ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 830
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
Може ли линк за този филм с бг. субтитри - Kenan imirzalioglu - KABADAYI

# 691
# 692
Здравейте!
И аз съм от следящите сериала,много бях чувала за него ,сега дойде момента и да го гледам.За съжаление по това време се прибирам от работа,вечеряме и го гледмае в шум и глъч,но се надявам занапред да мога да му се насладя на спокойствие.Това накъсване и тези кратки серии много ме изнервят.Би тиви  може да дава 2 часа сериал а Нова не ooooh!
Почитателка съм на Ийт Озшенер като актьорска игра,но и другите са интересни образи,особено се изненадах защо сценаристите са решила майката на Омер да е сляпа,получава се много драматичен образ по този начин...с интерес очаквам развитието и отмъщението!
Като четох навремето" Малкият принц" ,съм запомнила едни думи на Розата: "-Истинските неща са невидими за очите..." Друга сетивност има тази жена. Изглежда ми по-мъдра и по-силна, въпреки недъга си. (някои знае ли как е ослепяла). Не-случайно сценаристите са я измислили такава. В театъра има една мисъл на един човек Станиславски (няма да влизам в подробности какъв е):"Ако на сцената има пушка, то тя трябва да гръмне", та ще дойде сигурно момента, в който майката ще прогледне.

# 693
 bowuuЗапочнах и аз поетично да мисля, както във филма...  Laughing

# 694
bowuuЗапочнах и аз поетично да мисля, както във филма...  Laughing

newsm10 smile3501 smile3525

# 695
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 696
Еми , любими моменти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Sad

# 697
  • Пазарджик
Еми много плаках на тези моменти много силни и много вълнуващи

# 698
В кой епизод са?

# 699
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Още не съм изгледала снощният епизод, не гледам и сериите напред , но тези кадри ме разплакаха ! Hug
Хората , на които Господ е отнел нещо, в замяна получават безценен дар - всички останали сетива са изострени до степен не само да компенсират недъга , но и до съвършенство ! А на една майка и трябва само едно за да познае чедото си ! Peace Сърце !

# 700

В края на 5-ти оригинален епизод.Сега сме в края на 2-ра серия. Peace
Сега проверих,че вчерашната серия свършва точно 4 мин. преди края на оригинален 2-ри епизод. Sick

gospojata,Абсолютно вярно PeaceМайчиния инстинкт е уникален Peace
Наскоро детето на моя колежка претърпя инцидент.Добре,че не се довери на "компетентните лица",а послуша майчинския си инстикт и детенце сега е живо и здраво. Simple Smile

# 701
  • Разград

# 702
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И аз доста си поплаках на тези моменти...Страхотно изиграни сцени bowuu...Емили Peace Hug...сега вече разбрах текста в подписа ти . bowuu

# 703
Като изпишем тази, заповядайте в НОВАТА ТЕМА Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637523.msg20955327#msg20955327

# 704
Добро утро и хубав ден. Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 11:12 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт