Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 969
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Шеф Slawena - Afiyet olsun!  eat

# 571
Чак на мен ми се дояде  hahaha Joy Joy Joy Joy
Сега наистина отивам да работя че ще има  fight fight

# 572
Колко серии е филма?

# 573
Тъй и тъй съм отворила книгата с рецепти
Скрит текст:
,ето още една „Чорбата на енгето’’-зетьови,девери,млади свекъри ,може комшии здравеняци
В голям съд се слагат две големи момици,леко раздрусани,а за по-голяма мекота може и поомачкани от здрави ръце,крехко месце от долното бутче на енгето,няколко криви усмивки за вкус,цяла шепа пиперливи забележки,след като заври се подправя с няколко страстни погледа от Муки по Енгин,две-три пърхания с очи...Консумира се гореща,на пияна глава ...

Колко серии е филма?

Сериала все още се излъчва в Турция,втори сезон ,предстои 59-ти.Първи сезон е в 39 еп/ако не ме лъжи памета/,а БТВ  колко епизода ще го влачат ще видим

# 574
# 575
Slawena, разби ме с тази чорба. Особено със страстните погледи на енге Мукадес към енище Керим. Спомних си как искаше да го види през ключалката на банята.

# 576
Slawena, разби ме с тази чорба. Особено със страстните погледи на енге Мукадес към енище Керим. Спомних си как искаше да го види през ключалката на банята.
Joy Joy Joy Joy Joy Мали бях забравила за тоз момент.  Joy Joy Joy Joy Сетих се и за миналия епизод как като попарена погледна Керим да прегръща Фатмагюл, сигурно вечерта пак е заклещила Рахменцето.  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Sunglasses

# 577

Точно тази картина ми мина през ума като пишех и асоциация за шкембе чорба,не знам защо Mr. Green

# 578
  • В Града на липите
Аз донякъде я разбирам Мукито. Да живееш в една къща с Керим и да си женена за Рахми. Пак добре, че не нахлу в банята да му докара някой постравматичен стрес на Керимчо. Че един набег от Муки сигурно трудно се преживява.

Гери, спри да надничаш, да не им удържиш два пъти ДОД на хората.  Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 15:06 от hrissi_sz

# 579
Я как снаха целува зет!  Wink

# 580
  • В Града на липите
Сигурно му е напълнила врата с лиги  Joy Joy Joy

# 581
Ей, да не ви остави за малко човек. Едва ви достигнах. И сега какво по-напред да
отбележа, направо се сбърках. Ама квото се сетя, другите да не се сърдят.

hrissi_sz, ми ти си била скрита лимонка. Да се чуди човек ти счетоводител ли си, литератор ли, а сега и поетеса? Браво, момиче, само овации заслужаваш, ама и майка ти де, каква щерка само е родила, за чудо и приказ!  newsm10 newsm20 newsm51

За Бризчето  Hug Hug  и тя с много таланти.  newsm51 smile3521

Slawena - музата я държи яко за наша огромна радост. А сега и като изпечен кулинар се прояви. smile3501 newsm10 smile3525

Дами, разтоварвам се с всяко влизане в темата.   newsm68 newsm44 smile3521  Чувството ви за хумор и прекрасното настроение тук са супер и ви благодаря за всичко това.  newsm20   newsm03  love001 smile3521

# 582
Сладурани, днес избихте рибата! Нямам думи!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 583

Да видим сега, който е на работа как ще работи!

# 584
Много похотлива Мукадесата. И вие сте забелязали значи, мислех, че само на мен така ми се струва. Много мерак крият погледите й към Керим, ако й падне в ръчичките, не ми се мисли какво може да му се случи на горкичкия. Не знам дали го прави заради липса на истинска любов, или защото е развратна по природа, ама май и двете. И сякаш скрито и май не толкова скрито, мрази Фатмагюл заради това, че е обичана. Първо от Мустафа, сега и от Керим. В първи епизод дебнеше Фатмагюл, като империалист я гонеше, само да не остане малко насаме с Мустафа. Само като види Керим и ФГ сами, веднага се присламчва.

Общи условия

Активация на акаунт