Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 974
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Преди да се разпределят ролите- трябва да се запознаят с героите,сценария....
Мукадес как ще ми крещи с тоя писклив глас Mr. Green Shocked а на  ангела Мерием е плътен Mr. Green Перихан и Мелтем- с непоносимо пискливи гласове...а,бе ужасссс  Shocked Mr. Green
но... гледам като омагьосана- все едно не съм го гледала  Joy

# 346
Дублажът е като във филма "Златната клетка". Така и докрая не можах да свикна с него

# 347
отвратителен дублаж! ...тези направо са прецакали филма  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

а и превода нещо не ми допада ...незнам за вас  Thinking

момичета, вашият превод е милиони пъти по-добър!!!!   txtloves newsm51 newsm51 newsm51

# 348
Мда, трудна работа това с дублажите. На Мелтем сякаш най-ме дразни и на Мукадес. Мисля, че до към 20-та серия ще свикнем.

Аз тая първа серия сякаш за пръв път я гледам, направо съм я забравила. Явно следствие скоростта на светлината с която изгледах сериала.

И с мен е така. Може би защото прекалено се заслушвам в гласовете.

# 349
  • AMS
Привет, момичета!!!! newsm18 newsm18 newsm18
Наистина трейлърът ми хареса!!!
Благодаря и за него и за коментарите, снимките и клиповете ...!!!!

Сега чакам серията!!!

Скрит текст:
Дублажа по bTV направо разваля сериала.
Много изкуствено звучи!!!
Много некъдърно!!!
Язък!!!

# 350
  • В Града на липите
Филма е толкова хубав, че нищо не може да го развали, дори и некадърен дублаж. Няма смисъл да се косим, нищо не можем да променим.

# 351
Скриха ЕБЕ НИНЕ  ooooh!  замениха го с баба знахарка Mr. Green  Whistling Wink

# 352
  • Пловдив

Скриха ЕБЕ НИНЕ  ooooh!  замениха го с баба знахарка Mr. Green  Whistling Wink

И Керим говори на Мерием по име....пълно изопачаване...А изговарянето на името на Фагма разделно...

# 353
Привет дами!

Тази вечер бях пред голяма дилема- Езел или Фатма, ноооо старата любов ръжда не хваща Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е, затова пък дублажът ми разказа играта Mr. Green Mr. Green Mr. Green, имам чувството, че гледам детски анимационен филм или долнопробна латино сапунка- тези хора( уж, артисти) опропастяват филма с безобразните си гласове.
Общо взето, опасенията ни за дублажа се превърнаха в сбъднат кошмар- е, много трудно ще преглътна родният професионализъм #2gunfire. #2gunfire #2gunfire

Бабо знахарке, ФатмА гюл, Керим непрекъснато се обръща с Мерием- а, не с како(абла), а пък Рахми си звучи повече от нормално- в момента едва ли някой ще разбере умственият му проблем. Фатма, Перихан, Мелтем, Мукадес- ужас!!! Сякаш, гледам съвсем друг филм.

Покрай тези вълнения, ще забравя Laughing- в темата сякаш се е изсипал рогът на изобилието: много преводи smile3501, поезия се лее, като пълноводна река newsm10, цяла рота от нови пациентки- Беренгинки или пък Енгинки - Hoş geldiniz Hug и много, много настроение- БЛАГОДАРЯ ВИ дами!!!

# 354
Скриха ЕБЕ НИНЕ  ooooh!  замениха го с баба знахарка Mr. Green  Whistling Wink
Еми това "ателието", какво лошо има в ковачницата примерно Mr. Green

# 355
Е нееееее ...колкото и да е хубав сериала и да ми е насърце ...това направо не истина по БТВ ...Бива , бива ама такова чудо е нечовешко  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Такъв идиотски дублаж , такъв грешен превод , такива неподходящи гласове ......знаех си , че няма да мога да издържа ........................
Продължавам да благодаря на колене на всички , които превеждат и гледам тези прекрасни сериали с турско аудио и прекрасен превод с БГ субтитри !!!! Благодаря на Господ , че ги има !

Няма по-тъпа и безхаберна и смотана телевизия от нашата родна. На тези идиоти , които се занимават с дублажа и по-точно го ръководят ...не им ли дават да четат предварително сценария , да слушат всеки герой като тембър и интонация ...Боже , Боже ...думи нямам

# 356
О мила за съжаление грешиш ....
БТВ са факири в това отношение ............От един превъзходен сериал направиха тъпа турска сапунка .....Мукаддес е направо ...неузнаваема с този глас ...Те никога не могат да предадат на хората посланията от героинята на Муки ...Изобщо унищожили са сериала в зародиш

Филма е толкова хубав, че нищо не може да го развали, дори и некадърен дублаж. Няма смисъл да се косим, нищо не можем да променим.

# 357
А, честито !!! делнаха и първа серия подобаващо. Joy Joy Joy

# 358
  • В Града на липите
Сега като го гледам пак, Мустафа сякаш наистина обича Фатмагюл, по едно време май писах, че никога не я е обичал, но може би греша. Просто е прекалено слаб и с много предразсъдъци.
Сори, че пак подхванах най-болезнената тема.
Добре, че отрязаха серията, да не се уплашат драгите зрители, че мен доста ме шокира.

Не се ядосвайте дами, просто няма как да се преведат някои типични турски обръщения без да се обяснят. За съжаление, тук не може да се сложи обяснение под черта, като при книгите. Иначе и аз се радвам, че го гледах в оригинал.

# 359
  • Пловдив
75 процента от 1 серия - не мога да повярвам. Да не  заделят 1,30 ч. ефирно време. Значи от 2 оригинални, ще правят 5 български.

Общи условия

Активация на акаунт