Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 974
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Cruela, с последната снимка искаш да ни докараш сърцетуп ли?!  Heart Eyes

# 586
campanula, и твоята не лъже! Един такъв беличък, заспаличък!  Embarassed Embarassed Embarassed

hiacint, аз мисля, че Мукадес завижда на Фатмагюл.

Скрит текст:
Май не само тя...  Wink

# 587
СЛАВЕНКА smile3501 newsm51  ЧУДЕСНО МЕНЮ smile3521 smile3508

# 588
Cruela, с последната снимка искаш да ни докараш сърцетуп ли?!  Heart Eyes

Ами ти, campanula, с този гиф, какво си ти решила?  smile3532 Не сърцетуп, направо сърцеразрив ще ни докараш.  smile3508  love001 newsm03

В интерес на истината, така гладко избръснат Керим е по-привлекателен.  newsm43 smile3521

# 589
  • В Града на липите
hiacint благодаря ти за милите думи.

Що се отнася до Муки, на нея нищо, ама съвсем нищо човешко не й е чуждо.  Laughing Аз на нея всичко й прощавам защото събра младите, макар и не от добри намерения.

# 590
hiacint, снимката на Крюела предизвиква по-неприлични мисли  Wink А моята ни показва един невинен като детенце Енгин/Керим, който спи като ангелче и предизвиква умиление   Innocent

# 591
  • Варна
Рецепта от Кухнята на Розата  за сладкиш „Жаден Керим”
smile3511Притеснява ме листинга с продуктите no В бакалията до нас не открих нито един. Моля, посочете линк за закупуването им он-лайн или поне за билети с някой чартърен полет до Истанбул та да си достовим празник за небцето / и сърцето / поне в кухнята!

# 592
В интерес на истината, така гладко избръснат Керим е по-привлекателен.  

Групата почитателки на избръснат Керим/Енгин се увеличава.  lalalala

# 593
Момичета добър ден и от мен !
 Момчето лежи страдащо, простреляно и болно, с опръхнали, побелели устни - аз поне един чай ще му предложа - сърце "медсестринско" не може да гледа такъв страдащ пациент.

За вас - кафенце - хем да се ободрите , хем да не се обидите

# 594
# 595

Да видим сега, който е на работа как ще работи!
Гадинаааааааааааааааааааааааа!  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 596
hiacint, снимката на Крюела предизвиква по-неприлични мисли  Wink А моята ни показва един невинен като детенце Енгин/Керим, който спи като ангелче и предизвиква умиление   Innocent

Точно. Като агънце, беличък, чистичък, невинен. И много сладък.   love001

Да видим сега, който е на работа как ще работи!

Тук е много по-мъжествен и по-секси.

# 597
Марта_49, той пациента само в рамките на един епизод Фатмагюл ще го докара до това състояние:

Като го гледам не е много за окайване.  smile3503
Ех, пък как умее да се глезиииииииии...

# 598
# 599

Виртуално цвете за Морски бриз, Хриси и Славена - момичета продължили сте поетичния маратон с нови неща - чета и за Мукадеса има / виж за нея никога, нищо не ми е идвало наум /. Чета ви с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт