Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 165
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ, ЧЕ ПРЕДИ МАЛКО ГОВОРИХ С ЕМИЛИЯ И БЛАГОДАРЯ НА ZLATNA30. ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ НАПРАВО  МЕ СРАЗИ ТАКА КАТО НИКИ УЗУНОВ И ДВАМАТА СА  С ЕДНО И СЪЩО МНЕНИЕ И ДВАМА МИ ПОЗНАХА НЕЩА КОИТО ДНЕС СЕ СЛУЧИХА И ЧАКАМ МАРТ МЕСЕЦ

# 466
  • Sofia
ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ, ЧЕ ПРЕДИ МАЛКО ГОВОРИХ С ЕМИЛИЯ И БЛАГОДАРЯ НА ZLATNA30. ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ НАПРАВО  МЕ СРАЗИ ТАКА КАТО НИКИ УЗУНОВ И ДВАМАТА СА  С ЕДНО И СЪЩО МНЕНИЕ И ДВАМА МИ ПОЗНАХА НЕЩА КОИТО ДНЕС СЕ СЛУЧИХА И ЧАКАМ МАРТ МЕСЕЦ

как така днес са се случили, т.е за какво са ви предрекли, което се е случило същия ден? извинявам се, но малко странно ми звучи...

# 467
allforone,как так успя да се свържеш не с 1-2, а цели седем от ясновидците на езоТВ?
Още като звъннах на първия ме държаха половин час на телефона в "опити" да ме свържат и през това време ми даваха "полезни" съвети, които не съм им искала. Не 22, а 122 лв. ще навъртя така.
За мен са поредните обирджии.

# 468
sara0408  И аз първия път чаках, но после се сетих каква е уловката и веднага щом се свържех, избирах кода на съответния гадател и в всички се свързах от раз. Само с Ели Маринова не успях и съжалявам, защото съм чела тук хубави неща за нея.

# 469

как така днес са се случили, т.е за какво са ви предрекли, което се е случило същия ден? извинявам се, но малко странно ми звучи...

ами имах една много важна среща която си мислих, че нищо няма да стане и бях се депресирала ставаше за подписване на договор  от който  ми зависи живота от тук нататък и те ми казаха за отида. Мислех да се отказвам и да разваля сделката /бизнес/, но и двамата ми казаха точно как ще се осъществи всичко с подробности, макар че при Емилия картите не могат да кажат с точност както Ники Узунов ми каза сега чакам март месец да видим и другото предсказание от Ники Узунов

# 470
АЗ И ПРЕДИ СЪМ ПИСАЛА, ЧЕ ПРИ МЕН НЕЩАТА НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА МЪЖ, А ЗА БИЗНЕС.

# 471
Здравейте.Някакви отзиви за Красимир Куртев(Алеф).Намерих че и той отговаря чрез смс,но се двоумя дали да му пиша Peace

Чудих,чудих но му писах.Няколко дни нямаше отговор,писах му на скайпа,каза че услугата била прекратена вече.Аз му казах че все пак са ми взели 2лв(не съм за двата лева,но от мен 2,от друг 2 и така,ядосах се).И вчера получавам отговор"По-скоро не"-отговор на въпроса ми.Според мен нямаше никакъв смисъл да се занимавам с него. Peace
Здравейте, момичета! Hug
Сега се сетих, че и аз загубих  няколко лева при този Красимир Куртев! Отдавна беше, но вие ме подсетихте. първо ми отговорих автоматично, че не ми бил коректно зададен въпросът- и  хайде наново СМС, после нещо друго, та ги докарах до 3 СМС-а и накрая-нищо! А не съм глупава, че да си задам некоректно въпроса!  А той като че ли е много коректен да ми таксува СМС-и и да не отговаря! Много неприятно впечатление ми направи. Sick Не съм за парите, но не е почтено. Та не си губете времето и парите с него.
И друго- тези уклончиви отговори, които ти е дал, Цвете-  какво значи това "По-скоро не"!!!  Shocked Значи си отваря вратичка за "Да"- та и едното, и другото ако  стане- той е познал!
Сещам се, отдавна беше, и с Катя  /забравих и фамилията newsm78/ така се беше случило- питам съвсем конкретно нещо с СМС- тя отговаря "Според мен може да се получи" Да де, но това не е конкретен отговор. Защото думата "може" веднага отваря вратички.
Та и с нея не си губете времето и парите! Може да са 2 лв, че и по-малко, но защо пък ще ги даваме на мошеници!! Stop

# 472
По-напред в темата бях писала за отговорите на Пиналски. И те са в този дух "има възможност...", който всеки може да ми го каже без да плащам.

# 473
Zlatna30 и  didabg да си изчистят пощата

# 474
Посред нощите,когато не мога да спя...звъннах на Демир от онзи сайт,дето таксуват 2.40лв на мин....Хвърля Таро карти и прави нумерологичен анализ...ситуацията я описа едно към едно...при мен проблема е от емоционално естество...за бъдеще пак чакаме направената и от него прогноза...Но това,което ме провокира да споделя с вас е ,че разговора ни продължи точно 23 мин...сами ще си направите сметка,колко ми е струвал...та тази съфорумка,дето говорила с 6-7 от този сайт,интересно ми е как успя..и то за 22лв...Не ме разбирайте погрешно...но все пак,няма как за 1-2 мин да ти хвърлят карти или изчисления,или там който каквото си прави...Аз останах доволна от това момче,но минутките с него,са се отразили на сметката ми за тел...Ноооо изборът беше мой,аз го потърсих,не той мен...и затова ще си платя Money

# 475
feq_feq  Вероятно при мен бяха 22лв., защото освен с Демир и с нумеролога Табаков, с другите говорих много кратко. Аз също се бях стреснала и очаквах повече, затова приятно се изненадах, когато видях, че е такава сумата. Отделно и казвам само моите данни, не съм намесвала други лица, затова бях по-лаконична.

# 476
allforone, благодаря за инфото. Свързах се и говорих с Табаков. Впечатлена съм, каквото каза беше вярно. Даде и срок май месец, ако се случи ще споделя.

# 477
Здравейте, относно импулсния телефон на езо тв, до момента двете позвънявания, без изобщо да съм успяла да разговорям с ясновидец ми струват точно 10.11 лв.  Simple Smile Имайте предвид, че дори не съм изчаквала много.

# 478
Zlatna30 и  didabg да си изчистят пощата

готово  Simple Smile

# 479

Общи условия

Активация на акаунт