Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 211
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Ники Узунов...няма свързване на посочния телефон.По никое време на деня,никой не вдига!Любопитна съм каква  прогноза ще даде на моя проблем...има доволни,има и недоволни от него...Въпросът е че,аз не успявам да го открия...въпреки многократните ми опити..Някой свързал се с него тези дни??????

# 421
Ники Узунов...няма свързване на посочния телефон.По никое време на деня,никой не вдига!Любопитна съм каква  прогноза ще даде на моя проблем...има доволни,има и недоволни от него...Въпросът е че,аз не успявам да го открия...въпреки многократните ми опити..Някой свързал се с него тези дни??????
ТЕЛЕФОНА МУ ВКЛЮЧЕН ЛИ Е

# 422
feq_feq  и аз не мога да се свържа с Ники Узунов вече втори ден. Скъсах се да звъня, но дава, че обаждането не може да се осъществи.

# 423
Добрева писах ти на лични.

# 424
    Чета и си мисля.....на вас не ви ли е минавала мисълта, че щом нещо не се променя въпреки "помощта" на 1-2-20 ясновидци и магове, може би така трябва да бъде?Някой беше писал, че никой не можел да му развали магията......ами ако няма такава?Ако това е свободната воля на "засегнатия " човек?
    Една моя близка преди 2-3 години стигна до някаква уж много силна жена от София.Проблема й беше, че мъжа, с който живееше, я беше зарязал.Въпросната ясновидка й казала, че няма бъдеще с този мъж, и я попитала иска ли да й направи някакъв ритуал, за да привлече правилния за нея човек.Моята приятелка казала, че не иска друг, иска си.........Жената й дала куп неща, заръчала й да прави това и онова, и й взела доста пари-не помня точно, но бяха над 300 лева.След няколко дена чакане дружката ми реши, че сигурно ритуалите са за друг мъж, въпреки нейното желание, и изхвърли всичко....
   Към днешна дата няма мъж в живота й-нито бившия се е върнал, нито се е появявал друг.Не съм се интересувала от подробности, но знам, че ходеше къде ли не.Аз си мисля, че софиянката наистина се е опитала да й помогне.

# 425
Цитат
Цитат
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ НЯКОЙ ИМА НАБЛЮДЕНИЯ ОТ ВИЛИ ОТ КАНАЛ 3
,Преди година две говорих с нея по телефон , вдъхва доверие , дори се бях навила да и пратя 80 рв. за да ми хомогне да си подобрим отношенията  с човека който желаех, но незнам после се отказах  ,искаше ми доста неща да и пратя ..... можеше и да помогне жената незнам. Но иначе като познаваемост имаше така попадения отностно деца и  брак .

ЗДРАВЕЙ,КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА ПОПАДЕНИЯ. ПОЗНА КОГА ЩЕ СКЛ.БРАК И ДЕЦА ИЛИ ЧЕ ИМАШ БРАК И ДЕЦА
За  Вили си спомням , че тогава ми позна за настоещето ,/ позна за децата и това че брака ми невърви , за работата тогава също си спомням че каза нещо вярно/, защото за бъдещето ,което искаше тя да поправи за да ни се подобри комуникацията както исках ,  аз не продължих .А на  два пъти и звънях да ми диктува какво е необходимо за ритуала ,но явно така е трябвало да стане . Незнам момичета не искам да подвеждам никоя , просто това си спомням че тогава казвах "да "така е . Тогава бях звъняла на поне 4-5 човека от канал 3 /Радина , ох не си спомням имената на един мъж , май Никола са казваше , много успокоително говореше това помня.Но една от тези жена по малко известните мисля Боряна се казваше тогава ме пита  направо , ще го видиш ли човека , казах не няма как , и тя каза , не си давай парите защото не мога да ти помогна , трбява да му дадеш нещо ,което щяла да направи.О сега си спомням че никак  не бях доволна от другия мъж ,с картините -Захариев ли как беше ,извинете ако бъркам името.

# 426
Отностно това което Хепи Уоман казва , наистина е много важна свободната воля на човека , не може да се бъркаме и да я променяме. Знаете ли например ако двама души искат да са заедно , но да речем пречат други фактори за това странични /да кажем разстояние , пари , друг човек се меси /,тоест тогава може да се помогне според мен  ,защото волята на човека не се променя . Тогава и желанията които отправяме към БОГ , Вселената , или Ангелите , /или каквото и да е друго ..., в което вярваме/ , откликват , защото почити всяка една такава молитва излязла от сърцето ни трябва да завършва без вреда на никого .  Аз напълно разбирам как се чувстват  онези които отчаено имат нужда да върнат любим човек , защото съм минала по този път ,и бях като луда , не исках да чуя за друг , /точно постове като моя не четях ,защото не ми вършеха работа /в това положение бях 5 години , много тежко ми беше ,врачките не ми помогнаха ,позволих си да опозная друг човек и  чудото се случи , отново бях щастлива. Може би наистина когато губим , не знаем какво печелим .  Може би за нас  има други планове за които незнам .Когато ми е много трудно си повтарям молитвата" Отче наш " или една друга молитва която ми помага , и тертото нещо което правя от скоро е откровено да помоля ангела си пазител да ми помогне , върши работа и не ме мислете за луда .Защото от това което съм чела за ангалите ,е че те са до нас  , но не се намесват докато не ги помолим. Това ми върши работа .

# 427
zimma, абсолютно си права в това, че ангелите и светлите сили / светии, архангели, водачи, наставници и учители/ помагат отгоре САМО когато ги помолим. Иначе не се намесват. Месят се черните сили без да ги молиш и вредят.

# 428
Цитат
Цитат
,Преди година две говорих с нея по телефон , вдъхва доверие , дори се бях навила да и пратя 80 рв. за да ми хомогне да си подобрим отношенията  с човека който желаех, но незнам после се отказах  ,искаше ми доста неща да и пратя ..... можеше и да помогне жената незнам. Но иначе като познаваемост имаше така попадения отностно деца и  брак .

ЗДРАВЕЙ,КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА ПОПАДЕНИЯ. ПОЗНА КОГА ЩЕ СКЛ.БРАК И ДЕЦА ИЛИ ЧЕ ИМАШ БРАК И ДЕЦА
За  Вили си спомням , че тогава ми позна за настоещето ,/ позна за децата и това че брака ми невърви , за работата тогава също си спомням че каза нещо вярно/, защото за бъдещето ,което искаше тя да поправи за да ни се подобри комуникацията както исках ,  аз не продължих .А на  два пъти и звънях да ми диктува какво е необходимо за ритуала ,но явно така е трябвало да стане . Незнам момичета не искам да подвеждам никоя , просто това си спомням че тогава казвах "да "така е . Тогава бях звъняла на поне 4-5 човека от канал 3 /Радина , ох не си спомням имената на един мъж , май Никола са казваше , много успокоително говореше това помня.Но една от тези жена по малко известните мисля Боряна се казваше тогава ме пита  направо , ще го видиш ли човека , казах не няма как , и тя каза , не си давай парите защото не мога да ти помогна , трбява да му дадеш нещо ,което щяла да направи.О сега си спомням че никак  не бях доволна от другия мъж ,с картините -Захариев ли как беше ,извинете ако бъркам името.
Мартин Захариев е

# 429
Благодаря на zimma  за информацията за която е помолих, но има ли телефон Емилия, само по емайл ли става свързването, за мен е важен личния контакт...., така не ми се иска незнайно къде, да си изпращам данните. Моля те ако има телефон Емилия или адрес, напиши го!

# 430

Аз също съм звъняла на Вили, и на още други хора от предаването Пентаграм. Това беше преди около две години. Не съм доволна, нито от Вили, нито от другите Peace

Вили неизменно вижда магия и се почва мъкненето на яйца и всевъзмож
ни кокоши продукти,буркани,камъчета,метли,чудесии ,провеждат се трескави 13 минутни срещи  за ритуални разяснения, като на всяко виждане, с поредния буркан си заминават и поредните 80 лв! и все "още мъничко трябва..има  "паужини"в буркана- така тя нарича паяжините..
и ей такива.Лошото е, че нищо хубаво не се случва.

От телефонните  контакти с Радина ми остана впечатлението за пълен вятър.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 11:27 от ryannn

# 431
 Joy Joy Хахахахаааааааааа, много добре Ryannn!!!!!!! Успя да ме разсмееш тази сутрин! Laughing Пиши по-често! Забавно е!  bouquet

# 432
Joy Joy Хахахахаааааааааа, много добре Ryannn!!!!!!! Успя да ме разсмееш тази сутрин! Laughing Пиши по-често! Забавно е!  bouquet

Simple SmileСилно се опасявам, че ние ставаме за смях, ама а  де, пусто хоро....хванали сме се и троп,троп по мъгливите пътеки на  съмнителното "ясно"видство и категоричното безумие.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 11:42 от ryannn

# 433
Права си, ryannn Hug И, както винаги- много цветисто го обясняваш!  bouquet Hug
Като снежно кълбо е това с ясновидките... #Crazy
Затова се радвам на този форум. Някак много ясно се вижда от написаното от момичетата, че по-голямата част от ясновидките за нищо не ги бива, само за касички.  Twisted Evil
В тази връзка, помните ли какво обсъждане имаше за Карла- есента май беше newsm78 Има ли някой, при когото нейните прогнози да са проработили? Интересно е да проверим, би трябвало вече някои неща да са ясни.
Продължавам и аз да очаквам обратна връзка за Ани от Пловдив. С Карла не хукнах да се свързвам по скайп, но с Ани- и аз, като всички... Embarassed Mr. Green
Само че има още време до евентуалното "разкритие" за прогнозите и- на мене ми даде по-дълъг срок.  Та, ако има вече някакви резултати- положителни или отрицателни - за двете толкова обсъждани  дами, пишете!  bouquet

# 434

Аз също съм звъняла на Вили, и на още други хора от предаването Пентаграм. Това беше преди около две години. Не съм доволна, нито от Вили, нито от другите Peace

Вили неизменно вижда магия и се почва мъкненето на яйца и всевъзмож
ни кокоши продукти,буркани,камъчета,метли,чудесии ,провеждат се трескави 13 минутни срещи  за ритуални разяснения, като на всяко виждане, с поредния буркан си заминават и поредните 80 лв! и все "още мъничко трябва..има  "паужини"в буркана- така тя нарича паяжините..
и ей такива.Лошото е, че нищо хубаво не се случва.

От телефонните  контакти с Радина ми остана впечатлението за пълен вятър.

О ти и на който и да се обадиш от тях все чуваш 80,00лв  и магия .Питах за Вили защото моя проблем не е свързан с мъж, но пък много точно ме описа като човек и каза неща които само аз знам за това попитах дали познава, а и имам същия отговор от още двама като нейния

Общи условия

Активация на акаунт