Спихолог обУжава да се Усведомява за ЩЕзофрениСния ПрЪвУписТ на кирЕлица – 65

• 26 389
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мрън, написах го в отговор на този пост:

на мен лично винаги ми е било странно защо и напитката, и заведението, в което се сервира започнаха да се наричат "кафе", при положение, че на български си имаме идеална дума за второто "кафене".. някакъв криво-разбран английски е това май, но наистина много криво-разбран..
;–)

# 451
  • Варна
На английски е cafe, но да не забравяме, че напитката пък е cofee и двете думи не само се пишат, но и се произнасят по различен начин.  Peace
Peace
coffee-кафе, ударението е на първата сричка

cafe- кафене, ударението е втората сричка

# 452
На английски е cafe, но да не забравяме, че напитката пък е cofee и двете думи не само се пишат, но и се произнасят по различен начин.  Peace

cofFee (нека пишем грамотно на всички езици Wink).

# 453
  • София
Цитат
по загубих малко апетит и т.н. На 08.01.2011 привечер видях на бельото си малко незначително розово петенце

Горкото Петенце...

# 454
Абе това незначително Петенце какво прави в бельото ѝ?  Mr. Green

# 455
  • гр. София
Цитат
но от известно време на сам съм

Цитат
и зпадва им гелчето от вътре и полепя по нея

Цитат
винаги проверявам ластеците около крачетата да са добре прибрани , малко по трудно се слагат , но започнах да сиквам наистина обаче отзад на гръбчето зяпад 

Цитат
преди една седмица и аз гласувах за Либеро,които ползвам от около 3 месеца и днес отворих новия пакет 4-ка,и гледам аз абе направи ми впечатление,че отзад лентата не е еластична и си помислих,че съм се заблудила,обаче мира не ми дава аз не ги ползвам от вчера после обръщам отпред и гледам малки картинки отзад джобчето едно мъничко и номера също,и се сетих,че в чантата за на вън имам от предишните,и като ги извадих ами те нямат нищо общо голямо 4-ка отпред голям джоб отзад,и еластична задна лента, както пише и е показано на пакета flexi....нещо си,ластиците покрай крачетата съвсем различни и материята също,просто нямам думи и без това не са от най-евтините пък и тези ментета ,а съм ги купила от един и същи магазин,сега не запазих бележки и стари опаковки ,но следващия път ще се погрижа за това.

Ей на това му се казва дъъъъълго изречение...

Цитат
Значи аз използвам памперси ЛИБЕРО и съм страшно много доволна.Моето дете ходи по малка нужда страшно много,защото пие страшно много вода

Страх да те хване от толкова страшнотии...

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 20:41 от Зимна роза

# 456
  • Варна
Аз курмувах днес-2 часа Mr. Green newsm01
Блазе ѝ! Wink Mr. Green

# 457
  • София

cofFee (нека пишем грамотно на всички езици Wink).

Правилно  Peace, пропуснала съм едното еф.

# 458
Ехе, кога ги наредихте триийсет страници?!  Simple Smile

# 459
  • София
Не ми се смейте, ама как пишете "и" с ударение? Сериозно питам.  Embarassed

# 460
  • Варна
kashmir, при мен клавиатурата изглежда по този начин, когато пиша на Бг - фонетична. Тук се споменаваше и за комбинация от клавиши, благодарение на която се изписва ѝ, но не обърнах внимание каква е.

# 461
  • София
 Hug При мен там е "ю" обаче.

# 462
И при мен е така, но го открих мисля. Пробвай комбинация от Shift + "x"  Peace

ѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝ  Mr. Green

Сега откривам обаче, че става само с фонетичната клавиатура на Windows.  Tired

# 463
  • В Космоса
И при мен е така, но открих буквичката. Тя е комбинация от Shift + "x"  Peace

Премного благодаря!  bouquet Така ме дразнеше, че не го знам къде е , а пусти мързел - не ми се ровичкаше.

# 464
  • София
Обречена съм, при мен там е "Ь". Благодаря за вниманието, момичета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт