Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 809
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Момичета интересува ме въпрос спрямо любовта и работата към коя да се обърна Ани или Карла ?Виждам че сте доволни от Ани но тя дали ще може да отговори за тези въпроси понеже е астроложка?Или да направя консултация с Карла и да се обадя да питам Ани?

# 661
Хаха,ето къде да ни гледат на кафе с/у 20лв и кафето си е от нас Laughing Laughing
http://www.gledanenakafe.info/
ПОТРИСАЩО:)))))))))))))))))))))))))
Какво....пиеш кафе,опаковаш чашата и я експедираш с надеждата да пристигне някъде си достатъчно непотрошена и размазана,понесла в себе си всичко,което те чака,а то съответно ти бива разкрито от вихрещата се във всички възможни съвременни комуникационни технологии "баба Велика"?Simple Smile)
Супер ме развесели това:)))
Нали задължително се описва съдържанието на пратките...Има да се смайват  куриерите  като ги затрупат масово сега с неизмити чаши, в които някой е пил кафе:)))

# 662
Аз първо си помислих,че сърбаш кафето после по скайпа ще гледат чашата Embarassed Mr. Green

# 663
Става още по-забавно:)сега видях,че има линк за свързване и с ходжа,ако не ви се получат нещата с баба Велика по скайпа и абсолютния връх:)))под линка ,който отвежда към ходжата има друг за доста по-земни дела: ремонти,теракот!
Сайтът е убийствен:))))

# 664
# 665
Хаха,ето къде да ни гледат на кафе с/у 20лв и кафето си е от нас Laughing Laughing
http://www.gledanenakafe.info/

Просто имахме нужда от разсмиване LaughingТова не е истина...... #Crazy

# 666
Баба ВЕЛИКА Е ВЕЛИКА...решава ни проблемите и този форум се закрива....Представям си като започнат да се размятат едни пратки с кафени чаши Laughing...Утре сутрин всички групово на турско кафе и телепортиране на чашите към ВЕЛИКА....Смях от сърце,наистина имах нужда да се посмея....в същото време ми става тъжно.....До къде може да стигне човек,когато е отчаян....... Sad

# 667
Никой ли няма да ми отговори дори на л.с. това което питах на 43 стр.Жалко. Интересуваше ме името и адреса на тази жена, аз си знам за какво.Моля който може да ми отговори  важно ми е.
Казва се Василка и е пълна мошеничка.Измъкнаха ми пари заедно с Цветанка Генова чрез измама, като ми намираха поставени от тях самите магии и вземаше по 100 лв. за тази далавера, а Цветанка по 50 лв. на бройка. А пък тази гимнастика с яйцето си е направо от сферата на фокусите.Много е сръчна в ръцете, трябва да й се признае.Но тази гавра, която си правят с нещастието на хората няма да остане безнаказана.Добре, че аз се усетих още на втория път и спрях да ги спонсорирам, че имаше хора, които тези измамнички обработваха с години.

# 668
Много ви благодаря за отговорите.Интересувах се за тази жена защото, това нещо което ми дойде до главата идва от този град или район.Тя може и да не познава ама лошо на човек може да направи.

# 669
Моля ви кажете ми искам няколко мнения  Confused

# 670
мнения за какво?

# 671
Здравейте!
Някой има ли отзиви за Ахмед ходжа от Варна?

# 672
Момичета интересува ме въпрос спрямо любовта и работата към коя да се обърна Ани или Карла ?Виждам че сте доволни от Ани но тя дали ще може да отговори за тези въпроси понеже е астроложка?Или да направя консултация с Карла и да се обадя да питам Ани?

За това

# 673
Отзиви за Слава ?

# 674
peperydka,толкова много бяха обсъждани и двете. Поразровете се назад в темите и ще си направите сама извод.
На мен Карла ми предрече неща,които не се получиха,а тя беше на 100% сигурна ,че ще станат.
За Ани не мога да дам категоричен отговор,понеже времето им не е дошло,както и на повечето,пишещи тук.Това е.

Общи условия

Активация на акаунт