Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 44 044
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Най после да излязат снимки!  ooooh!
Goni, мерси!  Hug
А ÖZET-а си го имаме преведен.  Simple Smile
Ранения не ви ли се струва свежарка?!  newsm78

# 196
Привет момичета - страхотни сте - не мога да смогна да ви изчета и да изгледам всичко / Дива и Гони - ще гледам вашите неща като се прибера вкъщи / - благодарности на всички, които с информация, преводи, снимки и клипове правите темата приятно и най-вече релаксиращо място.

Да си припомним какво беше, какво стана и да помечтаем какво ще бъде. Чакам с интерес да видя точно това - как виждат сценаристките поведението на Ф. в създалата се неприятна и опасна за К. ситуация. Защото за съжаление всичко е в техните ръце / спомнете си поведението на Ф. когато К. четеше прощалното писмо от майка си / - колко малко или повече желаехме Ф. да е по-съпричастна към болката му....но - това е. Каквото е виждането на сценаристките за развитието на образа и поведението на героите - това е. Можеше и Мусти да не е толкова лошо-гаден, можеше да остане беден, но честен мъж - и да намери и той правилния път в живота си.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Боже докато напиша - има снимки  - за първи път виждам  "болен да сияе от щастие".

# 197
за първи път виждам  "болен да сияе от щастие".

Той като беше настинал изглеждаше по-зле. Гримьорите можеха да му сложат малко по-светъл фон дьо тен.

# 198
Круела - честито с пожелание да ни почерпиш и за 4-та годишнина / най-малкото /.
Гони - - страхотни снимки / вече не желая фрагман / - тези ще си гледам поне сто пъти сигурно и на тази база мога да си изфантазирам страхотна серия / задължително в началото сълзи от страх, после пък сълзи от радост / - въобще както беше вече написано "Шампанско и сълзи"
"...Шампанско и сълзи е животът ни,
пияни от любов ще пием цял живот.
Даже да горчи наливай ни любов
шампанско и сълзи ще пием цял живот."

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 13:48 от Марта_49

# 199
Ох, слава на Аллах, Керим не изглежда никак зле!

# 200
  • Варна
Eто ме и мен- наработих се- сега следва удоволствието да ви чета! Blush Днес ще пиша по-малко, че ме е срам- кви щуротии вчера съм натворилааааа. ooooh!
Скрит текст:
Вместо трейлър, мъничко фантазия не е излишна,
че тук компанията ни е  най-отлична!
Всеки може нещичко да каже,
Бризчето и в рима даже.

И ще грабнем хляба на сценарния екип
с нова сценка -супер шик.
Предизвикателство отправям, дами,
който иска нека тук се хване! Hug

Почваме от нощния разбойник-
що видя Керим да е покойник  ooooh!
 newsm78Според мен- уплашен вцепенен
ще избегне пак затворнически плен.
ще опита да избяга по море
и ще разбие майчино сърце! Naughty

...........................................................

Чакам ваште предложения-
какви ни чакат приключения.
Пишете за Кадир, за Фахредин
за Фатмагюл и за Керим,
за Ердоан, Селим и всички Яшаран,
за целия им богаташки клан!

Пък ако искате след туй
ще понаместя туй, онуй
и в стихче ще ги пъхна всички
ще станат като нови новенички! smile3503

# 201
  • София
Аз да се запиша в новата тема, че не смогвам да ви следя иначе.

Ама никой не ми отговаря на въпроса - от къде е това клипче със сватбата? Изпуснала съм го по епизодите или е в бъдеще? И как, като роклята отиде в боклука?

А но първото снимка от болницата какво показва червената стрелка? Някаква кутийка ли е?

Дано има по-осведомени от мен Wink

# 202
Междузвездни тв войни Mr. Green ooooh!  тази вечер започва Езел по Нова тв....и бтв не останаха назад Heart Eyes

http://www.btv.bg/news/spetsialno/story/1044228414-Ot_tazi_veche … epel_ot_rozi.html

ГОНИ newsm51  много са сладки на снимките Peace

# 203
  • Пловдив

Гони  Hug Hug Hug  И кво,сега това ли ни е фрагмана   Joy Няма лошо,ама и от онези заветни 40 сек. не се отказвам  Praynig

Круела, те за това време серията можеха да качат  hahaha ама явно нашите сеунди са от онези,дъъъъъъъългите  ooooh!

feel_the_rush ,това клипче беше от промото на 2 сезон .Всички бяхме  newsm44 newsm44 newsm44,чакахме си сватба до 3-4 серии,обче в последствие ти видя какво стана с роклята  Rolling Eyes Та засега сватбата -само в мечтите ни си стои  Peace Peace
А това на снимката,което сочи стрелката на мен ми  прилича на кутийка за пръстени  newsm78

Освен ако не ми се иска просто да е това  Joy

# 204
Аз да се запиша в новата тема, че не смогвам да ви следя иначе.

Ама никой не ми отговаря на въпроса - от къде е това клипче със сватбата? Изпуснала съм го по епизодите или е в бъдеще? И как, като роклята отиде в боклука?

А но първото снимка от болницата какво показва червената стрелка? Някаква кутийка ли е?

Дано има по-осведомени от мен Wink
Сватбата е предстояща / надяваме се да е скоро /; клипа се явява като "ПРОМО" на втори сезон - не е задължително да го има в сериите; роклята е скъсана от Керим, защото Ердоан знаеше за нея - следователно може би я е пипал т.е "омърсил" - ще се купи нова, когато Фатмагюл е готова за сватба. А какво има на снимката - и аз не мога да разбера.

# 205
  • Варна
Браво,аферим!Добре,че Нова пускат Езел-БТВ не остават назад-решението е взето явно в последния момент!До вчера нямаше обявена дата за филма,нали така?Е и,сега какво ще гледаме?Трябва да знаете,че и Езел не е за изпускане!

# 206
Злати - видях,че си отговорила - но чак като си пуснах поста.

# 207
feel_the_rush, клипът със сватбата е от рекламата за втори сезон. Не знам каква са я мислили, но се оказва, че няма да бъде така. Имаше и други неща в тази реклама, които не видяхме. Как Фатмагюл плаче над роклята и как Ердоан влиза в къщата през портичката.
Що се отнася до кутийката на снимката имаше в подсказките нещо за пръстените им. Рускините гадаят, че може би Фатмагюл ще си гравира името на Керим на своя. Както вече знаем той си гравира нейното име още при купуването им.

# 208
  • Варна
Междузвездни тв войни Mr. Green ooooh!  тази вечер започва Езел по Нова тв....и бтв не останаха назад Heart Eyes

http://www.btv.bg/news/spetsialno/story/1044228414-Ot_tazi_veche … epel_ot_rozi.html

ГОНИ newsm51  много са сладки на снимките Peace

И резюмето на филма е отново сбъркано ooooh! Да бяха прескочили до форума и да погледнат как стоят нещата за да не подвеждат драгия зрител! newsm78

# 209

Драгия зрител кучета го яли!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт