Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 045
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
zlatna30 това е целият й отговор,вярваш или не-твой проблем!

# 511
Според мен чест прави на Емилия,че не заблуждава,директно си каза жената,че НЕ ЕЕЕЕ ГАДАТЕЛКА!Картите Таро се тълкуват,разбира се всеки тълкувател може да вложи различна интерпретация.Изключително важно е да се зададе много точно въпроса!!Не се явявам като адвокат на Емилия или на когото и да е друг...но тази жена,има доста богат арсенал от познания и по никаъв начин не се натрапва да "ГАДАЕ"..даже според мен е изненадана от засиления интерес към нея..последните дни..Това е лично мое мнение,не ангажирам никого с него.Мисля че,и друг път съм споделяла с вас,че за мен АСТРОЛОГИЯТА И ТАРОТО СА МНОГО ПО ДОСТОВЕРНИ КАТО ИНФО...от безумните дрънканици на взели се за "ЗВЕЗДИ" гадателки,повечето от които абсалютни самозванки...не че и аз,обсебена от проблема си...не ги посещавам...

# 512
zlatna30 това е целият й отговор,вярваш или не-твой проблем!
Аз нямам проблем.Доволна съм от жената и го споделих тук. А на теб отговора и явно не ти е харесал,както и моя между другото.
..............................................................
Сега да споделя за Ани,днес говорих с нея-позна неща от живота  ми,а това което я питах ще почакам до май месец за развитие и ще ви кажа

# 513
  • София
Момичета, защо така се заяждате една към друга? Каква е тази злоба от вас? Нали това е форум всеки да сподели мнение и всеки сам да отсее информация при кой да отиде или да не отиде. Аз съм изчела всички теми и съм на линия почти всеки ден, но повярвайте ми от вашите нападки към всеки новопоявил се човек не бих посмяла повече да споделя нищо. Със сигурност ще ме изкарате врачка, или че пиша от 101 си профил и т.н. Стегнете се малко и стига с тази злоба. Егати вече ми става неприятно и натоварващо тук. Нали всички търсим най-добрата? Еми оставете хората да пишат мнения.

# 514
Според мен чест прави на Емилия,че не заблуждава,директно си каза жената,че НЕ ЕЕЕЕ ГАДАТЕЛКА!Картите Таро се тълкуват,разбира се всеки тълкувател може да вложи различна интерпретация.Изключително важно е да се зададе много точно въпроса!!Не се явявам като адвокат на Емилия или на когото и да е друг...но тази жена,има доста богат арсенал от познания и по никаъв начин не се натрапва да "ГАДАЕ"..даже според мен е изненадана от засиления интерес към нея..последните дни..Това е лично мое мнение,не ангажирам никого с него.Мисля че,и друг път съм споделяла с вас,че за мен АСТРОЛОГИЯТА И ТАРОТО СА МНОГО ПО ДОСТОВЕРНИ КАТО ИНФО...от безумните дрънканици на взели се за "ЗВЕЗДИ" гадателки,повечето от които абсалютни самозванки...не че и аз,обсебена от проблема си...не ги посещавам...
Peace

# 515
Да ви споделя и за една друга жена / навремето е била мъж/ казва се Адриана и е от Рудозем. През 2003-та за първи път ходих при нея и още като влязох ме попита" кой е в..." това беше мъжът ми навремето който беше в чужбина. Много неща ми позна но никога не ми беше казвала 4е ще се разведем и т.н Мисля си 4е понякога ни подават информация с която в момента можем да се справим.

# 516
  • София
Дайте кординати на Емилия.

# 517
Дайте кординати на Емилия.
скайп vinarkata до колкото разбрах, че може и лична среща само че ми идва много далече и разговарях по скайпа като въпроса трябва да е много ясно зададен

# 518
а как се заплаща за консултацията с нея?

# 519
  • София

???

# 520

10,00ЛВ НА ВЪПРОС СЪС ЗАПИС

# 521
Добрева1 - благодаря за информацията

# 522
  На 14-ти февруари най - голямата Любов  да Ви завари, да намерите сродната душа, и да бъдете с усмивка на уста. Нека всеки, който днес Ви види, благородно за "сърдечното"  щастие да ви завиди! Честит Свети Валентин и от мен Simple Smile   bouquet  Hug

# 523
ДА ВИ Е БЕЗГРАНИЧНО ВЛЮБЕНО И УМЕРЕНО ВИНЕНО Simple Smile)
Бъдете щастливи и обичайте, защото : ЛЮБОВТА Е СИЛА, КОЯТО ДАВА ЖИВОТ, А СПАСЕНИЕТО Е ДА ОБИЧАШ !
Пожелавам ви любовно сърцебиене през всички дни на годината!
Най-високата степен по сърдечната скала!:))
весели празници ,момичета!

# 524
Здравейте, някакви отзиви за гледача Динко от Тервел?

Общи условия

Активация на акаунт