tv Erkek Oyuncusu , излизат снимките после отгоре на снимката и потвърждаване под нея...Извинявайте , че съм толкова подробна...!?
Hug Hug Hug

# 401
Кой пък проверява района, където е станало изнасилването, без да го отцепи. Пълно със зяпачи навсякъде, чак халката намери снахата и я скри. И какви са тия порядки, свекървата не реве,защото снаха й е изнасилена и е преживяла шок, ами защото сина й бил опетнен  ooooh! Какви нрави са това? Как не я заровиха жива в гроба /както правят в Анадола/. Цяло щастие е,че сме не сме се родили там  Peace

# 402
sincerita ме подсети за тази страОтна песен

http://www.youtube.com/watch?v=EymAJQ-Ki3U

muci62
, да анкетата продължава и в тон с песента аз все още имам надежда за победа на нашите въпреки ожесточената надпревара. Аз гласувам колкото мога повече Simple Smile

Бризче, супер стихче  Hug

# 403

Отново добре дошли на новите момичета - много "свеж полъх" внасяте...!? Hug Hug Hug

Много се радвам , че темата ни продължава да е оазис и невероятно място за "отмора"..!!!

Благодаря на всички ви за това момичета !!!
Hug Hug Hug  bouquet

# 404

Да попитам БТВ имат ли ли някъде форум и място за коментари...!? Да напишем където трябва мнението ни за дублажа и "съсипването" на такъв хубав филм... Peace

Започвам да гледам първа серия от нашия сайт - да затвърдя ..!? Може не само сцени да наизустя , а и диалози  Grinning.. !?  Само не знам края на първа  и до девета серия как ще ги гледам отново.., толкова са "тежки"... ooooh!

Синчеритко , добре си дошла с музикалното оформление...!!! Намерила си "Сбогом" с превод..!?
Hug

Нелка, миличката ми абла, пак си тук Heart Eyes, отново ли стартираш с преговорите- вярно, изключително тежки, но и най- истински са тези първи серии.

А, за Бтв, не се хаби мила, смисъл-йок.

Общи условия

Активация на акаунт