Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
А колко време продължава разговорът с Божидар? Притеснява ме това, че за прием при него се чака дълго, а пък да не се окаже, че отделя по 5-10 минути на човек?

# 391
Уфффф, май си прав! Доста дълго е чакането, но ти си имаш час и горе-долу се вместваш в уговореното време - понякога закъснява до 30 - 60 минути! А разговорът ти с него трае 10-15 минути максимум! Но пък през това време получаваш много обстойна информация, още повече, че със скоростта с която Божидар говори, мисля че това време е напълно достатъчно! Laughing

# 392
MayaN, благодаря! Явно е добре човек да си формулира точно въпросите, за да получи максимална информация за това време.
Ще стискам палци да те вмъкнат при сегашното му посещение, както се надяваш!

# 393
И аз благодаря Левитан! Дано да успея! Иначе записват чак за месец Юни! Аз ще си формулирам въпросите, но няма да успея да си водя записки! Малко разконцентрирващо е, а при неговата скорост на изказ си е направо невъзможно! Laughing Само не зная дали тарифата му е все още 20 лева! Но ще видя на място, ако имам късмет! Simple Smile

# 394
Maya, успех и от мен ! Дано успееш да се запишеш. То в това студено и снежно време сигурно ще има отказали се. Стискам палци.
 Peace   Peace  Peace

# 395
Благодаря Сара, за подкрепата!  Hug За сега няма отказали се, но имам още два дни, утре ще звъня на секретарката му пак! Ще споделя при успех!  bouquet

# 396
Здравейте.Искам да ви кажа че днес говорих с Ники Узунов.Ами момчето  ми каза  така как са нещата при мен и то много точно, без да ме подпитва.Срока за развитието на проблема беше същия казан ми и от други който съм питала.Не искам да подвеждам никого с това което пиша, но обещах че ще споделя мнението си.Така че на  дамата която писа за него, аз и благодаря.Това е мое мнение ей, да не ме ... после. Hug
По телефона ли говори с него или на живо ? Пари взема ли ? Колко време говорихте ?

# 397
Да по телефон говорих с него.Не ми е искало  момчето никакви пари.Разговарях ме около 5 мин.Аз имах само един въпрос., на който той ясно и категорично ми отговори.

# 398
Моля ви напишете тук телефона на този Ники Узунов. И аз проявявам интерес. Лесно ли се свързва? И каква данни иска?

# 399
ЗДРАВЕЙТЕ, АЗ БЯХ ПИСАЛА ТЕЛЕФОН,НО ИМАШЕ МОМИЧЕТА КОЙТО СЕ НАХОКАХА КАТО ПУСНАХ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА И БЯХА КАТЕГОРИЧНИ ДА НЕ ПИША

# 400
Тел. на Ники Узунов 0881342190.Питате ме за това го написах.Нека всеки сам да си прецени.То без пари няма нищо вече.На фона на сумите който съм давала за да ми продават надежда, надявам се да не е толкова скъпо.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 18:42 от veronika70

# 401
Тел. на Ники Узунов 0881342190.

Това е телефон с добавена стойност и е възможно цената на минута разговор да е доста висока.

# 402
# 403

А би ли споделила каква е, че нали знаеш, всеки има различно разбиране и се простира според чергата си. Евтиното за едни е скъпо за други.

# 404
Zdraveite,nova sam tuk no ot izvestno vreme vlizam v tozi forum i iskam da popitam niakoi pisal li e i dovolen li e ot Magda ot vestnik Jenski Taini,zashtoto i az imam nujda da nameria niakoi na koito moje da se viarva a ne da slushame gluposti ot psevdovrachki.Ako niakoi ima mnenie molia da go spodeli

Общи условия

Активация на акаунт