Как си представяте съфорумките си?

• 47 113
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А за Богинята пък колко изчанчена представа имам, да знаете.
Винаги ми напомня за Драган Тенев, щото аватарната ѝ Венера се мъдреше на корицата на "Малки разкази за велики художници".

ПП: Ази, това категорично е Шанел, да.

# 166
  • В Космоса
Акаша - с много дълга тъмнокестенява права мека коса, висока, слаба, с пищен бюст,  матова кожа, келтка, слуша Ения и Шаде.

Единственото попадение е бюста.  Crazy

А според мен слуша рок Grinning

Мне. Simple Smile

# 167
Казах ли ви, че е депресивна тема с всичките красоти под формата на снимки, които ще последват.

Една любима снимка, опреличаваща мой образ имам през всичките тези форумски години. Дамата ме беше видяла като задник (или може би беше вагина) с крака. Подкрепи го и със снимков материал. Нея не я помня, коя беше, нито как изглеждаше, но е запечатана като красавица в моето съзнание. Ако все още чете, да си знае  Heart Eyes

# 168
  • София
Мен пък тези теми винаги ме забавляват от сърце, изобщо са ми в графа позитивни и приятни.

С усмивка си спомням описанията на Кросания ли беше и на Джейн, абсолютно идентични, отразяващи ме като сладко бърбориво русичко миньонче, което бута количка с бебе и си бърбори с бебето, ако няма с кого.

Имаше и преди няколко години,получих прекрасни описания за себе си под формата на комплимент, който също ми е много скъп.

Имаше и едно момиче Дими тогава, което ме очарова с визии, много романични.

# 169
Вместо само да си представям предпочитам да гледам снимки:)

# 170
  • в рока
Цитат
Ужасно е, да си пише с теб човек, много си скучна и като че ли бавна. Никакво вдъхновение за мен. Ти не си виновна, просто има и такива хора. Цунки: Шанел

Мила,нали ти си интересна ,това е важното.Какви усилия само да го постигнеш.Просто най най най най най........Аз може да не съм ти вдъхновение,но  ти за мен  си муза.....Цунки.

# 171

Шегуваш се, нали?

# 172

Шегуваш се, нали?
Въобще не..

# 173
  • в рока
Цитат
Аз, като жена, далеч бих предпочела тази пред тази визия.

А аз тази

пред тази

# 174

Lizzy Bennet  и ти достатъчно снимки си изгледала, да не говорим, че и за едни твои се носеха легендарни приказки.  Simple Smile С хубаво те споменаваха, помня, не с нещо лошо.

# 175
  • София
Абе с много неща я споменават нея, но с каквото и да е, тя е много хубава, ще и простят.

# 176

Lizzy Bennet  и ти достатъчно снимки си изгледала, да не говорим, че и за едни твои се носеха легендарни приказки.  Simple Smile С хубаво те споменава, помня, не с нещо лошо.
Simple Smile
Дано!
Но наистина предпочитам да виждам снимките вместо имагинерните образи.
И ФБ е по предпочитаното място за мен:)
Абе с много неща я споменават нея, но с каквото и да е, тя е много хубава, ще и простят.
 По-добре на хората в устата, отколкото в краката - всички я знаем baby_neutral

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 17:14 от Lizzy Bennet

# 177
Аз искам да видя само Шанел. Останалите или съм виждал или не искам да виждам. Нали темата е за нея?

# 178
Ироничен хищник.
Стилът ѝ ми напомня на този на лелята на невидимото дете, което Тоотики заведе при мумините за да стане видимо (ама т'ва последното май никой няма да може да го разбере освен мене).
Ее, стига де, оная леля не беше хищник, а само киселак. Всъщност по-скоро ми напомня на стила на Трещерица  Simple Smile
А ако темата е за Шанел - Шанел е късокосместа породиста котка, лениво протягаща се върху капак на пиано.

# 179
  • София - Рим и обратно

Скоро ще започнат и снимките, тихо Sunglasses.

Шанел,това е мнението ми за Мария. Каква следва да съм аз ?
Нетолерантна.

Общи условия

Активация на акаунт