ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 912
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
До сега винаги Нова ТВ и бТВ са излъчвали програмите си като се съобразяваха да не са в един и същи ден  . Сега защо така стана не знам ... Определено аз ще гледам Езел , но пък има хора които ще искат да гледат и двата ... кофти  Tired
Мисля си, че се получи нещо подобно, когато даваха "Незабравима" по Нова. Тогава май и БТВ даваха турски филм. Но не съм сигурна.

# 91
В "Езел" има от всичко по-малко има драма, любов, екшън, предателство...Надявам са да се гледа защото е различен и много хубав сериал...Мисля, че и много мъже биха могли да го гледат...

# 92
До сега винаги Нова ТВ и бТВ са излъчвали програмите си като се съобразяваха да не са в един и същи ден  . Сега защо така стана не знам ... Определено аз ще гледам Езел , но пък има хора които ще искат да гледат и двата ... кофти  Tired
Мисля си, че се получи нещо подобно, когато даваха "Незабравима" по Нова. Тогава май и БТВ даваха турски филм. Но не съм сигурна.
Излъчваха Листопад и Незабравима заедно.Тогава избрах Нова,не съжалих и за миг.Сега отново няма да съжалявам...залагам на Нова.
Борба за рейтинг...все пак това ги крепи.

# 93
РАДОСТ, ГОЛЯМА РАДОСТ! В програмата на Нова вече е обявено излъчването на Езел и то целия епизод. Пише от 20.00-22.00, поне тука да ни уцелят, браво

# 94
Диди88, ти изгледа ли Незабравима до край, има всички серии в темата, нали знаеш?

# 95
В "Езел" има от всичко по-малко има драма, любов, екшън, предателство...Надявам са да се гледа защото е различен и много хубав сериал...Мисля, че и много мъже биха могли да го гледат...
Моят е подготвен за довечера  hahaha И знам,че ще му хареса...колкото и да отрича.Преди време,като гледах първите серии,той случайно загледа с мен (за запознатите със сюжета
Скрит текст:
когато Али и Тефик бяха при лекаря на Езел и Али беше на път да открие истинската  самоличност на Езел
и как само припираше :сега какво ще стане,после какво ще стане ...
Езел много бяга от стереотипа Турски Сериал.Мъжете като чуят за Т.С . и бягат като дявол от тамян  hahaha Езел обаче е различен и съм сигурна,че ще се хареса и на мъжката аудитория

# 96
  • София

По турски тертип ще се бият за рейтинг , друго обяснение няма  Joy Joy Joy

# 97
Хайде и битивито да не остане назад. И там ще дават целия епизод на Пепелта, но иначе пишат 1 и 2 еп. Но какво ще си правият Испанийката?

# 98
  • БГ
Излъчването на серията с нормалната й продължителност е само за зарибяване на народонаселението.После много бързо ще кръцнат епизодите, ooooh! остава ни утехата,че поне ще ги гледаме всяка вечер, ако това въобще е някаква утеха newsm78

# 99
Диди88, ти изгледа ли Незабравима до край, има всички серии в темата, нали знаеш?
  newsm10 Бяха много безсънни нощи.И добре че бяха милите ни преводачки   bouquet Ето още едно предимство на Езел пред Пепел от Рози.Сериалът свърши отдавна,и вероятно е купен целия.Докато Фатмата ще я спрат началото на лятото и кой знае кога ще я довършат,по подобие на споменатата Незабравима,която Нова едва ли ще довърши въобще  Crossing Arms

# 100
Здравейте момичета! Готови ли сте за довечера? От вас разбирам, че Фатмето ще започне днес по бтв. Е, определено избирам Езел. На Фатмагюл гледах първите 3 серии и не издържах, а като попаднах на Езел го изгледах на един дъх. Невероятен сериал! Днес уведомих всички в работата да не го изпускат, струва си всяка минута. Определено предпочитам Кенан пред Енгин, въпреки, че единствения, който може да отнеме съня ми е Къванч. Но и той участва за малко, така, че ще бъда възнаградена. До довечера на първия ред! Хубав ден!  bouquet

# 101
Излъчването на серията с нормалната й продължителност е само за зарибяване на народонаселението.После много бързо ще кръцнат епизодите, ooooh! остава ни утехата,че поне ще ги гледаме всяка вечер, ако това въобще е някаква утеха newsm78

И ето друго предимство на Езел  hahaha
Бтв започват и България търси талант,всеки понеделник от 20 до 22,т.е няма сериал.А Езел ще си е всеки ден...поне нямам спомен Нова да пускат скоро някое глупаво реалити  ooooh! ,явно са си взели поука от есенния сезон.

# 102
Минах да видя дали няма промени за довечера, като агитирам да съм точна  , а то изненади  Whistling какво се побъркаха ти от бТв  и Нова  Laughing  Ама и Нова са пълни профани , защо не го пуснаха или от септември или от януари , ами сега просто станаха за смях и двете тв- та   Joy

М/у другото сега трябваше да тръгне д-р Хаус бяха го обявили за 17 или 27 януари , ако не се лъжа , и изведнъж започнаха да го промотират "скоро"  ooooh! , а то какво било конкуренция  Mr. Green

# 103
  • София
  newsm10 Бяха много безсънни нощи.И добре че бяха милите ни преводачки   bouquet Ето още едно предимство на Езел пред Пепел от Рози.Сериалът свърши отдавна,и вероятно е купен целия.Докато Фатмата ще я спрат началото на лятото и кой знае кога ще я довършат,по подобие на споменатата Незабравима,която Нова едва ли ще довърши въобще  Crossing Arms
Диди  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано не е само вероятно,а и реално,това че е приключил не пречи на родните ни телевизии да купят само първия сезон и после да ни оставят да си гризкаме ноктите от любопитство  hahaha hahaha

# 104
Наистина сме свидетели на уникален цирк ...така добре опазена до последно тайната за Езел...
И такъв ответен удар от Бтв

Бтв яко са се подплашили и  даже са спряли излъчването на "До последен дъх" с Кенан, както беше обичайно всеки следобед.

Пуснали са Листопада с отметка в горния ъгъл, че довечера почва Пепел от рози, явно с идеята да зарибят същата аудитория.
 Кой знае как им иде да си изядат...от яд, че досега правиха реклама на Кенан по Бтв Joy

Общи условия

Активация на акаунт