Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 177
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
а на какво гледа?има ли тарифа?за всичко ли гледа или само за здраве?

# 451
ами на нищо,т.е отиваш и сядаш и тя почва да ти говори каквото има да казва,после ти питаш. Гледа за всичко-любов,здраве,роднини и прочие. При мен познаваемостта й е била 99,9
Няма тарифа,колкото й оставиш
гледа само в определени дни,не всеки ден!

# 452
Цитат
Цитат
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ НЯКОЙ ИМА НАБЛЮДЕНИЯ ОТ ВИЛИ ОТ КАНАЛ 3
,Преди година две говорих с нея по телефон , вдъхва доверие , дори се бях навила да и пратя 80 рв. за да ми хомогне да си подобрим отношенията  с човека който желаех, но незнам после се отказах  ,искаше ми доста неща да и пратя ..... можеше и да помогне жената незнам. Но иначе като познаваемост имаше така попадения отностно деца и  брак .

ЗДРАВЕЙ,КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА ПОПАДЕНИЯ. ПОЗНА КОГА ЩЕ СКЛ.БРАК И ДЕЦА ИЛИ ЧЕ ИМАШ БРАК И ДЕЦА
За  Вили си спомням , че тогава ми позна за настоещето ,/ позна за децата и това че брака ми невърви , за работата тогава също си спомням че каза нещо вярно/, защото за бъдещето ,което искаше тя да поправи за да ни се подобри комуникацията както исках ,  аз не продължих .А на  два пъти и звънях да ми диктува какво е необходимо за ритуала ,но явно така е трябвало да стане . Незнам момичета не искам да подвеждам никоя , просто това си спомням че тогава казвах "да "така е . Тогава бях звъняла на поне 4-5 човека от канал 3 /Радина , ох не си спомням имената на един мъж , май Никола са казваше , много успокоително говореше това помня.Но една от тези жена по малко известните мисля Боряна се казваше тогава ме пита  направо , ще го видиш ли човека , казах не няма как , и тя каза , не си давай парите защото не мога да ти помогна , трбява да му дадеш нещо ,което щяла да направи.О сега си спомням че никак  не бях доволна от другия мъж ,с картините -Захариев ли как беше ,извинете ако бъркам името.
Мартин Захариев е

А не е ли Димитър Захариев?

# 453
Niakoi znae li telefon na tazi jena Seba ot Shemshevo?

# 454
Не Мартин Захариев и колкото пъти се обадиш все магия имаш и всеки път 80.00лв ти иска

# 455
Niakoi znae li telefon na tazi jena Seba ot Shemshevo?

Защо някой хора не прочетат малко напред във темите.Или поне в профила  на тези който пишат за даден ясновидец, там може би ще откриете това което ви интересува.Да съгласна съм че нямаме време да четем ама все пак, налага се на ново да повтаряме едно и също.Нищо лично към никого, не ме разбирайте погрешно. Peace

# 456
Здравейте съфорумки, да ви споделя опита си от днес. Нещо ме прихвана и звъннах не на един, а на цели седем от сайта на ЕзоТВ.

Не мога да кажа, че съм впечатлена, макар да не съм ползвала такива услуги повече от 10 год.
Задавах въпрос свързан със семейния ни бизнес, дали една идея ще се осъществи.

Често казано не съм учудена, че мненията на всичките 7 СЕ РАЗЛИЧАВАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Всеки предвеща различен развой на ситуацията и повярвайте ми няма дори два срока, които да се съвпадат. Така че не мога да направя като някои от вас, които избират да вярват на това, което се съвпада. Когато и ако се случи желаното от мен, ще напиша допълнително кой е познал от тях, ако има такъв.

СЛАВЕНА СВЕТЛИНОВА- ясновидство- много любезна, но общи отговори с леки подпитвания.

ЕНЕЛА- астролог- много конкретна, но ме поведе в съвсем нова за мен насока, не знам дали да вярвам.

ТАБАКОВ- нумеролог, изключително ерудиран. Каза ми много точни неща за самата мен, извън въпроса. Обаче крайният отговор, който ме интересуваше беше доста дуалистичен, няколко варианта за развитие, кой ще стане не посочи.

АФРОДИТА- ясновидство- абсолютни глупости. Опита се да ме убеждава в неща, които много добре знам, че не са така.

НЕЛИ ДЯКОВА– ясновидство- малко по метода това, което очаквам да чуя. Подвеждащите ми въпроси я затрудниха и побърза да затвори.

ЗВЕЗДЕЛИН БАЯНОВ- шаман- половината неща бяха верни, половината не. Много обстоен, дразнеше се, когато оспорвах казаното от него. Точна прогноза фиксира с два различни варианта за развитие.

ДЕМИР- таро, нумеролог- много приятен, доста конкретни и точни неща. Конкретна прогноза, но в голям мой ущърб, Каза и други неща, които са верни.

Това е от мен. Надявам се, макар и малко да съм ви била полезна.

# 457
Себа-0886399234

# 458
allforone само се чудя после каква сметка за телефон ще платиш?!  Peace

# 459
kadrokoska И аз това се притесних. Всички тези разговори са ми стрували близо 22лв. проверих вече, което е по-малко, отколкото очаквах. Ако ги бях посетила лично, щях да дам в пъти повече, макар че тогава щеше и повече време да говорим.

Все още не се свързвам с Ники Узунов.

# 460
Мартин Захариев  беше и никак не съм доволна . От  опита на allforone  - излиза че номеролозите се справят  много добре . Забравих да споделя Кабала ми е отговори обратно на Ани , Искра и Емилия. Ще видим !!!

# 461
# 462

Нещо много интересно.
http://vsyakanedelya.blitz.bg/video/83

# 463
  • плевен
Здравейте.Някакви отзиви за Красимир Куртев(Алеф).Намерих че и той отговаря чрез смс,но се двоумя дали да му пиша Peace

Чудих,чудих но му писах.Няколко дни нямаше отговор,писах му на скайпа,каза че услугата била прекратена вече.Аз му казах че все пак са ми взели 2лв(не съм за двата лева,но от мен 2,от друг 2 и така,ядосах се).И вчера получавам отговор"По-скоро не"-отговор на въпроса ми.Според мен нямаше никакъв смисъл да се занимавам с него. Peace

# 464
Здравейте.Някакви отзиви за Красимир Куртев(Алеф).Намерих че и той отговаря чрез смс,но се двоумя дали да му пиша Peace

Чудих,чудих но му писах.Няколко дни нямаше отговор,писах му на скайпа,каза че услугата била прекратена вече.Аз му казах че все пак са ми взели 2лв(не съм за двата лева,но от мен 2,от друг 2 и така,ядосах се).И вчера получавам отговор"По-скоро не"-отговор на въпроса ми.Според мен нямаше никакъв смисъл да се занимавам с него. Peace

..Аз също му писах...и  след около 5-6 дни бях забравила за него ...и получих отговор"по-скоро не"...как да сподели човек,дали е доволен... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт