Спихолог обУжава да се Усведомява за ЩЕзофрениСния ПрЪвУписТ на кирЕлица – 65

• 26 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Зимна роза, благодаря!
И аз не бях съвсем наясно с Политко месаря, но сега ми се изясни! Laughing

По идеята на Атти и в съзвучие с цитатите на Зимна роза, заглавието може да изглежда така:

ГиздьоИПолиткоМесаряИЛЮгРифенПрЪвУписТГиВлече-баХпулверИбрашАнце,млЕЧЕ,захЪр,чеИмасАлце-66  
 Laughing

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 16:11 от Tumba_lumba

# 676
  • гр. София
Пак от мадамата, която не признава интервалите:

Цитат
Аз минахнабързо и застанах да я чакам нервно- нищо не ми хареса. ... Та сега ходявсяка седмица за: един страхотен хляб-несъм ялапо-вксно нещо, ръжено-пшеничен майпишеше да е ... Едни масленибисквити- като датските, само че един вид, кръгли- пристрастени  сме към тях. Ябълковия замразен щрудел е много вкусен, кравето масло, прясното мляко-също...прави каймак призавиране .... Несъм намирала по-хубаво българско. Ценатаму май беше 7-8 лв  за килограм.... веднъж седмично си правя труда да отида до там, имамного хора в магазина,

# 677
Зимна розичке,
това, което си чела в "детството" е мое.Аз съм Veselinka!
Е, бях писала в предните постове, че съученик на сина ми го е съчинил, но всъщност беше от мой съученик- преди ...........много, много години!

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 16:18 от Dartanian

# 678
  • гр. София
Ами, то, светът е малък  Hug

Като стана въпрос по-рано за Гиздьо Мопасан, се сещам как навремето в училище като изучавахме Гео Милев по литература непрекъснато му пишех или казвах името грешно (и до днес не знам защо така  Rolling Eyes) - Гальо Милев, Геос Милев, Гельо Милев, Мео Гилев, а като капак докато ме изпитваха изтърсих "септемата "Поември""  hahaha

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 16:40 от Зимна роза

# 679
        На наш приятел,  синчето  попитало: " Тате, ти защо не гледаш " Стар гей", имайки предвид  "Стар гейт"  Laughing Laughing

Трябваше да поздравя един съсед за юбилей. Името му и моят поздрав, образуваха изречението "Честито, чичо Стефане"
Още си спомням това, което излезе от устата ми!  Joy Joy Joy   На практика се чу само "чсчсчсчсчс" 
Опитайте се  да го кажете бързичко!!!

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 17:08 от Dartanian

# 680
Мео Гилев  Joy Joy Joy
Аз така обръщах буквите като съвсем малка - Летла и Мопатка, коЧета и куТета и подобни...

# 681
  • # супернатурална #
 Joy
Не е по темата, но да се изкажа и аз. Поръчвала съм си "кържени партофки", а веднъж на една вила в паниката се развиках - "пучката пеши!". Дядо ми, Бог да го прости, казваше да му "туря" едно "кремерче в грипа" (кремвиршче в грила), но без маронес  Naughty

# 682
Цитат
Иска в инкубатор да я вържи, та да не се разболее. караме се непрекъсната.  

# 683
# 684

Убий ме, не мога да го измъдря какво е това.

Аз ядях много мисело кляко пък.

# 685
  • София
Цитат
10 големи чушки с прафилна форма

# 686
  • Sunshine state

Убий ме, не мога да го измъдря какво е това.

hahaha Маронес???

# 687
  • # супернатурална #
Майонеза  Laughing

Оо, и при нас, как можах да забравя "кепчука"  Joy Сега се сещам и за "Какво ядеш там кутрубан" контрабанда, демек скришно. Баба ми казва лимониза на всяка по-луксозна кола, за нея всичко извън соц производството.

hahaha

Много си върви с буртиканче контифюр  Laughing

# 688
Пффф..като ще говорим,кой какво...Имах една баба..мащеха на баща ми..."Доктора ми каза,да се мия редовно с алигатора" Joy Joy
А познайте ся!

# 689
Иригатор?

Общи условия

Активация на акаунт