Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 758
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
http://www.btv.bg/action/predavania/hratkite/videos/video/766238 … eva_na_seans.html

Това е линк с изобличената ''Професор РУБИН'' в предаването ''Хрътките'' от миналата седмица.
Иска по хиляда лева на сеанс, за да лекува рак, но няма да стане с един сеанс, ще трябват поне 4-5.

Нека всички, които имат интерес, да видят линка.

А довечера от 20ч. по BTV ACTION ще бъде продължението с нейното изобличаване, както и интервюта опарени нейни пациенти.

тцтц тц може ли такова нещо ейй

# 586
Момичета , звъннах на Ники Узунов с конкретен въпрос  дали ще се осъществи едно пътуване  , ще мога да дам отговор обаче след месец-два ,дали прогнозата е вярна . На някой казвал ли е ,че нещо няма да стане? ....да не говори само хубави неща имам предвид

Според Ани и Ники ще има пътуване .

# 587
На братовчедка ми каза, че няма да спечели дело и така и стана.На мен също по един въпрос ми каза,че няма да стане за мин.година и така се случи макар,че аз си знаех.

# 588
Момичета, привет.Поразгледах някои от предишните теми, но са много и явно не се ориентирам.Някоя от вас може ли да напише телефон или адрес на въпросната леля Искра и как точно става уговарянето на среща.Благодаря предварително. Grinning

# 589
http://astrostudio.info/contacts

Някой чувал ли ги е?
какво ви е мнението?

# 590
http://astrostudio.info/contacts

Някой чувал ли ги е?
какво ви е мнението?

аз не съм

# 591
и аз не съм

# 592
Момичета , звъннах на Ники Узунов с конкретен въпрос  дали ще се осъществи едно пътуване  , ще мога да дам отговор обаче след месец-два ,дали прогнозата е вярна . На някой казвал ли е ,че нещо няма да стане? ....да не говори само хубави неща имам предвид

Доколкото аз преценявам нещата в моята ситуация, струва ми се, че Ники казва нещата малко по-розово, отколкото са.

# 593
  • София
Благодаря много за информацията. Ето за това ще да е да съм се вързала за тази тема да се насладя на изобличаването на Рубин, иначе другото не ме вълнува
Тя във фейсбук има големи приключения.! Лъжливи профили,  протежета, лъжи и измами......единия и профил даже е със името на един починал голям български журналист което е гавра. Преди една година писах на журналисти от НОВА да разследват това, но не ми обърнаха внимание.
Сега научавам, че Рубин имала няколко профила във фейсбук. Я, колко хитра била! Направи ми впечатление, че доста арогантно се държи във фейсбук.Миналата седмица се похвали, че за нея се е застъпил лично Саркози и тя е на свобода. Даже писа на стената си, че е в Турция.Така че, жената се оправя при всички положения, а пък ние само се ядосваме на такива като нея и нищо не можем да направим!
Аз чух от една гледачка, че от април таксите щели да станат по 100 лв. за гледане. Ако и вие имате информация, споделете.

# 594

Доколкото аз преценявам нещата в моята ситуация, струва ми се, че Ники казва нещата малко по-розово, отколкото са.
Ами не знам, при мен Емилия и Узунов ми познаха точно проблема без аз да казвам за какво става въпрос и двама са с едно и също мнение, по един и същи начин ми казаха какво ще се случи. Остава да изчакам месец март по думите на Узунов.

# 595
При мен има съвпадение на сроковете, в които трябва да си разреша проблем на Ани и Божидар!  Simple Smile

# 596
  • Варна
И тъй като темата и проучването на ясновидци, гадатели, астролози вече ми е хоби Rolling Eyes, продължавам нататък с търсене на отзиви за Кристина Сунгарска, нумеролог?

# 597
  • Sofia
Благодаря много за информацията. Ето за това ще да е да съм се вързала за тази тема да се насладя на изобличаването на Рубин, иначе другото не ме вълнува
Тя във фейсбук има големи приключения.! Лъжливи профили,  протежета, лъжи и измами......единия и профил даже е със името на един починал голям български журналист което е гавра. Преди една година писах на журналисти от НОВА да разследват това, но не ми обърнаха внимание.
Сега научавам, че Рубин имала няколко профила във фейсбук. Я, колко хитра била! Направи ми впечатление, че доста арогантно се държи във фейсбук.Миналата седмица се похвали, че за нея се е застъпил лично Саркози и тя е на свобода. Даже писа на стената си, че е в Турция.Така че, жената се оправя при всички положения, а пък ние само се ядосваме на такива като нея и нищо не можем да направим!
Аз чух от една гледачка, че от април таксите щели да станат по 100 лв. за гледане. Ако и вие имате информация, споделете.

тези не са добре, 100лв за 10-15 минути разговор....а рекламации ще приемат ли?

# 598
  • София
И тъй като темата и проучването на ясновидци, гадатели, астролози вече ми е хоби Rolling Eyes, продължавам нататък с търсене на отзиви за Кристина Сунгарска, нумеролог?

И аз

# 599
аз съм много доволна ...ходя от много време при една и съща и ми познава Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт