Хотел Казабланка - Обзор

• 89 237
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
И ние сме в Казабланка от 02 юни  Grinning

# 16
Много бързо резервира  Laughingне се чуди много.И на мен ми харесва   bouquet

# 17
Много бързо резервира  Laughingне се чуди много.И на мен ми харесва   bouquet

Да, наистина стана бързо, дори успях да анулирам и резервация за друг хотел,която бях платила, но причината за това не е моя, омръзна ми от Съни Турс все да ми казват, че колежката отговаряща за хотела, който сме резервирали е в отпуска и ... все едно им се натрапвам  #2gunfire, чаках ги две седмици и ми писна  Stop
Резервирах през сайт за колективно пазаруване, ето офертата
http://bg.kolektiva.net/travel/obzor-v-apart-hotel-casablanca.ht … aid=4e53546f91977

Ние ще сме трима възрастни с бебе и хотел "Казабланка" много ми хареса и напълно удовлетвори всичките ми претенции, а те не са никак малко, ето:

- да е апартамент с две отделни помещения
- да е просторно / последния път като бях в хотел стаите бяха по 10 кв.м, много  потискащо  Rolling Eyes /в Казабланка апартамента е около 60кв.м
- да е поносима цената за трети възрастен - в Казабланка третия е на 50 %  Wink това е повече от приемливо
- да има кухненска част, защото ще сме с  baby_neutral и ще трябва да да правя мляко, да мия шишенца, биберонки, бебешки прибори и разни други. В Казабланка има кухненска част с мивка,дори котлони има, микровълнова и ел. кана  Grinning
- да има хладилник, не мини бар и по възможност за него да не се заплаща допълнително все едно е голяма екстра. Заради  baby_neutral  ще носим пюренца, сокчета, кремчета и трябва да има къде да ги съхраня. В Казабланка хладилника е повече от достатъчен за тази цел.
- да е сравнително близо до плажа
- да е на ОИ за да можем да си предвидим необходимите финансови средства
- почивката да е в началото на юни, защото мъжа ми през другото време е доста ангажиран

Останах с много добри впечатления от момчето от хотела с което разговарях за да направя резервацията, удоволствие е да се контактува с такива хора.

До преди два дни си мислех, че няма хотел, който би удовлетворил всичките тези мои претенции и да ни излезе по-малко от 1500 лв. Такава оферта не е за изпускане поне според мен  Peace

# 18
Здравейте момичета,

бяхме в този хотел края на юни 2010, и реших да видя има ли отзови и от миналата година, защото имах някой забележки при престоя ни.Като гледам няма скоршни отзиви, да споделя моите.
Хотела е на втора линия на 100м от плажа, както някой беше писал върви се по пътечка, която минава покрай един канал, но в никакъв случай не е далече, малкия беше на 2 годинки и спокойно си ходеше до плажа, без да се изморява Simple Smile. Самия външен бар е в началото на тази пътека, така че могат да се правят малки разходки за питиета. Като цяло обаче междинните закуски и хранения бяха слаби.Само някакви сладки, и остатъци от закуската.Иначе храната е добра, не е супер разнообразна, но винаги всичко е прясно и се зарежда до последно. Ние бяхме в студио, много добре беше като обзавеждане, с баня с тоалетна и отделна тоалетна.Има си котлон, мивка и като поискаш от рецепция нещо ти дават. За морето, в края на юни на север не става за къпане, студена е водата, иначе ивицата е широка, има място и за свободни чадъри имаше и платени. Като цяло по скоро ми е положителна оценката, но съм била и на по добър ол инклузив.

# 19
  • Трявна
Най-накрая успях да намеря тема за хотел Казабланка  Simple Smile
пиша тук,за да я следя с интерес-имаме още 3-4 дни за чудене...но най-вероятно ще сме там този сезон Peace

# 20
От реката която минава точно до хотела от сега беше голям хор от жаби и доста занемарена /не знам как ще е с комарите и мириса на блато/

# 21
От реката която минава точно до хотела от сега беше голям хор от жаби и доста занемарена /не знам как ще е с комарите и мириса на блато/

Пишете " от сега беше ", сега там ли сте ?

# 22

Пишете " от сега беше ", сега там ли сте ?
Бяхме от 28.о4. в Мирамар който е до Казабланка /той още не работеше/и от разходката това видяхме

# 23
Преди дни се върнахме от хотел Казабланка ! Мисля, че няма да съжалявате, ако сте избрали да почивате там, хубаво е много и персонала е много, много учтив. Храната е  вкусна, разнообразна, винаги се предлага голямо разнообразие от плодове и десерти.Това, което мога да кажа като отрицателно е, че водата в чешмите и душовете не е достатъчно топла, направо си е хладка, също шума от музиката при  басейна огласява по-голямата част от хотела, а вечер музиката в лоби бара огласява стаите над него до към 4-5 етаж. Според мен по-тихата част е от към реката, оттам се чува крякане на жаби, но като се затвори дограмата не пропуска шум, докато от страната на басейна дори да се затвори дограмата музиката се чува осезаемо.

# 24
  • Пловдив
Здравейте, това с шума е кофти, но се надявам да имаме късмет и да сме в по-тиха стая, интернет дали има в стаите и как е анимацията?

# 25
Да поясня, че освен в апартаменти настаняването става и в студия. Всички помещения са много хубаво обзаведени, спалните са достатъчно големи, направо огромни, удобни са, нашата за късмет беше с много скърцащи матраци, но...не е болка за умиране. Интернет има навсякъде, за лоби бара ще ви дадат парола за безжичен интернет, а за стаята кабел. За анимацията това, което мога да кажа е, че аниматорите много се стараят, на мен не ми допадна изключително високата музика / като в дискотека / по време на програмите и като се има предвид, че това се прави в лоби бара, а после се продължава до след полунощ с караоке изпълнения. Ние бяхме настанени точно над лоби бара / 202  стая/, а бяхме и с бебе и изкарахме безсънна нощ, още същата нощ помолих на рецепцията да проверят възможна ли е смяна. Бяха много разбрани и отзивчиви, предложиха ми да погледна няколко апартамента, избрах възможно най-високия, който ми предложиха / 6-ти етаж / за да е по-тихо. Била съм и в други хотели, също база Ол инклузив и мога да кажа, че тук бях много приятно изненадана- за парите, които платихме получихме повече от достатъчно. Също и Обзор е хубав град, били сме там преди 6 години и сега направо не го познах, много по-красив, хубави паркови зони, чисти улици. Този парк за който пише Анелия е много близо до Казабланка, започва от "Хелиос Бей", който пък е точно пред "Казабланка". Това, което не ми допадна е, че пред хотела има два строежа, които приличат повече на нещо изоставено и занемарено, всичко там е буренясало. Общо взето това е, ако друго ви интересува питайте.

# 26
Здравейте момичета! Присъединявам се към написаното от Анелия и Мария! Вчера се върнахме от Обзор (х-л Казабланка) и препоръчвам хотела! Ние сме с бебе и изкарахме страхотно. Нищо не ни липсваше, всичко супер удобно за семейства с малки деца, а и не само малки Simple Smile Кухнята е страхотна, просто готвача е много добър, храна има в достатъчни количества, зарежда се до последните минути на обявените закуска/обяд/вечеря. Междинните хранения бяха само пици, но всъщност ти реално не можеш да огладнееш :Simple Smile) Персоналът е повече от любезен. По време на нашия престой имаше много комари, пръскаха точно тогава, дано да ги няма нататък. 4-ма са аниматорите, които се грижат за настроението на туристите. Като цяло хотела си струва!

# 27
  • Пловдив
Момичета, кажете нещо повече за самият плаж Praynig По колко лв вървят чадърите и шезлонгите, има ли достатъчно за всички, как е водата? Разбрах, че от реката имало някакви студени течения в морето и изведнъж ставало много дълбоко, но информацията не ми е от първа ръка и затова питам вас.

# 28
Момичета, кажете нещо повече за самият плаж Praynig По колко лв вървят чадърите и шезлонгите, има ли достатъчно за всички, как е водата? Разбрах, че от реката имало някакви студени течения в морето и изведнъж ставало много дълбоко, но информацията не ми е от първа ръка и затова питам вас.

Нали тази година имаше лошо време, морски бури и големите вълни са изровили големи дупки в морето и на брега. Когато почивахме ние по пясъка се движеха верижни машини и заравняваха, а влизайки във водата изведнъж ставаше дълбоко, сякаш пропадаш. Чадъри и шезлонги не видях, но то от багерите няма и как да е друго. Водата бе ледена, нямаше човек във водата. Иначе хотела има хубави басейни, за възрастни и детски, ние бяхме само там, не ходехме на плажа. Ако има друго питайте.

# 29
Във визит са пуснали оферта до 5.07 за 55лв на човек в студио.

Общи условия

Активация на акаунт