Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 44 053
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Като гледам как сме се наредили и го чакаме този трейлър, и за какво?! 40 секунди от които обикновено имаме 30 сек. действие и другото е гласа на диктора - Fatmagul`un Sucu Ne, yeni bulum`ile persembe akşamı kanal d'de...

campanula, изкарах ли поне тройка или да отивам в ъгъла за наказание?!

# 181
  • В Града на липите
Мисля, че предстоят няколко много приятни серии, въпреки охкането и ахкането покрай Керим. Аз даже се чудя, дали да не проявя мазохизъм и да не гледам 58-ма чак, когато стане превода на 59-та, но пък едва ли ще успея. Като се знам какво съм нетърпеливо теле.

# 182
# 183
Скрит текст:

Hug

В очакване на фрагмана и още някой....

# 184
Здравейте, беренгинки Grinning
Страхотни семейни снимки- всички излъчват  добрина и ведрост...а нашето момче е много хубаво и извън сета Heart Eyes
Много са стиснати на трейлъри,ейййй ooooh! не стига ,че е само 1 и че е много,много късичък Wink а и до последно ни тормозят Crossing Arms
Не,че вече не знаем какво ще стане,но друго си е да зърнем Фатмагюл как гледа с обич Керим до болничното легло.../ако ни го покажат,де Joy/

# 185
# 186
Скрит текст:

Hug

В очакване на фрагмана и още някой....

Joy hahaha Joy hahaha

# 187
 smile3503

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 12:56 от Slawena

# 188
# 189
Мисля, че предстоят няколко много приятни серии, въпреки охкането и ахкането покрай Керим. Аз даже се чудя, дали да не проявя мазохизъм и да не гледам 58-ма чак, когато стане превода на 59-та, но пък едва ли ще успея. Като се знам какво съм нетърпеливо теле.

Чудя ти се как устискваш?! Аз в началото го гледах само на турски. Доста по-късно намерих темата, а и тогава нямаше преводи със субтитри. Само преведени диалози. Дори не всички. Между другото като си погледнах профила регистрацията ми е на 24.01.2011 год. Да почерпя за годишнината с любимата ми торта.

Afiyet olsun!

# 190
 ТОГАВА ЧЕСТИТА ТИ ГОДИНКА  КРУЕЛА newsm59 newsm38

# 191
  • В Града на липите
Ехе, честита годишнина и от мен.
А устисквам, вероятно защото в момента го гледам за втори път и си имам занимавка. Има места предимно в първите серии където липсва превод, и като знам, как се дразня на някакви си липсващи диалози, представям си да го гледам съвсем без да разбирам за какво иде реч. То вярно, че някои неща са предвидими, и на Керим очите говорят, ама друго си е да ги прочетеш.

# 192
# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт