Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 44 023
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Тук някъде.....
Ще си чакате реда пред болничната му стая, може ли такова нещо, човекът е прострелян!  Crossing Arms
Сега четох в английския форум и там превеждат думите на Керим като "Страшно много те обичам", което е страхотно  Heart Eyes Аз нямам претенции за превода изобщо, просто ми прозвуча като думи на сбогуващ се човек. Никой не иска това, макар, че във форума предлагат всяка седмица да прострелват Керим заради хубавия трейлър.  Joy Милост нямат.

# 271
В Kanal D страницата е такава. Заглавието, както аз го разбирам е "Керим в борба между живота и смъртта". Значи тези снимки, където е свежарка ще са от последните 10-тина минути.
Sofi_q, за второ прострелване не знам, но могат да ни извъртят първо подобряване и след това да се влоши. Примерно. Нали щели да бъдат две серии в болницата?!  Thinking

# 272
# 273
Момичета, тази вечер БТВ започва да излъчва "Пепел от рози"!

# 274
От 20 часа!  СУПЕР!!!!!

# 275
  • Пловдив
Най-после и аз успях да видя фрагмана и да ви изчета. Круелка,Кампанулка   Hug Hug Hug

Фрагмана е направо супеееер  Peace Вижда му се краят момичета на голямото чакане за нещо по-така  Wink Щом се престраши тя да го целуне ,работата е ясна  Blush

Круела ,къде изчезна джанъм,да не хукна към бара да полееш хубавият фрагман  hahaha

Аз чак сега зацепих какво коментирате от одеве за тежката артилерия на БТВ  ooooh! Embarassed Страшни са бе,скоро,скоро и като пуснаха Нова Езел - хоп,веднага Империята отвръща на удара  Joy Joy В нас всички са инструктирани,че Фатмето е филм дето трябва задължително да се гледа и сега Езел няма да бъде отразен  Sad Оф яяяяяяяяя, и двата филма не са за изпускане,защо са такива гадове тия от телевизиите  ooooh!

# 276
Наистина са направо невероятни от БТВ! Как реагираха! Светкавично промениха програмата! И двата филма са супер, трудно ще е да ги следим.

# 277
Запазена марка на Керим Илгаз  
Явно и на съпругата му

В тоя ред на мисли след този жест
и последвалото го действие

Направо съм си убедена, че скоро можем да видим същото - с разменени места
Дори и само като желание звучи прекрасно - пък как ли ще изглежда

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 16:37 от Марта_49

# 278
И в YouTube се натутаха!

# 279
A бе хора вие не работите ли  newsm78 #Crazy #Crazy или след толкова трепети кой ти мисли за работа Mr. Green

# 280
 http://tvnovellas.blogspot.com/2012/01/24-btv.html

Вижте на какво попаднах. Войната м/у БТВ и Нова за зрители ще е безпощадна.  #2gunfire #2gunfire #Crazy

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 16:53 от hiacint

# 281
  • Пловдив

59 серия - трейлър

кликни върху надписа
Ето трейлъра на български. Превод от турски campanula   Приятно гледане.

# 282
Ето трейлъра на български. Превод от турски campanula Приятно гледане.

# 283
mariana51, campanula,  newsm10 newsm51

# 284
A бе хора вие не работите ли  newsm78 #Crazy #Crazy или след толкова трепети кой ти мисли за работа Mr. Green

Ще цитирам големия човек и хуманист Slawena  Wink - "Де толкова време в къщи?!"

Общи условия

Активация на акаунт