Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
А гледахте ли по Станция Нова по Нова ТВ Николета Йорданова? Хорааааааа няма такъв смях, тая е пълно чики рики и  е адски злобна. Към края на интервюто т.к. водещия я засече на няколко пъти, че така и той можел да предсказва, тая не издържа и му каза: Азнаеш ли че АЕЦ Белене ще бъде продадена за 10 милиярда долара?" и стана и си тръгна. Коментара на водещите беше че това една много добра цифра. Наистина си е добра цифрата ако вообще стане, но тя го каза с тон, че едва ли не ще го продадат за жълти стотинки.  Laughing Laughing Laughing
Съжалявам че не мога да намеря линк, за да го пусна!

# 496
Дайте мнения и впечатления за Катя от Мистично....писах й днес смс..отговорът не ми хареса Cry,с което не я осъждам разбира се,ноо..върви в противоположност на някой други прогнози,направени от нейни "колеги"...писах й към 17.00..отговорът дойде към 23.45..Моля ако имате инфо,споделете...благодаря Simple Smile

Докато форума съществуваше, съм се обръщала към Катя. Не ми е познавала, както установявам в последствие.

# 497
Zdraveite i az iskam da vi kaja 4e Emilia e strahotna davat mnogo to4en analiz i blagodarenie na neq razgadah zagadka ot 2009 koqto mnogo me mu4e6e. Stava vapros za obir i tq uspq da mi pokaje u4astnicite. Strahotna si Emi

# 498
  • Sofia
Zdraveite i az iskam da vi kaja 4e Emilia e strahotna davat mnogo to4en analiz i blagodarenie na neq razgadah zagadka ot 2009 koqto mnogo me mu4e6e. Stava vapros za obir i tq uspq da mi pokaje u4astnicite. Strahotna si Emi

И се регистрира само, за да ни хвалиш някаква си Еми? Thinking

# 499
vafle,  Еми не е някаква си Еми.

Няма нищо по-страшно от активната глупост  Simple Smile!

# 500
Не е по темата, но поздравявам всички, на които ни липсва изгубената любов и търсим хора, които да ни дадат надежда.
Не плачете утре, момичета.  bouquet

И аз не по темата....мисля си,докота чакаме чудесата да се случат,защо  не си организираме едно форумно парти Laughing..Благодаря за тази песен на Адел...страхотна... Hug

П.С.не го приемайте като спам...малко свеж въздух е на фона ,на вглъбените ни коментари за продавачите на надежди Simple Smile

# 501

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ВИНАГИ КАТО ИМА НОВИ ХОРА. АЗ СЪЩО ПИСАХ ЗА ЕМИЛИЯ КАКТО И ДРУГИ ОТ НАС СА ПИСАЛИ ЗА НЕЯ

# 502
Приветствам идеята за партито за Св. Валентин и се включвам с това:     Peace

http://www.youtube.com/watch?v=RqY-xQCejCo&feature=related

Grinning

# 503

Rolling Eyesами щтом така мислиш. Регистрирах се след като видях че и на други и помогнала/ Явно че бг злобата и т.н пак се проявяват дори и в този форум. Както виждаш не съм писала само аз за ЕМИ

# 504

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ВИНАГИ КАТО ИМА НОВИ ХОРА. АЗ СЪЩО ПИСАХ ЗА ЕМИЛИЯ КАКТО И ДРУГИ ОТ НАС СА ПИСАЛИ ЗА НЕЯ

явно си нямат друга работа newsm78

# 505
И писах е-майл на Емилия,ето и нейния отговор. Абсолютно същият отговор го е пратила и на моя приятелка. Копитам отговора
"Така телеграфно сте написали съобщенитет ,че чак си мисля ,че някой  Ви таксува всяка буква. .Мога  да ви отговоря на  въпроса ,но моля Ви поне дайте информация. И искам да уточня-аз не съм врачка и не получавам сигнали директно от Космоса, а обикновен редови психолог,който работи с интуицията си и използвам индукция ,дедукция и тем подобни логически техники за да направя анализ с помоща на карти таро. Така че ,ако искате да се допитатае до мен- заповядайте, но моля за малко предистория.
 Пожелавам успешна седмица!
Емилия Атанасова"

# 506
И писах е-майл на Емилия,ето и нейния отговор. Абсолютно същият отговор го е пратила и на моя приятелка. Копитам отговора
"Така телеграфно сте написали съобщенитет ,че чак си мисля ,че някой  Ви таксува всяка буква. .Мога  да ви отговоря на  въпроса ,но моля Ви поне дайте информация. И искам да уточня-аз не съм врачка и не получавам сигнали директно от Космоса, а обикновен редови психолог,който работи с интуицията си и използвам индукция ,дедукция и тем подобни логически техники за да направя анализ с помоща на карти таро. Така че ,ако искате да се допитатае до мен- заповядайте, но моля за малко предистория.
Емилия Атанасова"

дайте и малко инфо и винаги задавайте въпросите си то4но мойе би на скайп ще е по добре. Аз с нея лично се видях и беше явно по добре.

# 507

Rolling Eyesами щтом така мислиш. Регистрирах се след като видях че и на други и помогнала/ Явно че бг злобата и т.н пак се проявяват дори и в този форум. Както виждаш не съм писала само аз за ЕМИ
Къде я видя тази злоба?Странно си е да се регистрирате специално, за да хвалите някой, че и след това да се превръщате в активни потребители.Защо не пишете от старите си регистрации?

# 508

Къде я видя тази злоба?Странно си е да се регистрирате специално, за да хвалите някой, че и след това да се превръщате в активни потребители.Защо не пишете от старите си регистрации?

Е ами ако беше пропуснато " Някаква си Еми" нямаше да звучи злобно. Аз стари регистрации не помня да имам, харесаха ми някои теми и така запо4нах да пиша и тук. Иначе най вече съм влизала в сайта за рецепти. Всичко хубаво ви желая няма смисъл да продължаваме в този дух

# 509
Емилия Атанасова"
Нормално,не виждам нищо нередно тук.Пък ти като не си доволна си го кажи,а и не вярвам да ти е отговорила само това,камо ли пари да ти е взела.Чак ми стана смешно от изказването,но ти си знаеш най добре...

Общи условия

Активация на акаунт