Хотел Казабланка - Обзор

• 88 436
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Здравейте, и ние се върнахме от хотел Казабланка с ден по-рано от предвиденото. Аз честно казано съм разочарована от хотела. Бяхме компания 8 семейства с 15 деца и нямаше човек, който да иска да се върне пак в този хотел. Накратко:
Околности - Реката, която е в близост до хотела създава доста проблеми - освен комарите и миризмата, тя разваля и плажа като се влива в морето и не може да се влиза в него.
Плаж - Хотелът е отдалечен от плажа. Освен да извървите пътя до самия плаж, трябва да вървите надясно или по-добре наляво, за да се настаните. Пред Хелиос Бей, ако изобщо намерите свободен чадър, трябва да се съгласят и да ви го продадат срещу 18 лв  Shocked На пъвия ден си платихме, но на втория учтиво ни изгониха, защото били продадени на Хелиос Бей /там вървят пакет със стаите при желания на госта, забележете по 9 лв/. Брегът е стръмен и не е подходящ за малки деца, освен това пясъкът е едър, вълните бяха големи и дори възрастен трудно стоеше на краката си в морето. За 7 дена нямаше нито един зелен флаг. Водата беше топла.
Ресторантът - малък и местата не стигат. А храната далеч не е качествена и разнообразна, само хлябът прави изключение.
Чистота - За 8 нощувки изчистиха стаята само 3 пъти. Затова пък компенсираха с фигури от хавлии.
В банята нямаше сифон, а душ кабината не беше довършена /беше без стъкла/ и след къпане имаше 2 пръста вода на пода, която си стоеше до другия ден.
Басейнът също е малък и недостатъчен за толкова много хора.
Има 2 асансьора, но единият беше развален и движението става основно по стълбите - доста по-бързо, отколкото да чакаш.
Иначе апартаментът беше достатъчно голям и наистина разполага с удобства - голям хладилник, 2 сан. възела, тераса с маса и столчета, 2 ТВ, макар и малки. Нямаше ТВ програма с детско на български.
Всеки, който пристигнеше в хотела на 2 ден почваше да повръща. Незнам вирус ли е, от водата в морето ли е /смесва се с мръсната река и може от това да е/. От компанията нямаше човек, който да не го изкара това нещо, минава за ден два, но си е неприятно. На 3 пъти ми се случи да попадам на човек, който повръща някъде из хотела Sick Единият път дори в асансьора. Хич не ми беше приятно и накрая направо и не ми се ядеше, върнах се с 3 кг надолу, а обикновено е обратно. Децата почти цяла седмица се възстановяваха.
Ние бяхме в 405 апартамент и имахме интернет, но другите казаха, че в стаята нямали.
Ако ви интересува друго питайте, аз лично в Обзор няма да се върна. Единствено за Мирамар се колебая, но мисля, че и техния плаж няма да е по-добре, защото беше на 200-300 метра от нас.

# 31
Явно всеки има различни изисквания за хотела.Аз съм предоволна от хотела, стаята се чистеше всеки ден,дори ми се случва един път да ги извикам извънредно дойдоха и бяха много услужливи.Бяхме две семейства, те ги викаха по 2 пъти на ден да чистят никога не са казали нищо камериерките,винаги ни питаха дали имаме нужда от още нещо!Храната беше много разнообразна,иначе ресторанта беше малък но винаги имаше места! Може би защото ние ходехме почти към края на вечерята и за наша изненада никога не липсваше нищо ,всички подноси бяха пълни!От реката не съм усетила миризма, но стаите ни бяха над ресторанта.Иначе анимацията беше много добра,плажа беше добре но не знам защо са ви взимали по 9 лева.Ние плащахме по 6 лева за всяко нещо или иначе казано 18 лева чадър и 2 шезлонга.Комарите не ни бяха проблем защото си носехме лосион за комари.
За тази цена хотела беше прекрасен!

# 32
  • Резерват "Северозапад"
Единствено за Мирамар се колебая, но мисля, че и техния плаж няма да е по-добре, защото беше на 200-300 метра от нас.
За плажа не е вярно пред Мирамар - рядко сьм виждала по-чист, поддьржан и спокоен плаж. Водата е прозрачно бистра, топла и пьлна с малки рибки...нямаше и водорасли, като точно пред хотела се влизаше плавно вьв водата. Разкош Heart Eyes!!!

# 33
Според мен цена по-висока от 50 лв за ОИ абсолютно не си струват за този хотел. Хотела е хубав, но няма голяма прилежаща територия, а излизайки от градината му се натъкваш на два изоставени строежа от двете страни на пътя и на гъсти тревуляци обрасли навсякъде. Това на мен ми направи много лошо впечатление. Ако цената е близка до тази на Албенските хотели бих предпочела тях.
Когато ние почивахме в Казабланка нямаше топла вода / достатъчно топла за да се изкъпе човек / . При вас имаше ли такъв проблем ?

# 34
Според мен цена по-висока от 50 лв за ОИ абсолютно не си струват за този хотел. Хотела е хубав, но няма голяма прилежаща територия, а излизайки от градината му се натъкваш на два изоставени строежа от двете страни на пътя и на гъсти тревуляци обрасли навсякъде. Това на мен ми направи много лошо впечатление. Ако цената е близка до тази на Албенските хотели бих предпочела тях.
Когато ние почивахме в Казабланка нямаше топла вода / достатъчно топла за да се изкъпе човек / . При вас имаше ли такъв проблем ?
От 2-6.09 цената е 50лв във визит.

# 35
  • Пловдив
ние си закупихме оферта сега за 5 нощи за двама +детето, ол инклузив 360 лв в апартамент.
толкова малко пари не сме давали досега  Rolling Eyes
но проверих всичко - дюни, мирамар, риу незнам си какво...места няма заради тези 4 дена празници, а аз искам от 1 до 7 септ!
не се настройвам предварително за нещо кой знае какво, тази година ще е пълна изненада за нас.
хотела се води 4 звезди, но надали ще успее да се доближи до тези ми очаквания, ще остана очарована ако положителните ви коментари се сбъднат.

плажа ме притеснява дали не е с едър пясък, но какво пречи да се повърви по плажа, докато се попадне на по-добро място...

сешоар има ли в апартамента?
кои хотели са му в близост? мирамар на какво разстояние е като вървиш по плажа?
благодаря!

# 36
И на мен тази оферта много ми хареса.Риу е до Казабланка а Мирамар е на 100м и там плажа и морето са супер. Peace

# 37
  • Пловдив
100 метра са неусетни с това тичащо дете! не сме от мързеливите, така, че това е супер! мирамар може ли да си вземем чадър или да си носим има ли къде да го сложим? принципно не само пред мирамар да го сложим, ами изобщо заслужава ли си да намеря чадър, който да носим?!

# 38
  • Резерват "Северозапад"
Пред Мирамар не можеш да си вземеш чадьр - само за гости на хотела са, но сьм виждала хора да си слагат собствени чадьри пред пьрвата линия и нямаше проблем Laughing

# 39
  • София
100 метра са неусетни с това тичащо дете! не сме от мързеливите, така, че това е супер! мирамар може ли да си вземем чадър или да си носим има ли къде да го сложим? принципно не само пред мирамар да го сложим, ами изобщо заслужава ли си да намеря чадър, който да носим?!
а защо ще ходите до Мирамар? Плажът до реката е с едър пясък, но 20-тина метра по-надолу посока Обзор си е ОК.
На Мирамар охраната не допуска гости без гривни вътре в комплекса, за чадърите не знам как е, ако опнете собствен чадър не мисля, че ще има проблем, малко след Мирамар е ризорта - там има чадъри и шезлонги, по мои спомени по 6 лева всяко, но не съм сигурна  Peace

# 40
Здравеите.И аз взех вау4ер.О6те в4ера оба4е 6те го платя в понеделник,а бях про4ела 4е трябва да се плати до 24 4аса.Дали 6те е проблем.Ние сме с две деца и малко не е ясно второто дете дали е безплатно.

# 41
  • В.Търново
Здравеите.И аз взех вау4ер.О6те в4ера оба4е 6те го платя в понеделник,а бях про4ела 4е трябва да се плати до 24 4аса.Дали 6те е проблем.Ние сме с две деца и малко не е ясно второто дете дали е безплатно.
Ваучерът ви за студио или апартамент е?Ако е за студио второ дете всъщност не е ясно за него,ако е за апартамент не плаща.Това са условията на хотела.

Намаления и доплащания в студио:
- 1-во дете (от 2 до 12.9 години) - безплатно настаняване
- едно дете ( от 2 до 12.9 години) с един възрастен в студио - 100% + 50% от цената за възрастен
- две деца ( от 2 до 12.9 години) с един възрастен в студио - 100% + 50% + 0% от цената за възрастен
- 3-ти възрастен в студио - 50% намаление от цената за възрастен

Намаления и доплащания във апартамент:
- 1-во дете (от 2 до 12.9 години) - безплатно настаняване
- 2-ро дете (от 2 до 12.9 години) - безплатно настаняване
- 3-ти възрастен или дете на 13г. - 50% намаление от цената за възрастен

# 42
Офертата е за апартамент така че би трябвало да са безплатно децата.Аз звънях на посочения телефот за информация и дали има свободни места в желания ни период но телефона дава все заето. newsm78

# 43
 Свободни места има от 16септември. Mr. Greenтака че ако някой е купил ваучер без предварителна резервация да му мисли.Josefin ти провери ли за свободни места?

# 44
Ето я и офертата
http://bg.kolektiva.net/sofia/obzor-v-apart-hotel-casablanca-1.h … aid=4e53546f91977

Между другото преди повече от две седмици звънях до Казабланка да питам дали има свободни места до 10 септември, понеже едни приятели / 4 семейства /ме питаха. Казаха ми, че всичко до 08 септември е заето, можело да се намери едно студио, а сега в тази оферта са писали от 02 септември, защо подлъгват хората като се е знаело още преди 2-3 седмици всичко е заето за началото на септември.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 14:37 от maria_2103

Общи условия

Активация на акаунт