Обмислям дали да опитам пак , че се опасявам да не би да е имал предвид нещо прекалено лошо , което да е спестил.
има информация,която е полезна и съгласете се,ако я нямаше тази тема,този форум...сами не можем да добием представа за всички,които сме изкоментирали...съжалявам,че се отклоних от основните въпроси
има информация,която е полезна и съгласете се,ако я нямаше тази тема,този форум...сами не можем да добием представа за всички,които сме изкоментирали...съжалявам,че се отклоних от основните въпроси 
. Другата каза че имам магия да нямам човек до себе си, която се предава от майка ми, не знам направи някакви неша да се развали магията, но вече започвам да се чудя какво е това, кава е таиз сила, кои я има, коя я няма...не знам. Сигурна съм, че странични влияния съществуват под имато магия, енергия и т.н., но до каква степен мжеме да разчитаме на хора със способности да ни помогната това вече не знам. Пожелавам на всяка една от вас, някои ден да се почувствате поне за миг всякаш всичко е наредоно с вълшебна пръчица
Продължавам да следя темата, успех и поздрави
....... дори възможностите за промяна на нещо от живота, потенциала да го направиш, накрая дали ще бъде успешно или не, пак е предопределено.....ако ме рзбрахте......но всеки да си вярва в каквото пожелае
Препоръчани теми