Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 44 060
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • Хасково
Добро утро!

# 136
  • Хасково

# 137
ЕНГИНКИ-БЕРЕНГИНКИ,

Вече съм се заредила пред компа и както личи, скоро няма да стана.

Снощи до късно, днес от ранни зори сте започнали да творите и да пълните темата. Как да се преодолее тази зависимост, кажете. Сега, докато не ви изчета, нищо не мога да започна, пусто любопитство.

Горкият Керим, чак в къщи са го проследили.

mariana51, Goni, kassandra810107, страшни папараци сте.  newsm10 smile3525
И за клипчетата  Hug Hug newsm10

di...va, поздравления за твоите шедьоври. Истинско удоволствие ми доставяш.  smile3501 newsm51

Сирен , страхотна находка.  newsm20 newsm20 smile3521 newsm10 newsm51

На всички желая един много хубав, слънчев, зимен ден. Дано най-после да пуснат трейлър, че срамота. В пълно неведение сме, макар че имаше и посказки, но това не ни стига, разбира се.

# 138

Engin ve ailesi

Явно и тази снимка е от гостуването му при семейството си

Той направо си живее в два свята  newsm78

# 139
  • Хасково

# 140
Мерси за инфото Кампанулка. Само да попитам, в Брак с чужденец, той ли играе главната роля?
И да споделя - този акцент с гълъбите е уникален.

Този акцент с гълъбите го има във всеки сериал сниман от тази режисьорка и е откраднат от филма Есен в Ню Йорк с Ричард Гиър и Уинона Райдър,сниман 1999-2000 година !
От което аз съм възмутена естествено !
В последно време много ми бодат очите кражбите на съседите ми от западната литература и кинематография !

Сега разбрах защо на Енгин толкова му е легнала ролята на Мустафа Булут ! До момента семейството му не е било на показ, май!

# 141
di...va, тази сутрин късно отворих очи, но като влязох във форума, направо се ококорих!!! Страхотен клип си сътворила, благодаря ти, щастлива съм, все едно че е рожденият ми ден, а сърцето ми прави "туп-туп" Благодаря за жеста!

# 142
# 143
Може да не е било на показ семейството на Енгин, но се знае, че е от Анадола, не е тайна. А на Енгин му лежи не само ролята на Мустафа Булут, а и другите, с които ни радва и кой знае още какви други ще изиграе.
Хиацинт, позволи ми да полюбопитствам, от снимките, които изпрати за теб Сирен, от кой период си избираш?

# 144
Сега разбрах защо на Енгин толкова му е легнала ролята на Мустафа Булут ! До момента семейството му не е било на показ, май!
И защо? Стана ми интересно, а не разбрах какво искаш да кажеш.  Simple Smile

# 145
Goni, ще използвам един детски израз:"Хорцаааааааааа, край с мене!"
Тия снимки, дето ги пускаш, ме вадят от релси, а пък мене работа ме чака...воля не ми остана, ама нейсе, нека има радост за очите! Хубав ден!

# 146

Елементарно, Кампанула !
Душевността на артиста е най-близо до този образ ! И до този от Съдба , който най-много ми хареса всъщност !

# 147
Душевността на артиста е най-близо до този образ ! И до този от Съдба , който най-много ми хареса всъщност !

И как точно му разбра душевността?! Да питам и аз като Керим - "Ти с него ли беше?"

# 148

Елементарно, Кампанула !
Но ние не знаем каква  е душевността на Енгин, за да може да определим дали е близо до образи, които е изиграл  Thinking

# 149

Елементарно, Кампанула !
Но ние не знаем каква  е душевността на Енгин, за да може да определим дали е близо до образи, които е изиграл  Thinking

красива и многопластова  Hug
чета го по очите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт