Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 913
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Hug
Скрит текст:
Оффф, яяяяяяяя!Тая вечер
Бризчето на БТВ-то
много е сърдито! #2gunfire

Трети сериал под ред
пак за мен не е наред
вече се отказвам Naughty
нищо друго аз не казвам!

Ще си зяпам във оригинал
без българския им дублаж заспал! Stop

И..................
Абе, я се усмихнете Joy
до четвъртък потърпете-
чакат ни прекрасни часове
със любими гълъбчета две! Hug

Морски бриз, пишеш уникални неща!!! Hug Hug Hug   
недей да ги криеш ....
smile3525 smile3525  smile3525   

# 436
  • В Града на липите
Бену, да ти кажа, скоро на едно гости чух за тоя Златен век. Да свърши с този, да се излекувам от вируса Керим, пък може и да му хвърля едно око.
Но този път се заричам, няма да започвам незавършен сериал. Искам ги цели, това чакане не ми се отразява здравословно.

# 437
Подкрепям ! Уникално сладурско е !   bouquet newsm10 smile3501 smile3525 smile3525

Hug
Скрит текст:
Оффф, яяяяяяяя!Тая вечер
Бризчето на БТВ-то
много е сърдито! #2gunfire

Трети сериал под ред
пак за мен не е наред
вече се отказвам Naughty
нищо друго аз не казвам!

Ще си зяпам във оригинал
без българския им дублаж заспал! Stop

И..................
Абе, я се усмихнете Joy
до четвъртък потърпете-
чакат ни прекрасни часове
със любими гълъбчета две! Hug

недей да ги криеш ....
smile3525 smile3525  smile3525   

# 438
Бену, да ти кажа, скоро на едно гости чух за тоя Златен век. Да свърши с този, да се излекувам от вируса Керим, пък може и да му хвърля едно око.
Но този път се заричам, няма да започвам незавършен сериал. Искам ги цели, това чакане не ми се отразява здравословно.
Абсолютно съм съгласна ! И на мен хич не ми се отразява добре  Wink

# 439
Права си , ужасно е това чакане ...! И аз все се заричам , ама малко сериали съм изгледала изцяло преведени...Все бързам...

Внимавай тогава , не започвай, защото започнеш ли ...спиране няма ! Наистина такъв сериал няма - нито като сценарий , нито като замисъл , абе думи нямам ...

Казва се "Великолепният век" , а не "Златен век "  Joy Joy и ...внимавай да не те изпревари някоя от нашите тъпунгерски телевизий с БГ аудио , защото изгоря сериала. Имам информация от сигурен човек , че "Великолепният век" е в "борба" между БТВ и НОВА пред турската телевизия за добиване на права. За този сериал турците имат много изисквания - време на излъчване , дублаж , дължина на епизоди и т.н.... Не се знае кой ще наделее и освен това е много , ама много скъп. За участие на Брат Пит само в един епизод и то в бойна сцена хонорара му е 2 млн. щатски долара  newsm78 newsm78. Всеки случай сериала е продаден в САЩ и в 22 страни една от които е България . Ще излезе или под това име или като "Великолепното столетие"!!!

Млъквам вече , обещавам ужас ! Извинявам се още веднъж !

# 440
Хриси, в крайна сметка е по-добре да чакаш поредната серия във форума, с приятна компания, защото просто - тук е весело, благодарение на всички пишещи невероятни стихчета момичета/не цитирам имена, за да не пропусна някой/, както и страхотните клипчета, превода на Облака и Son. Предполагам, че докато чакаш, няма да умираш от скука заедно с цялата тайфа. newsm10 newsm51 smile3525 newsm44

# 441
  • В Града на липите
Да, чист спам си е, но и аз да добавя нещо за този Великолепен век. Сега си спомних, бяхме на Ивановден, значи съвсем скоро и го коментираха двама от гостите - МЪЖЕ. Единия лекар на около 40 години, другия също с висше образование. Ние жените, дори не бяхме чували за него, а те си го следяха в ю-туб мисля, и си обсъждаха сериите. Стори ми се доста странно. Дори мислех, че е документален.
Що се отнася до Облака, ще го гледам готов и завършен/дано се примиря с мустаците на Енгин Grinning Grinning./ Няма да го пропусна, но не мисля да се подлагам на повторно мъчение.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 01:06 от hrissi_sz

# 442
Да, чист спам си е, но и аз да добавя нещо за този Великолепен век. Сега си спомних, бяхме на Ивановден, значи съвсем скоро и го коментираха двама от гостите - МЪЖЕ. Единия лекар на около 40 години, другия също с висше образование. Ние жените, дори не бяхме чували за него, а те си го следяха в ю-туб мисля, и си обсъждаха сериите. Стори ми се доста странно.
Rolling Eyes Остава и в бг татко да има тема за турски сериали  Joy

# 443
  • Варна
    Привет на всички тук!
 За първи път пиша в тази тема. По принцип не съм от често пишещите. Само искам да споделя нещо с вас .
 Започнах да гледам Фатмагюл още,когато започна излъчването му по турската телевизия, с една дума- от самото начало. За съжаление, успях да издържа само първите две серии и третата до средата. Поради неразбираща езика, не можа да ме впечатли толкова и да задържи вниманието ми.
  Преди една седмица моята приятелка,/която ми го откри първия път/ насочи отново вниманието ми към него- този път ме прати в торентите. Повярвайте ми, от първата серия не можах да се спра. Тегля, гледам, трия, тегля, гледам, трия /защото нямах място в компа просто да изтегля всичките преведени серии. И така - точно за 7 денонощия изгледах на един дъх всичките 57 серии. Да, наистина този филм ме обсеби!И то до такава степен, че започнах отново да ги тегля отначало сериите този път поетапно и да ги свалям на дискове,защото вече зная, че това е от малкото филми, които ми се иска да видя поне още веднъж.
 Няма да гледам излъчването му по бг тв, защото предпочитам оригиналните гласове.
 И тук е мястото да благодаря на всички, които ни осигуряват това удоволствие да гледаме филма в оригинал и едновременно с това да разбираме всичко. Благодаря ви от сърце! Невероятни сте!

# 444
  • Варна
Подкрепям ! Уникално сладурско е !   bouquet newsm10 smile3501 smile3525 smile3525

недей да ги криеш ....
smile3525 smile3525  smile3525  
Благодаря!!!

newsm10

Интересно ще ми бъде да прочета и нещичко за  Мукадесита Mr. Green Heart Eyes Joy
Готово! Извинявай, че късно видях поста ти!
Скрит текст:
Мукадес ли?Че за нея мога
часове да пиша без тревога-
аналитичен селски нюх
и всички тайни са на прах и пух!

Бързо схваща, вятър щом задуха
где да търси си хралупа,
и от всичко най-обича
след паричките да тича!

Иначе, ако помислим, сестро,
тъжно ще е имала тя детство,
после влюбила се във пройдоха,
той зарязал я е без посока.

И нали животът учи всеки
и момичето открило си пътеки-
Рахми- спасение за нея бил,
свикнал на клюкарския и стил!

Ала туй що преживяла тя сама,
скътала го в своята душа,
затова е станала такава,
груба, любопитна, но корава!

# 445
Ох мацки, днес такъв шок изживях с едновременното пускане Фатмагюл и Езел.... ooooh!Много харесвам и двата сериала, не искам да ги сравнявам, защото са коренно различни...но са много зарибяващи! Дублажа е скапан и на двата сериала, просто нямам думи, ама като че ли БТВ малко повече са се изложили и за капак не дадоха края на 1-ва серия, което си е завръзката. ooooh!
 За утеха изгледах 1-и и   2- ри епизод на Фатмето в нета, както и 1-ви и 2-ри епизод на Езел пак в нета.... Joy Joy Joy Искам да ви кажа, че ние сме щастливи, че можем да гледаме оригиналните серии със субтитри, за което хиляди благодарности на тези, които се трудят за нашето удоволствие!   bouquet
Лека нощ! Hug

# 446
Здравейте отново! Бях се отнесла в първа серия (без края) и ми беше много хубаво, после се върнах при вас и видях, че е имало кратки схватки. Разбира се, филми и актьори много, ние това си го знаем, и доста от тях са добри. Но, мен никой досега не ме е вълнувал така, както Енгин, аз съм напълно в негова власт. Гласът му гали като музика, в очите плуваш и се разтапяш, и въобще не ме интересува колко е красив Кенан и как играе, от него нищичко не ми трепва. Искам да кажа, че не гледам много филми, нито имам слабост към турски сериали, този ме връхлетя и ме отнесе, аз от 3 месеца гледам САМО него, пардон, и Облака заради Енгин, и Любовта обича съвпаденията (2 часа филм за 3 месеца, не е голямо отклонение). Всеки има право на мнение, аз не съм специалист. Единствено съм сигурна, че имам достатъчно вкус и култура, да не се увлека по филм без стойност, затова се дразня от излишно критикарство. И за мен 1 сезон е много силен. Тук при вас е много интересно, намирам непрекъснато новини, снимки, клипове, и най-важното, споделяме една страст и ни е весело. Това много облекчава "симптомите". Пожелавам ви лека нощ!

# 447
  • В Града на липите
Бризче, ти си уникална. И макар да си го знаеш, няма да спра да ти го повтарям.   bouquet  bouquet  bouquet

# 448
Колко серии е филма? Извинявам се ако преди това е коментирано  Praynig

# 449
  • Варна

Дано и това мое произведение ви хареса! Много си я обичам тази песничка, пък и пасва на гълъбчетата!

Hug Лека нощ! ..... Joy Може и "Добро утро!- изберете сами!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт