Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 971
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
След отвратителния дублаж, е цяло удоволствие да си гледаме филма със субтитри! Още веднъж - Огромно БЛАГОДАРЯ на всички трудолюбиви момичета!!! newsm10 newsm51 smile3525 smile3501

# 376
  • Стара Загора
Аз също гледах и не вярвах на ушите си-дублажа е ужасен и изобщо не ми харесва.Прекалено не естествени гласовете на Мерием и ФГ,на Мукадес и Рахми,на Керим по-бива,но не ми харесва обръщнието му към Мерием по име,в оригинала нали и вика все" како",също  това Ебе Нине си е истинско,какво е това баба знахарка Confused
И аз да кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на момичетата,които превеждат сериите  със субтитри newsm51 smile3525 newsm51

# 377
  • В Града на липите
Ох, точно гледах края на първа, пак ме потресе. Много реално са го направили това с изнасилването. Първия път малко през пръсти го изгледах, ама сега ще ми е доста време пред очите.

Аз за сега няма да се прехвърлям никъде, този сериал ми влезе в кръвта и ще го гледам всякак.

# 378

С това ФатмА направо ме убиват, толкова циганско ми звучи, оттенъкът на Роза съвсем се губи, а то е важното.
Ама те и името на главната героиня ли са променили? Е, направо се излагат тези от превода. Хайде, заглавието "Пепел от рози" на мен ми звучи по-добре, ама какво й е на Фатмагюл, че я промениха. Особено брат й и Керим така нежно я наричат "Фатмагюл", че си представям как е на превода с Фатма.

# 379
Аз пък не виждам защо толкова се нервите на дублажа,общо взето става за гледане,ако се абстрахираш от него Outta Joint Whistling

# 380
  • В Града на липите
Ама те и името на главната героиня ли са променили? Е, направо се излагат тези от превода. Хайде, заглавието "Пепел от рози" на мен ми звучи по-добре, ама какво й е на Фатмагюл, че я промениха. Особено брат й и Керим така нежно я наричат "Фатмагюл", че си представям как е на превода с Фатма.
Не са променили името, а произнасянето, поставят сякаш интервал м/у Фатма и гюл

# 381
Защото ще бъде жалко от този страхотен сериал да направят проста сапунка. А това може да стане ако дублажът не е добър. И на мен особено много ми харесва интригуващият финал на всяка серия. Което както разбирам в Пепел от рози е невъзможно, защото сериите са накъсани.

# 382
Този Керим - красив, красив, ама много красив!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 383
  • Варна
....... Simple Smile Simple Smile Рекох и аз да погледна има ли хора с моето мнение...Цял след обяд се чудя кой филм да препоръчам на моите приятели дето не са гледали нито единя нито,нито другия...Реших все пак да гледам на голям екран нашите сладури,въпреки,че от миналата година съм позабравила началото и на единия и на другия..Е,не,не мога да повярвам на очите си!Дори целия епизод не дадоха въпреки,че отделиха 2 часа!Ами за дублажа нямам думи-артисти ли го дублират?Най-зле е Рахми-аз ва началото имах чуството,че са открили точно такъв артист-слабоумен,до такава степен играе добре,а тук???Това изобщо не се разбира!Ами Мукадес,ами нежния глас на Керим,ами богатата интонация на Перихан,на Мелтем плътния глас,защо поне не се постараха да намерят подобни?!Мноого съмразочарована,много!Ще се прехвърла на Езел да се наслаждавам поне на играта на "вуйчото"!И както виждам не съм единствената!Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ на преводачите!

# 384
  • В Града на липите
Дами, не унивайте, предстоят ни няколко прекрасни серии. Да се върнем към трепетното им чакане. Аз си изгледах още веднъж трейлъра или фрагмана, както го наричате и ми мина.

Тази вечер имаме спешна нужда от едно Бризче, с няколко забавни стихчета.

# 385
  • Стара Загора
Аз си гледах за 7 път трейлъра на 59 епизод   newsm03 Two Hearts-толкова много нежност и обич,че чак ми се плаче EmbarassedНе си разваляйте настроението заради дублажа по Бтв,то очаквахме че ще е нещо подобно...Нека се радваме за двамата влюбени и прекрасните мигове  в следващите епизоди по Канал Д-там поне са си с техните гласове newsm53

# 386
  • Стара Загора
hrissi_sz  взе ми думите от устата(клавиатурата де) Laughing

# 387
  • В Града на липите
hrissi_sz  взе ми думите от устата(клавиатурата де) Laughing

Просто пиша по-бързо.  Grinning

# 388
  • Стара Загора
 newsm10 newsm53

# 389
От мен едно ГОЛЯМО Hoşçakal на Btv, спокойно могат да си посипят главите с тяхната пепел от розов дублаж. И един поздрав за блестящото им поведение в борбата за рейтинг Whistling:

http://farm72.vbox7.com/play:585fe5b4

http://farm72.vbox7.com/play:585fe5b4

Общи условия

Активация на акаунт