Дето има един лаф-къде го чукш,къде се пука
Миличка,ние си коментираме филма ,артиста,героят му без изобщо да се вълнувме от нечия политическа ,религиозна ,а още по-малко етническа принадлежност
А ако тебе още те вълнува турското робство и имаш какво да кажеш по въпроса ,знай че не си на правилното място
Ние отдавна сме се освободили от каквито и да било робства,правим си веселко и хайде не ни се прави на интересна 

и аз съм така вече 1 година, все се чудя как да се върна към тъпото счетоводство.
и аз съм така вече 1 година, все се чудя как да се върна към тъпото счетоводство.

. Точно на това място, когато гледах за пръв път, и като забелязах промяната във Фатмагюл, която Керим постигна с толкова много усилия и онази среща с Вурал срина всичко за миг, направо пощурях. Викам си, айде отиде още 20 серии да възстановява доверието, но не би. Точно тук, сценаристите ми се издигнаха в очите. Буквално за часове, преобърнаха нещата.
И аз да взема дозата, че вчера не можах кой знае колко. Изобщо не мисля да обръщам внимание на коментари, написани с цел да предизвикат спорове и неприятни емоции в темата. Такива - колкото искаш извън нея.
Ужасно много му отива, голям побойник е. Отивам да търся снимки из нета, а вие престанете, защото не мога да си публикувам съобщението вече 5 мин
Все ми изписва: "Внимание, докато преглеждахте темата, в нея бе публикуван нов отговор". Вече ще започне да изписва "Внимание, темата не е подходяща за хора със слаби сърца"

Препоръчани теми