Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 714
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • плевен
Здравейте,не помня дали по-назад е коментирано,но тази вечер попаднах на този сайт http://www.gadatelki.dir.bg/_wm/basic/?df=12 Едва ли откривам топлата вода,но някой няккави впечатления?
Наподобява тези на канал 3 и подобни ясновидски къщи,където май не става нищо от тях ама все пак да ви попитам Thinking

# 676
Ето още едно руско таро. Тази вечер си направих един пасианс за съвместимост, направо бях изумена. Каза ми неща, които се опитвам да скрия от самата себе си.   Joy      #Crazy

# 677
sara0408, би ли дала линка към този пасианс?

# 678
   http://junona.org/services/modules.php?name=mtaro_compat
SORY.............................. baby_neutral
Явно снощи много ми се е спяло, че да забравя да кача линка. Simple Smile

Хубава седмица на всички и успехи.
Simple Smile
 Peace

# 679
Здравейте,не помня дали по-назад е коментирано,но тази вечер попаднах на този сайт http://www.gadatelki.dir.bg/_wm/basic/?df=12 Едва ли откривам топлата вода,но някой няккави впечатления?
Наподобява тези на канал 3 и подобни ясновидски къщи,където май не става нищо от тях ама все пак да ви попитам Thinking

Цвете, бях пуснала линка преди известно време, в тази тема, но май не го забелязаха, така че не е коментиран  Mr. Green
Звъняла съм на повечето от тях. Струва ми се, че една жена отговаря на няколко телефона.
Тези, които са контактьорки са абсолютен въздух. Една такива ми ги наговори, че.....ужас ooooh! Mr. Green
Аз последно съм се спраля на маг Ани, дори съм й раздала телефона на някои момичета.

# 680
Здравейте, започнах да чета за Анелия, защото мисля днес и аз да се свържа с нея. Да ви кажа  някъде около 70% от вас са писали, че не им познала, но все пак ще пиша какво е станало след като ми отговори на email

# 681
Добрева,  Анелия е астроложка, не знам защо постоянно я бъркате с врачка или ясновидка.

# 682
Sara, прочетох каква е. Не съм казала, че е гадател просто прочетох за нея какво се коментира.

# 683
А изводите за 70% непознаваемост как ги направи?Повечето все още чакаме резултатите.

# 684
Върнах се доста назад имаше и няколко положителни отговори. Ще видим, ще си дам и аз моето мнение като ми отговори жената.

# 685
Едно момиче се появи във форума и представи Ани някъде през октомври 2011 г.Късната есен, при всички положения.
Веднага започнаха масови консултации с нея.
Наистина ли около 5 месеца по-късно,което е почти половин година,все още повечето  хора очакват тепърва резултатите от нейните предсказания и нямат впечатления доколко прогнозите й,направени на основата на астрологията и таро,се сбъдват  реално в живота им?
Много хора посочваха преди,че тя им е казала, че определени събития ще се случат през февруари...Дори с един допълнителен ден тази година, февруари ,така или иначе,свърши.Поне някаква яснота е крайно време да има.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 15:13 от ryannn

# 686
Моята консултация с Ани беше малко преди Нова година.Все още не мога да кажа...

# 687
Моите прогнози от Ани за определено събитие са за май месец. За същия период даде прогноза нумеролога Табаков, за когото писах по- рано и астролога Алдебаран, за когото също наскоро писах.
Очаквам май и тогава ще мога да се произнеса има ли истина в прогнозите.  Simple Smile

# 688
При мен пък истинската развръзка според Ани, ще е след септември. Но същото преди година ми каза и Адриана Вотей. Така че, аз ще мога да дам конкретно мнение и за двете към края на 2012 г.

# 689
  • Sofia
Писала съм и в предишните теми за Ани, при мен нещата се развиват според прогнозата й, но както и преди съм писала, нещата при мен са развитие на взаимоотношения, а не конкретно събитие. До тук прогнозата е точна, дори едно от събитията се случи месец по-рано и така. За мен също прогнозира Февруари-Март, но пак казвам не е конкретно събитие, а подобряване на взаимоотношенията и обръщане един към друг. Да, нещата определено се подобряват и развиват според прогнозата. Същинското развитие при мен е за Юли-Август-Септември, но както и Ани казва, може да има разминаване в периодите, но важното е нещата да се случват!
Успех на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт