Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Довечера от 20ч. по БиТиВи- Екшън ще излъчват предаването ''Xрътките'', където е изобличена Йоана Рубин, за която бяха постнати материали по този повод тук във Форума.

Имам известни лични впечатления от ''проф.'' Рубин. Миналата година през октомври ѝ се обадих за консултация, но тя ми каза, че взимала сто лева за такава и аз естествено се отказах. Опита се да ме заприказва и като разбра, че се интересувам от бъдещето на семейния си бизнес, ми каза, ако съм отишла на консултация да нося всички документи за приходите на фирмата, за да ги освети...хахаха...Дали ще ги освещава или ще гледа колко пари има и ще ми калкулира наум бъдещите суми, които ще поиска...

И за капак ми каза, че преди гледала на икона, но някаква клиента ѝ я била откраднала...но тя все още не била сигурна дали е открадната или просто не може да си я намери и аз какво съм мислела по въпроса, дали ще си я намери или ѝ е открадната...хахахахахаххааха...едва се сдържах да не се изсмея бурно...тези реплики ми показаха и че жената не е много в час...за това ги споделям и тук, за да се посмеете и вие...наред с всички проблеми и коментари, малко да разпуснем. Simple Smile

# 481
То не бяха професори,чудеса,фарс....

# 482
Искам да ви попитам дали някоя от вас има отзиви за тези двама ходжи.

Единият е Ариф Уахид, срува ми се доста млад.

http://psihobg.com/?p=1231

Другият е Ибрахим ходжа, има собствен сайт.

http://www.hodja.info/

# 483
То не бяха професори,чудеса,фарс....

Ryannn,
Моля те, напиши по-обстоен коментар!  Praynig На предишния се смях от сърце. Имаме нужда да се разтоварваме по-често!   bouquet

# 484
  • плевен
Искам да ви попитам дали някоя от вас има отзиви за тези двама ходжи.

Единият е Ариф Уахид, срува ми се доста млад.

http://psihobg.com/?p=1231

Имаше обява в продавалник че отговаря на 1 въпрос безплатно,зададох му,беше точен в отговора си,даже вече има развитие,което той предсказа Peace

# 485
  • плевен
Вече мога да дам обратна връзка по зададен въпрос.Положително развитие на ситуацията има,а и ето отговорите на някой ясновидци:
1.Соня Заварчик каза да и така и стана
2.Катя от Мистично каза също да
3.Пиналски каза имате отворен път
4.Ивелина Христова каза развитие март месец,а то се случи сега
5.Кабала каза не,но не се случи така

# 486
cveteto_2009,супер за развитието!
а в най-общ план в коя сфера ти беше въпроса?

# 487
  • плевен
cveteto_2009,супер за развитието!
а в най-общ план в коя сфера ти беше въпроса?

Конкретния въпрос беше дали ще се възобновят отношенията меж ду мен и мъж,че се бяхме посдърпали Peace

# 488
Здравейте,темата за врачките ми допада много,за туй се регистрирах тук Grinning
В петък си закупих от репа до нас списание за ясновидци и лечители,всъщност то и така се казва "Ясновидци и лечители".Пише че е брой 5ти,интересни статии и ясновидци имаше вътре.Имаше статия с Цветанка Рангелова,Михаил и други..Исках да посетя някого,вие да имате мнение по въпроса? newsm78 newsm78 newsm78

# 489
Цвете, къде писа на Ариф Уахид?
На Соня Заварчик съм писала преди почти два месеца, още не ми е отговорила Thinking
И на Катя от мистично къде пишете? Гледам, че форума са го махнали

# 490
  • плевен
Цвете, къде писа на Ариф Уахид?
На Соня Заварчик съм писала преди почти два месеца, още не ми е отговорила Thinking
И на Катя от мистично къде пишете? Гледам, че форума са го махнали

<arif_wahid@abv.bg>,а на Катя зададод въпрос чрез смс Peace

# 491
Имах гости до преди малко, една приятелка от квартала.
Гадахме на руското таро, някой го беше дал по назад в темите. Всичко позна Rolling Eyes

# 492
Дайте мнения и впечатления за Катя от Мистично....писах й днес смс..отговорът не ми хареса Cry,с което не я осъждам разбира се,ноо..върви в противоположност на някой други прогнози,направени от нейни "колеги"...писах й към 17.00..отговорът дойде към 23.45..Моля ако имате инфо,споделете...благодаря Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 01:02 от feq_feq

# 493
За Катя аз съм доволна, дъщеря ми и писа във форума на мистично за работа и както каза, че ще започне в началото на есента, така и стана

# 494
Не е по темата, но поздравявам всички, на които ни липсва изгубената любов и търсим хора, които да ни дадат надежда.
Не плачете утре, момичета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт