Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 038
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте ...някой ползвал ли е услугите на маг Боян..???

http://charm-bg.com/kontakti/

Също така имате ли мнение за глухонямата Магда..разглеждайки сайта й ,си мисля...не е ли попрекалила с тарифата за отговор на един въпрос  по майл  Thinking..не че, ни кара на сила да й ползваме услугите,но все пак....

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 12:44 от feq_feq

# 526

Не съм ползвала услугите му, но много ме впечатли. Особено с това изречение:
"Много колеги предсказват кодирайки в бъдещето събития, като по този начин, нарушават свободата на човека да си изживее сам живота. "
Винаги съм се страхувала като ходя при ясновидци дали няма да ми навредят именно по този начин, да кодират бъдещи събития и аз да не мога да ги изживея според свободната си воля и избора на душата си.

# 527
  На 14-ти февруари най - голямата Любов  да Ви завари, да намерите сродната душа, и да бъдете с усмивка на уста. Нека всеки, който днес Ви види, благородно за "сърдечното"  щастие да ви завиди! Честит Свети Валентин и от мен Simple Smile   bouquet  Hug

Peace

# 528
sara0408,и аз от това се плаша..уж гледам да не се втелясвам много в предсказанията,но научавайки" нещо",ми се струва ,че подсъзнателно се опитваш да вървиш към "него" или да "го" избягваш..

# 529
Аз днес само питам newsm78...как се свръзвате с Цеца Янакиева...то е безумно това ходене постоянно,но явно си има време за всичко да отмине...

# 530
Аз днес само питам newsm78...как се свръзвате с Цеца Янакиева...то е безумно това ходене постоянно,но явно си има време за всичко да отмине...
Телефонът й е 0888800235! Аз не съм ходила и желая повече мнения за нея, така че моля ви, който е ходил да сподели!  bouquet

# 531
Здравейте,

Днес и аз се консултирах с Ники Узунов-ами бива го човека-скромен,ерудиран,и много точно обяснява.Определено не го прави за пари-изпрати ми двете консултации по мейла и най-отдолу ми беше написал-ако решите,подчертавам ако решите да ми направите дарение-моля направете го със запис.

Останах наистина очарован,готин човек е,остава сега да се убедя в казаното.

# 532
Здравейте, искам съвет относно магия за раздяла. Когато дадената магия се разваля, цялата ли се разваля за двамата или трябва всеки поотделно да разваля влиянието и върху него?

# 533
Jorel, ако четеш темата, може ли да ми отговориш на лични?

# 534
Намерих нещо за онлайн гадаене-  заповядайте Hug
http://www.voiceoftheangels.com/flash/angeltaro_russian.swf

На руски е, но мисля, че няма проблем да се разбират тълкуванията Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 23:48 от akuma

# 535
Момичета (или момчета), моля дайте малко повече информация за Ники Узунов - кой е, що е! Ровя се из нета, но не откривам нищо съществено. 

# 536
 Simple Smile Simple Smile Simple SmileНякой нещо да сподели за Михайл Наков моля ви ако знае Simple Smile

# 537
Eeeeee стига вече с тоя Михаил Наков!!! Може би във всяка тема го пишем - НЕ СТАВА! Не ходете да си давате парите при него. Описала съм много подробно в предни теми за какъв самозванец става въпрос. С други епитети няма да го наричам, макар че си ги заслужава.
Sorry ама като го чуя тоя и почва да ме обзема ярост, защото си ми взе 30 лева за 15 мин, нищо не ми каза относно това което го питах, това което се опита да познае е кръгла нула, че и тръгна да ме праща при няква в някво Първомайско село, която била точно за моя проблем, а той видиш ли иначе имал необятни способности, но по въпросите които съм му задала не може с точност да отговори. А въпросите бяха свързани със обичайното - здраве, работа, семейство. Нищо необичайно.
Остави, остави, че пак ме хваща яд, че го и чаках 100 часа, а де не говорим, че и на няколко пъти имах уговорен час, а той не идваше  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 538
а някой скоро да е бил или открил баба дана от пловдив?
да има актуален телефон?

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 14:42 от ina15

# 539
Баба Дана ...коя?От къде е?..нещо  почнаха да ми се губят,може и да е коментирана из темите..ама една и две ли са...бабите,лелите...

Искам да попитам,при някого нещо случва ли се?Онези срокове за края на февруари-март наближават..не трябва ли да има индикации за промяна вече Thinking

Общи условия

Активация на акаунт