Как си представяте съфорумките си?

• 47 112
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна

А ако темата е за Шанел - Шанел е късокосместа породиста котка, лениво протягаща се върху капак на пиано.

Да, нямам на пиано, но тази:

# 181
Който се чуди как изглежда Ментова -  ето така съм я запомнила. Виждала съм я и много ми хареса! Peace

# 182
Как си представяте съфорумките си ?Имате ли изграден визуален образ за някои от тях?
Тези, които не съм виждала- като леля Мария от Бонукса. Шанел като Коко Роча, но около 160 см, Приятно ми е Богиня- като Жизел Бюндхен, Шанталче- като плеймейтка от времето, когато ги избираха да са секси.

# 183
  • Варна

И после - как тръгвали легендите  Grinning Мерси, мерси ... (в устата, брадата и веждите си приличаме, разбира се  Wink)

# 184
  • в рока
Аз Дона не мога да си я представя,твърде колоритен и запомнящ  и е аватара

# 185
  • Талант на 2012,2013 г.
За мен Ментова изглежда ето така...

http://www.znam.li/documents/images/i.actualno.com/club.bg/files … 20/321738f700.jpg

# 186
Много красива жена, но за жалост нищо общо с моята външност.

# 187
  • Варна

Нееее, това определено е много далеч. Ако съм кон, съм Хановерска кобила. Grinning

# 188
Пурко, виждаш ли колко различен вкус имат хората, но въпреки всичко, ако перхидролената блондинка не се казваше Гуен, а Гунка, щяхме много да я плюем, убедена съм.

Ментова, и аз си те представям точно като снимката на Шанталчето, но с дълга по под раменете, руса къдрава коса (или светло кестенява, на кичури)  Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 18:56 от Елиас

# 189
  • в рока
A аз не съм PeaceТук става въпрос,че не харесвам едно недоразумение на пластичната хирургия,говорещо с диалект(макар и леко доловим).Ивана я харесвам,нищо ,че се казва Ивана ,а не Ивон Wink

# 190
  • В Космоса
Как си представяте съфорумките си ?Имате ли изграден визуален образ за някои от тях?
Тези, които не съм виждала- като леля Мария от Бонукса.
Хаххахаха, това ми хареса! Laughing

# 191
  • където ми харесва
Тези, които не съм виждала- като леля Мария от Бонукса.
Хаххахаха, това ми хареса! Laughing
На мен пък ми стана тъпо. Леля Мария от Бонукса прилича на жена, която може да ми е баба Cry Cry Cry Cry

# 192
Нищо, момичето е високо и емоционално нестабилно, но пък с чувство за хумор.
Но е право- същото като Мария съм- само малко по-пълна и с изрусена коса.

# 193

Шанел,това е мнението ми за Мария. Каква следва да съм аз ?
Нетолерантна.
[/quote]

Нима? Thinking

# 194
  • София
Ее, стига де, оная леля не беше хищник, а само киселак.

Що бе, "Разбирам, че това е твоята представа за танцови стъпки, но ще бъда благодарна, ако не го правиш в току що изчистените масловки" си е баш шанелска стилистика.

Общи условия

Активация на акаунт