Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 933
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,всички.Преди 10 години имах проблем с един мъж с който имах връзка.Какво ли не правих,къде ли не ходих,на кого ли не се обаждах.Така попаднах  на Касандра.Само ТЯ ми каза ми каза,че нашата връзка е приключила,а всички други ми казваха,че ще продължи.Дори и нейните колежки от предаването в което участваше.Наистина това което каза това и стана.За съжаление не съм запазила нейния телефон,защото не и повярвах.Попадала съм на сайт с името Касандра,но дали е тя не знам.А сега ми трябва пак някой като нея.

# 346
  • плевен
Здравейте.Някакви отзиви за Красимир Куртев(Алеф).Намерих че и той отговаря чрез смс,но се двоумя дали да му пиша Peace

# 347
Здравейте,
по-напред в темата имаше препоръки за Себа от Шемшево. Пак моля, ако някой е бил при нея и има отзиви да сподели.   bouquet

# 348
Здравейте Hug..искам да попитам някой от вас посещавал ли е ИВАН БОЖИЛОВ..беше ми препоръчан от позната...инфото в нета не е много за този човек...Моля ако имате впечатления да споделите.Благодаря Simple Smile

# 349
Здравейте,
по-напред в темата имаше препоръки за Себа от Шемшево. Пак моля, ако някой е бил при нея и има отзиви да сподели.   bouquet
Да, аз ходих при нея. Не за здраве или за лечение, а за да ми предскаже нещо за бъдещето, тъй като ми предстоят планирани, кардинални промени. Тя обаче предвиди нещо друго, което ще се случи до края на м.март, нещо все така невъзможно днес, както и тогава, с нулеви индикации за каквото и да е в тая посока. На края на март ще знам, така че ако не е спешно, изчакай! Peace

# 350
Здравейте.Някакви отзиви за Красимир Куртев(Алеф).Намерих че и той отговаря чрез смс,но се двоумя дали да му пиша Peace
Писах му, върна ми смс, че трябва да ми продаде талисман.

# 351
Тази есен водихме дълъг разговор по телефона с Красимир Куртев. Лекува с минерали и кристали.
Има и много други способности. Уговорихме се да се срещнем, но още събирам парички за минералите. Simple Smile Препоръчва минерали за всеки индивидуално в синхрон с личните му енергии. Според мен е много ерудиран и има уникални способности, но като се срещна лично през пролетта ще споделя. Живее в Пловдив.

# 352
каква е сумата,ако не е тайна?  bouquet

# 353
каква е сумата,ако не е тайна?  bouquet

Сещате ли се какъв банков кредитен продукт може да се въведе? Simple Smile

# 354
Самите минерали струват 70-80 лева, но консултациите за това кой как и за какво ще се използува се заплащат отделно. Възможно е да се проведат и по скайп. Неговата работа е още около стотина лева. Цифрите са малко условни, но са от този порядък. Тъй като минералите са едни от най- древните "жители" на планетата, енергиите, които излъчват са изключително лечебни. Аз много вярвам в тяхната сила. Ценното е , че ги подбира индивидуално за всеки според "пин кода " му- датата на раждане и изчислява по някакви древни методи.

# 355

Ето една интересна статия за Красимир Куртев в "Психо".
http://minerali.ezominerali.com/2011/09/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82 … %B5%D0%B2-%D0%B0/

# 356
Момчета, някой чува ли е за Галя БОНЕВА от Варна? Говорят че е добра ясновидка и добър биоенерготерапевт.

# 357
Момчета, някой чува ли е за Галя БОНЕВА от Варна? Говорят че е добра ясновидка и добър биоенерготерапевт.

Тук сме повече МОМИЧЕТА Laughingнооо това е без значение по пътя на търсене на НЕГО-добрия ясновидец...независимо от пола Simple SmileВажно е споделянето и сондирането на мнения.... Simple Smile

# 358
Вижте на какво попаднах http://kalmov.ucoz.net/.Някой допитвал ли се е до него? Двоумя се дали да се регистрирам,но ме е страх да не ме обърка повече по проблема който имам Thinking

Мисля, че този е руснак. Може би затова има и правописни грешки. На мен изобщо не ми допада това, че личните данни си стоят изтипосани пред всички Thinking

А сега ако някой ми каже и как мога да се отрегистрирам от на тоя руснак сайта, ще му бъда благодарна. Мислех, че като се регистрирам ще има повече неща които мога да разгледам на сайта или да пиша поне, НО нито едното нито другото.По-скоро събиране на лични данни. Момичета внимавайте не кой си давате личните данни!!! Тоя руснак ми изглежда доооста съмнителен. И не намирам в смотания му сайт как да си изтрия акаунта, а по принцип винаги трябва да можеш да се изтриеш.

# 359
Simple Smile Simple Smile ззравейте пак от мен благодаря на dachita за бързия отговор та да ви споделя и аз за моя разговор с леля Искра. СТРАХОТНА е просто ме шокира позна всичсо 1:1 при мен, ще я посетя и лично по натам, сега разговора ни бе по телефона. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Кога говори с нея по телефона и за бъдещето какво ти каза?

В петък говорих с нея, позна всичко за живота ми.

Общи условия

Активация на акаунт