Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
veronika70, може ли да изчистиш кутията си?
Готово.

# 571
  • София
Здравейте ...някой ползвал ли е услугите на маг Боян..???

http://charm-bg.com/kontakti/

Също така имате ли мнение за глухонямата Магда..разглеждайки сайта й ,си мисля...не е ли попрекалила с тарифата за отговор на един въпрос  по майл  Thinking..не че, ни кара на сила да й ползваме услугите,но все пак....
През 2008г. аз и една моя приятелка писахме на Магда, коректно изпратихме таксата със запис. Таксата се изпраща на един мъж???? Получихме на емайлите си отговорите. И двете не бяхме доволни. ПЪлни глупости и общи неща.И на двете ни препоръча да правим един и същи ритуал със свещи, а проблемите ни бяха от различно естество!!! Нищо не позна! И сега  след 2,5години мога да кажа - само ми взе парите и не позна!!!! Приятелката ми й писа и си поиска парите обратно, но дори не й отговориха на писмото!!! След време прочетох, че Магда била измислена и създадена от група хора, които отговарят от нейно име. Дали е истина, не знам!!!

# 572
http://www.facebook.com/emo.asenov?sk=wall
А за този някой чувал ли е, или е поредния "измислен герой" както сам се е определил?

# 573
MayaN, съжалявам, че толкова бързо е минал разговорът с Божидар, много е неприятно така - да чакаш и да се надяваш и после, както казваш, да му вадиш думите като с ченгел...Дано поне ти е казал нещата, които искаш да се случат! А много ли чака, преди да влезеш при него, имаше ли много хора? Досега повечето неща, които ти е казвал, случвали ли са се, ако не на 100 %, то поне в по-голямата си част? Всъщност едва ли има човек, който да знае бъдещето на 100 %, но нали при такива хора всички се надяваме да очертаят поне най-важните за нас неща.
Да, така е Levitan! Чаках доста, сега записва за юни!!!!!! Аз досаждах на секретарката му доста, за да ме включи при сегашното му посещение в София, като й обясних, че съм ходила и преди и сега ми трябва много среща с него отново! Е, вмъкна ме в списъка! Приема в хотел Лозенец, имаше доста хора, той ме извика по списъка и говорихме 3-4 минути! Що се касае за прогностичността му  - да, прогностичен е и то доста! Сега беше труден за комуникация, с няколко думи буквално ми каза, че не вижда сериозни здравословни проблеми и че си имам връзка и догодина ще имам резултати от бизнеса си! Това е! Не че всичкото не е така, но май за да го напиша това ми отне май повече време отколкото престоя ми там!   bouquet

# 574
Много сериозно ви завиждам на доброто финансово състояние и излишните пари!

# 575
http://www.btv.bg/action/predavania/hratkite/videos/video/766238 … eva_na_seans.html

Това е линк с изобличената ''Професор РУБИН'' в предаването ''Хрътките'' от миналата седмица.
Иска по хиляда лева на сеанс, за да лекува рак, но няма да стане с един сеанс, ще трябват поне 4-5.

Нека всички, които имат интерес, да видят линка.

А довечера от 20ч. по BTV ACTION ще бъде продължението с нейното изобличаване, както и интервюта опарени нейни пациенти.

# 576
Благодаря много за информацията. Ето за това ще да е да съм се вързала за тази тема да се насладя на изобличаването на Рубин, иначе другото не ме вълнува
Тя във фейсбук има големи приключения.! Лъжливи профили,  протежета, лъжи и измами......единия и профил даже е със името на един починал голям български журналист което е гавра. Преди една година писах на журналисти от НОВА да разследват това, но не ми обърнаха внимание.

# 577
Момичета,давайте отзиви за Ани! Сбъднати или несбъднати предсказания?

# 578
Аз съм писала някъде по-назад из темите, че не се развиват нещата както Ани каза.Трябваше през януари и най-късно до средата на февруари да се случат много хубави неща, но Уви. Абсолютно празни надежди Sad

# 579
питам,защото и при мен нищо от казаното не става! Sad

# 580
Момичета смятам скоро пак да се консултирам с ясновидец.Колебая се между Ани и Карла.Вие коя бихте ми препоръчали Thinking

# 581
Мога да споделя и аз за Ани.Питах за пътуване зад граница,далече,което беше в проект.Тя каза,че трябва да пътуваме на 20,но ако не ни се обадят до 14,няма да стане.Не ни се обадиха,няма пътуване.Питах за едно дело.За него ми каза,че няма да приключи сега,а чак септември.Стана ми чудно,но...насрочиха го за средата на октомври.Тя каза +,- два месеца.И тук позна.За сега съм доволна.
Правих си и хороскоп.Може и да станат нещата,още е много рано.На мен обаче не ми хареса,защото не ми се ще нещата да се развият така.Но до 2014 още колко вода ще изтечееееее.Жената може и да е познала,но на мен не ми се иска да повярвам,че може така да се развие всичко.За това не мога да я виня.

# 582
Аз трябва март април да започна да усещам нещата. С нетърпение чакам да дойде другия месец. Надявам се да не съм от тези с несбъднатите прогнози Confused

Къдрокоска, Ваня, сигурни ли сте в часа си на раждане?

# 583
да,даже тя ми го коригира с няколко минути,но ефект никакъв...

# 584
Може ли да ми пратите на лични съобщения имейли на ДОБРИ ясновидци, гадатели и астролози?

Общи условия

Активация на акаунт