ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 831
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
Напред има една гореща сцена между Езел и Ейшан /на бюрото/ в коя серия е?

# 661
Аз също немога да я оправдая Ейшан Peace, наистина можеше да се измисли нещо друго а не да разбива живота на цяло семейство, и то семейство което я прие така както собственият и баща не е.
На много хора им се случват трудни неща в живота, трябва да решават много проблеми, но не са предали на най-близките си  Peace
Ненавиждам хора като тези предали Езел(независимо от причините)  Close

# 662
Възхищавам се много на актрисата в ролята на майката на Езел-Ипек Билгин.Тя беше в номинациите в 2011 г. да най-добра поддържаща роля.В едно интервю май беше,сподели,че е гледала многократно Ал Пачино в "Усещани за жена",за да бъде убедителна в образа на сляпата майка.Блестящо се е справила.Всъщност тя първа ме разплака в "Езел" smile3501
Peace и при мен така се получи

# 663
Бел,и си траеш,че си го гледала,а Wink

Забравих да допълня за Ипек Билгин,че има актьорска школа и лятото Къванч се учеше в нея.

# 664
  • Мюнхен
И мен. Както и Мерт. Заради сълзите на това семейство не мога да оправдая Ейшан. Въпреки че Бахар и Мерт са ми любимци.

# 665
Добре де тя ще каже ли на Дженгиз,че  е бременна или ще спи с него и той ще си мисли,че детето е от него?

# 666
Добре де тя ще каже ли на Дженгиз,че  е бременна или ще спи с него и той ще си мисли,че детето е от него?

Скрит текст:
Ще го заблуди,но той ще разбере вече към настоящия момент-2009 г.

# 667
Възхищавам се много на актрисата в ролята на майката на Езел-Ипек Билгин.Тя беше в номинациите в 2011 г. да най-добра поддържаща роля.В едно интервю май беше,сподели,че е гледала многократно Ал Пачино в "Усещани за жена",за да бъде убедителна в образа на сляпата майка.Блестящо се е справила.Всъщност тя първа ме разплака в "Езел" smile3501

newsm10 И мен също....няколко дни не съм писала ...просто не изтраях и погледнах напред Shocked.....но определено вече изпитвам антипатия...и не знам докрая как ще изгледам филма...Ейшан...как можа да постъпи така ooooh! #Crazy...даже се чудя дали наистина някога е обичала Омер....госпожа Дере все още не може да ме убеди в това...поне в тези серии ,които съм изгледала...

# 668
Момичета, загледах го и аз този филм. При вас не съм писала, а в другите теми, но искам да споделя какво почувствах докато го гледах тази вечер - пълно отчаяние - от това, че човек не може да се довери на никото - нито на приятели, нито на любим човек, а имайки предвид и филма, в чиято тема пиша най-често "Север-Юг", и семейството може да те предаде. Това е ужасно! С каква съвест си лягат нощем приятелите на Юмер и как спят. Питам се каква съвест трябва да има човек, за да предаде приятеля си!?
Наистина животът е коварен, но не мога да се съглася, че е чак толкова несправедлив към тези, които най-малко заслужават да страдат.
Интересен е обаче филмът и те кара да се замислиш над много проблеми. Щом ме накара да търся да гледам какво ще стане след това.

# 669
  • Пловдив
Момичета, къде да го гледам дайте линк. Опитвам да го следя сега по НОВА, но не мога да го гледам вечер. Благодаря  bouquet

# 670
Добро утро. Hug Hug Hug

Момичета, къде да го гледам дайте линк. Опитвам да го следя сега по НОВА, но не мога да го гледам вечер. Благодаря  bouquet

На Nova Play вече ги качват.

http://play.novatv.bg/play/263545

# 671
Lora666, досега все още не можете да почувствате филма - имам предвид, че все още тече завръзката, а и това цъкане на серийките по 1 час е ужасно. С появата на Вуйчо, филмът наистина започва - тогава ще разбереш, дълбоката мисъл на този филм и защо е получил толкова номинации...

За тези, които не са успели да гледат филма по нова, препоръчвам да си свалят сериите от торентите. Вижте в другата тема за Езел линковете и се насладете на дълбокия и хубав глас на Езел, почувствайте дълбочината в думите на вуйчо, чуйте Ейшан. И този път озвучаването ни лишава от това преживяване.

# 672
Добро утро. Hug Hug Hug

Здравейте ! Hug
·٠•Snejka•٠·  Heart Eyes, четеш мислите ми , мила ! Hug Тъкмо щях да моля за линк към онва плей , досега не съм гледала никога там !Благодаря ти !  bouquet
Интересен е бил епизодът ! Peace Ще споделя като го изгледам ! Хубави почивни дни , момичета !  bouquet

# 673
Госпожата, Hug

Ако нямате нищо против мога аз да пускам темите, понаучих се долу-горе.  Wink Ако разбира се, късметчето не иска да продължи да го прави. Peace

# 674
Добро утро. Hug Hug Hug

Гюнайдъннннн wavey...и мерсаж за кафето и линка ...градска smile3525

Общи условия

Активация на акаунт