ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 887
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
От Бтв отвръщат на удара  hahaha Пепел от рози започва тази вечер.В началото имах желание да гледам този филм,но след като по Нова дават Езел,това няма как да стане  Naughty

Ха-ха, май прословутата им Испания се оказа с доста нисък рейтинг...

Не знам какъв е рейтингът на Испания-та,но е факт,че турско в прайма се гледа най-много.След като по Нова пускат Езел тази вечер,хората ще го загледат и няма да го оставят след 2 седмици и да се прехвърлят на Фатмагюл.Затова Бтв реагира светкавично и пуска своя сериал заедно с другия.Борбата за рейтинг започва  hahaha Аз вече агитирам познати да почват Езел без никакво колебание  Wink

# 76
  • ... да усещаш мириса на море ...
Може ли да питам от кого са връчени тези награди ?
Благодаря предварително за отговора ! Simple Smile

Първите "Награди за телевизия на името на Исмаил Джем" - април 2010 На следващата година мисля, че са преименувани...

От Бтв отвръщат на удара  hahaha Пепел от рози започва тази вечер.В началото имах желание да гледам този филм,но след като по Нова дават Езел,това няма как да стане  Naughty
Не знам какъв е рейтингът на Испания-та,но е факт,че турско в прайма се гледа най-много.След като по Нова пускат Езел тази вечер,хората ще го загледат и няма да го оставят след 2 седмици и да се прехвърлят на Фатмагюл.Затова Бтв реагира светкавично и пуска своя сериал заедно с другия.Борбата за рейтинг започва  hahaha Аз вече агитирам познати да почват Езел без никакво колебание  Wink

Тия направо са полудели  #Crazy... а "Испанията" не е лоша, но и тя е накълцана безцеремонно...

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 14:48 от tara_lezhka

# 77
От Бтв отвръщат на удара  hahaha Пепел от рози започва тази вечер.В началото имах желание да гледам този филм,но след като по Нова дават Езел,това няма как да стане  Naughty

Не знам какъв е рейтингът на Испания-та,но е факт,че турско в прайма се гледа най-много.След като по Нова пускат Езел тази вечер,хората ще го загледат и няма да го оставят след 2 седмици и да се прехвърлят на Фатмагюл.Затова Бтв реагира светкавично и пуска своя сериал заедно с другия.Борбата за рейтинг започва  hahaha Аз вече агитирам познати да почват Езел без никакво колебание  Wink
И аз така майка ми повечето гледа бтв ,ама и казох само тази вечер да гледа езел поне , а то загледа ли се човек няма как да спре

# 78
Аз започнах агитацията за Езел още щом започна "до последен дъх" и видях Кенан. Тогава разказах някои неща за Езел , а за довечера ще настоявам с две ръце.

# 79
diven, geryht, kefir_777, malkata_pisanka, MamaJo, mipsy., terafrodo, Yanina_, диди88 (+ 3 Скрит/и) и 16 Гости преглежда(т) тази тема.

Мале, мале, мн хора на балкона, това може само да ни радва и да се сравни с моментите, когато даваха Езелко по турската телевизия и го гледахме пряко

# 80
Аз започнах агитацията за Езел още щом започна "до последен дъх" и видях Кенан. Тогава разказах някои неща за Езел , а за довечера ще настоявам с две ръце.

Агитация на макс  Laughing

Още повече,одеве прочетох статия за стартирането на двата филма,в която казваха,че Езел нямал никакъв шанс срещу Пепел от Рози...е направо ми призля  Sick

# 81
Диди 88, коя е тази статия, че и аз да им прочета безумиците?

# 82

Агитация на макс  Laughing

Още повече,одеве прочетох статия за стартирането на двата филма,в която казваха,че Езел нямал никакъв шанс срещу Пепел от Рози...е направо ми призля  Sick
По-скоро сълзливата история на Фатмагюл няма шанс лично мнение аз мислех да гледам и Пепелта но щом ще се състезават аз ще си гледам Езел твърдо съм го решила  Hug Flutter

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 14:46 от Дидзzз

# 83

Тя е от 18 януари,стара е...не дотам актуална.Но все пак филмите почват заедно  Peace

http://action1.blog.bg/zabavlenie/2012/01/18/quot-pepel-ot-rozi- … uot-niama-.885308

# 84
На мен не ми е интересен "Пепел от Рози" още от сега и то точно заради Берен Саат. Не ми харесваше връзката им с Къванч, а аз него съм го обрекла на Сонгюл Йоден.

# 85

Тя е от 18 януари,стара е...не дотам актуална.Но все пак филмите почват заедно  Peace

http://action1.blog.bg/zabavlenie/2012/01/18/quot-pepel-ot-rozi- … uot-niama-.885308
hahaha hahaha по скоро Пепел от рози няма шанс  Whistling Whistling

# 86

Боже, боже...тази статия сигурно я е писал бащата на Беренчето.

# 87
Не мога да разбера що за народ сме.Вместо да пуснат единия сериал в един ден другия в друг ден,сега и двата сериала в един ден.[color]

Oпределено и двата си заслужават...Що за лудост е тая надпревара?!

# 88
Не мога да разбера що за народ сме.Вместо да пуснат единия сериал в един ден другия в друг ден,сега и двата сериала в един ден.[color]

Oпределено и двата си заслужават...Що за лудост е тая надпревара?!
Хората са се побъркали ако от Нова ТВ кажат че отменят ЕЗЕл гаранция и БТВ ще отмени Пепел от Рози много се копират много  ooooh! ooooh!

# 89
  • София
До сега винаги Нова ТВ и бТВ са излъчвали програмите си като се съобразяваха да не са в един и същи ден  . Сега защо така стана не знам ... Определено аз ще гледам Езел , но пък има хора които ще искат да гледат и двата ... кофти  Tired

Общи условия

Активация на акаунт