Как си представяте съфорумките си?

• 47 111
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 195
Аз навремето се бях постарала да онагледя асоциациите си с картинки. Основно анимационни герои бяха.
Хайде да пробвам и аз с Шанел:
Шанел:

А иначе се радвам се Пурко, че ти звуча като висока мъжкарана. Laughing Ниска и безобидна съм по принцип, колкото и лесно да паля.

# 196
Purko88, благодаря за усмихнатата, позитивна тема. Най-важното е, че е на електронен носител и неудобството носът ми да опира в страниците е избегнато, до монитора имам малко повече разстояние. Peace

# 197
Не се сещам да съм си представяла съфорумки. Фантазията ми не работи в тази посока ич. Имало е един два случая, в които някой си е слагал аватар с лице, импониращо на писанията. Но ей така от нищото да си представям- не.
Иначе ако Шанел я окърши за пари като нищо може да си продаде снимката и да очаква поне петцифрен тираж, май е най загадъчното лице на форума ever. Подчертавам, лице, не китка, глезен или кутре:)

# 198
  • в рока
Цитат

Purko88, благодаря за усмихнатата, позитивна тема. Най-важното е, че е на електронен носител и неудобството носът ми да опира в страниците е избегнато, до монитора имам малко повече разстояние.
Hug Grinning

# 199
  • Варна
Шанел си я представям като фина брюнетка с бяла кожа и изискани маниери. Усмивката й е обезоръжаваща, също като езика й Simple Smile

# 200
май е най загадъчното лице на форума ever

Не беше ли, Кака Сийка? Или тя се показа.  Simple Smile

# 201
Учудвам се, че една съфорумка няма снимка на Шанел  Mr. Green

# 202
КакСийка сякаш се е показвала, ама знам ли.
Лизбет също бих я сложила в графата top secret, макар че си я представям (не физически) като Лизбет Саландер от трилогията Милениум.

# 203
Минзухар е слаба ,дребничка и с къса коса
Цитат
Минзухар определено е ниска, кестенява, по-скоро мъжкарана...

Муахаааа..   Мацки, избегвайте виртуалните контакти с противоположния пол, да не страдате после.   

# 204
  • В Космоса
Хора, светнете ме за играта с Шанел, моля ви! Сериозно ли си я представяте изящна, грациозна като котка и пр. И това от писанията й? Confused Явно нещо не ми е в ред на мен! Rolling Eyes
Аз си я представям малко нещо като боксьорка. Rolling Eyes

# 205
  • Варна
Паметта не ми е особено услужлива напоследък, но доколкото си спомням, преди време Шанел имаше една снимка в подписа си. Не знам обаче, дали е била нейна- усмихнато русо сладко момиче. Не е възможно само аз да я помня!

# 206
Учудвам се, че една съфорумка няма снимка на Шанел  Mr. Green

Инфантилна не може да няма.

# 207
# 208
  • out of space
Паметта не ми е особено услужлива напоследък, но доколкото си спомням, преди време Шанел имаше една снимка в подписа си. Не знам обаче, дали е била нейна- усмихнато русо сладко момиче. Не е възможно само аз да я помня!

Нищо подобно.

На мен ми е интересна единствено Трейси. Представям си я с дълга, ултра черна коса, тръпчинки, мила и крехка.

# 209
  • Варна
Кое е нищо подобно? Че имаше снимка или че снимката е нейната?

Шанел, кажи им де, те и без това не те помнят!

Общи условия

Активация на акаунт