Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 955
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Вие сте УНИКАЛНИ Славена и Морски бриз ме хвърлят в тъча, а Марта редовно ме разплаква от вълнение  Hug Каквото и да кажа ще е малко за вашия талант ! Една новина за тези, които се интересуват ! От утре по Нова от 20.00 започва Езел ! Ако някой не го е гледал аз гарантирам невероятно изживяване, за мен Езел и Каква е вината на Фатмагюл стоят в една равнина  newsm51 I`m so excited !!!

# 91

Подкрепям, подкрепям, Кампанулка, и за филологията, и за Керим, обаче очаквам Крюела да има възражения и да гласува с особено мнение за формулата.  Laughing  Hug
Щом Крюела не възрази на първата формула, значи Керим/Енгин има шанс, по-скоро Енгин...  Grinning

Аз с удоволствие бих пила от това кафе на тази маса в двора на Кадир

# 92
  • В Града на липите
Ясно, мерси Фрикадели. Съвсем скоро ще ви разгадая криптологията. Аз нарочно не съм гледала 58-ма. Чакам си я със субки. Не искам да си развалям удоволствието.

Явно Нова телевизия са включили тежката артилерия срещу Би Ти Ви.

# 93
  • Пловдив
Извинявам се, за Безкрайната си неграмотност, но какъв фрагман чакаме?

Хриси,обикновено в неделя или понеделник ни пускат около 30 сек. разбъркани кадри от предстоящата серия .И на тяхна база и на подсказките ние започваме да си натамъняваме серията -понякога по-добре,друг път не толкова  Joy Hug

Марта,Славенка, Морско бризче  Hug нямате грешка  PeaceКакто и всички други момичета ,доставяте ми невероятно удоволствие с постовете си   bouquet

# 94
Дами, докато аз прескоча за малко до Харема, тук пак чудеса сте натворили. Между другото, втори фрагман вече има за ВВ. А тук нито един.  smile3518 smile3506

*¨*morski_briz*¨*, музата явно не те е напуснала днес. Продължавай да твориш за нас, голямо удоволствие е да те чете човек. Станахте вече две, осенени от поетичното вдъхновение. Продължавайте да ни радвате.  smile3501 newsm51 smile3525

Марта_49, да не се повтарям, но пак  newsm10 newsm51

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Е хей, какво става, с космическа скорост се пише тук.  smile3521

# 95
Ясно, мерси Фрикадели. Съвсем скоро ще ви разгадая криптологията. Аз нарочно не съм гледала 58-ма. Чакам си я със субки. Не искам да си развалям удоволствието.

Явно Нова телевизия са включили тежката артилерия срещу Би Ти Ви.
Абсолютно им прозират намеренията... и все пак аз много се радвам, два невероятни сериала ще се излъчват у нас  Heart Eyes

# 96
Сутринта Фатма сервира кафе на Керим в леглото. По някое време се чува як вик. Фатма от кухнята пита:
Ф- Скъпи, какво става?
К- А-а-а! Изгорих се! А-а-а! Разлях кафето върху себе си! А-а-а!
Ф- Скъпи, не викай така. Почакай малко. Сега ще ти направя още кафе!
К-И да не го направиш като енгето -лапа една лъжица кафе и бучка захар, пие вода и сяда на котлона!

# 97
Утешителна награда ,за чакащите фрагман Joy Joy Joy

# 98
  • В Града на липите
Преди малко му изрових резюмето на другия, но нещо не ме грабна. Пък и един вирус ми е предостатъчен, с втори трябва да минавам на системи. Днес докато се прибирах от работа, така се бях отнесла, че едва не ме блъсна кола. Grinning

# 99
  • Варна
п.п. Напиши още нещо моля те, че клипа на Марта ме разплака. Много затрогващ.
Йок проблем, джанъм беним! Stop
Скрит текст:
По молба на Хриси пиша аз,
че не бива да сме тъжни в този час!
Да, вярно "Прошка"-та на Марта е невероятна,
защото и душата и е златна!

И все пак нека ни е хубаво, нали
преди да сме видели новите беди,
които сценаристките са наредили
и нашите мечти със тях разбили!

Нека помечтаем за Керим
или за татко Фахредин,
за романтични нови въжделения
за искренни и точни откровения!

Тъгата нека да оставиме назад,
затрупана във някой тъмен склад
А слънцето да срещнем със усмивка
а пък приятелите със цАлИвка  Joy/целувка/

# 100
Преди малко му изрових резюмето на другия, но нещо не ме грабна. Пък и един вирус ми е предостатъчен, с втори трябва да минавам на системи. Днес докато се прибирах от работа, така се бях отнесла, че едва не ме блъсна кола. Grinning

Хриси, ти ме подсети (и сега ще разберете колко съм откачила по сериала), че аз съм си мислела най-сериозно, че не трябва да умирам преди лятото, защото няма да разбера какво ще стане с филма ни.  Joy

Морски бриз, ти да нямаш копче за стихоплетство, бе?! Аферим! Мен са ме родили без такова. Laughing

# 101

Joy Joy Joy
Този етап го минах-като отнесена от вихъра бях(не че сега не съм Crazy)

Морски бриз,от тебе не извира,а направо блика поезия Hug  bouquet

# 102
  • Варна
Сутринта Фатма сервира кафе на Керим в леглото. По някое време се чува як вик. Фатма от кухнята пита:
Ф- Скъпи, какво става?
К- А-а-а! Изгорих се! А-а-а! Разлях кафето върху себе си! А-а-а!
Ф- Скъпи, не викай така. Почакай малко. Сега ще ти направя още кафе!
К-И да не го направиш като енгето -лапа една лъжица кафе и бучка захар, пие вода и сяда на котлона!

Хайде и това да облека в рима и спирам! smile3513 Ама не ме провокирайте с нещо интересно, че отиде ноща по дяволите  newsm62
Скрит текст:
Сутрин. Кафе. Легло. Керим.
Вик яростен от глас любим.
-Какво се случи, мило?
От кафето ли си пило?

-А-а-а Боли. Гори.

- О миг, поспри!
Чаровнико,я замълчи
и болката в очите заличи!
Друго ще направя аз,
да не чувам гневния ти глас!

Муккадес: Ии му сун Керим бей?
Керим: Иим! Иим, кахфе ичерим! Чок татлъ кахфе! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 103
Успях накрая и с обещаното инфо за новобранците, което Мариана постна днес:

Мюзикълът Романтика:
През 2007 г . Енгин Акюрек участава в проекта "Романтика"на Türker İnanoğlu заедно с артисти като Zeki Alasya, Melek Baykal, Çağla Şikel.

филмът Kader/Съдба:
Съдба е драма на режисьора Zeki Demirkubuz, направена през 2006 г. В главните роли играят  Vildan Atasever, Ufuk Bayraktar, Engin Akyürek, Müge Ulusoy и Ozan Bilen.  Филмът печели награда за Най-добър филм на Нагардите Златен портокал и Златно лале.

сериалът Yabancı Damat/Брак с чужденец:
Сериалът разказва историята за любовта на двама младежи - единият е от Турция, другият е от Гърция. В сериала звучи турска и гръцка узика. Снимките му започват в Бодрум и са продължили на остров Сими  в Гърция.

филмът Karayılan/ Черна змия:
Филмът е за освобождението на Газиантеп от френската окупация. Снимките на филма са в  İstanbul, Gaziantep, Kahramanmaraş и Şanlıurfa.

сериалът Bir bulut olsam/Ако бях облак:
Сериалът се излъчва м/у 23 февруари 2009 и 24 декември 2009 г. по канал Д. В сериала се разказва за това как много хора загиват заради подвижните мини в граничните села  в Мардин на сирийската граница.

сериалът  Fatmagül'ün Suçu Ne?/Каква е вината на фатмагюл/Пепел от рози  Mr. Green
В него се разказва как едно момиче е изнасилено от 4-ма мъже и как момичето и един от тези мъже биват принудени да се оженят.
(Защо ли Керим е под общ знаенател с останалите 3-ма  Thinking)

# 104
  • В Града на липите
Мерси за инфото Кампанулка. Само да попитам, в Брак с чужденец, той ли играе главната роля?
И да споделя - този акцент с гълъбите е уникален.

Общи условия

Активация на акаунт