ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 947
  • 718
  •   1
Отговори
# 600

Дженгиз-Пари-изненади,пари-изненади.Ще печелиш пари да правиш изненади.Това искат жените Mr. Green

# 601
Привет Езелки Hug

# 602
Здравейте! Hug
При Ейшан видяхме страх, баща и я шантажираше, че ще разкрие предишния и живот, видяхме решение самата тя да го разкрие - в писмото, видяхме и последният коз на Сердар, медицинската експертиза, която я сломи напълно.Аз съм от тия ,дето я приема с всичките и кусури,защото след Омер, който нямаше избор, тя направи най- трудния- да пожертва любовта срещу живота. Може да е имало  и други варианти, но доминантата беше  живот - смърт,  а от друга страна погледнато, жертва нещо лично ,заради друг. За това и още заради много други неща за мен до края остана единствената ,която харесвах за Омер- Езел.
Хубав ден!

Съгласна съм, че Сердар я притисна и уцели най- болното и място ! Но можеше да настоява за друг вариант на "сделка " , а не да жертва Йомер ! Защото , според мен, тя не пожертва любовта за живот, тя размени един живот , за друг ! Защото тя не предаде само любовта си , а "осъди " един човек и му отне живота още преди съда да го направи ! Добре ,че поне сестра е жива и надявам се - здрава , както разбарх от коментарите ! Аз щях да питам същото ! Peace
На мен Али ми е доста интересен също ! Той единствен направи напълно осъзнат избор - с ясното съзнание ,че се превръща в убиец , че предава най- добрият си приятел, дръпна спусъка ! Може би тепърва ще видим какви са били мотивите му , освен тези , които сам каза : "Ще убием теб, за да живеем ние !" И ми се струва , че все още е около Дженгиз и Ейшан, не само заради общото минало и погребаната тайна , но и поради други причини ! Ще ми е интересно развитието на образа ! Peace

# 603
Здравейте! Hug
При Ейшан видяхме страх, баща и я шантажираше, че ще разкрие предишния и живот, видяхме решение самата тя да го разкрие - в писмото, видяхме и последният коз на Сердар, медицинската експертиза, която я сломи напълно.Аз съм от тия ,дето я приема с всичките и кусури,защото след Омер, който нямаше избор, тя направи най- трудния- да пожертва любовта срещу живота. Може да е имало  и други варианти, но доминантата беше  живот - смърт,  а от друга страна погледнато, жертва нещо лично ,заради друг. За това и още заради много други неща за мен до края остана единствената ,която харесвах за Омер- Езел.
Хубав ден!

Съгласна съм, че Сердар я притисна и уцели най- болното и място ! Но можеше да настоява за друг вариант на "сделка " , а не да жертва Йомер ! Защото , според мен, тя не пожертва любовта за живот, тя размени един живот , за друг ! Защото тя не предаде само любовта си , а "осъди " един човек и му отне живота още преди съда да го направи ! Добре ,че поне сестра е жива и надявам се - здрава , както разбарх от коментарите ! Аз щях да питам същото ! Peace
На мен Али ми е доста интересен също ! Той единствен направи напълно осъзнат избор - с ясното съзнание ,че се превръща в убиец , че предава най- добрият си приятел, дръпна спусъка ! Може би тепърва ще видим какви са били мотивите му , освен тези , които сам каза : "Ще убием теб, за да живеем ние !" И ми се струва , че все още е около Дженгиз и Ейшан, не само заради общото минало и погребаната тайна , но и поради други причини ! Ще ми е интересно развитието на образа ! Peace
  bouquetГоспожата- и аз казах че засега Али ми е най загадъчен.Ако приемем /въобще не ги оправдавам/ че Ейшан и Дженгиз са имали някаква причина за тази си постъпка  то при Али не виждам мотива.Наясно съм че и там ще изскочи нещо току така не се става убиец , а дефакто Али  извърши най трудната задача - уби човек.И защо.Явно има нещо но какво - предстои да разберем

# 604
Здравейте! Hug
При Ейшан видяхме страх, баща и я шантажираше, че ще разкрие предишния и живот, видяхме решение самата тя да го разкрие - в писмото, видяхме и последният коз на Сердар, медицинската експертиза, която я сломи напълно.Аз съм от тия ,дето я приема с всичките и кусури,защото след Омер, който нямаше избор, тя направи най- трудния- да пожертва любовта срещу живота. Може да е имало  и други варианти, но доминантата беше  живот - смърт,  а от друга страна погледнато, жертва нещо лично ,заради друг. За това и още заради много други неща за мен до края остана единствената ,която харесвах за Омер- Езел.
Хубав ден!

bouquetГоспожата- и аз казах че засега Али ми е най загадъчен.Ако приемем /въобще не ги оправдавам/ че Ейшан и Дженгиз са имали някаква причина за тази си постъпка  то при Али не виждам мотива.Наясно съм че и там ще изскочи нещо току така не се става убиец , а дефакто Али  извърши най трудната задача - уби човек.И защо.Явно има нещо но какво - предстои да разберем
Hug Hug Hug Сигурно сме много нетърпеливи , затова и се чудим как и защо ! Peace Много ме е яд , че няма да мога да гледам тази вечер , Даж каза ,че още в този епизод ще получа отговор на някои от въпросите си , но ще ги видя утре в Нова плей ! Peace А и предполагам ,че ще се ориентирам по коментарите тук ! HugА Али определено не ми се побира в представите за обикновен бияч и охранител ! Peace

# 605
  • Мюнхен
Здравейте! Hug
Хубав ден!

Чудесно попадение gospojata. Много ми е приятно и с голям интерес чакам твоето мнение. Понеже съм гледала сериала и ми е любим, но когато го гледах темата за Езел беше доста напреднала, а не исках да чета какво ще се случи, нямах щастието да споделя мнението си с другите, затова сега ви следя и се радвам, когато някой мисли като мен. Въпреки че доста хора я оправдават, аз до края смятах, че Ейшан имаше и друг избор. Толкова е умна, а не разбрах защо не се опита да го спаси, да намери друга жертва. Или поне беше длъжна да се опита да намери друг вариант. Малко ли хора измами? Мисля че с нейната хубост (въпреки че не ми е любимка) можеше да намери друга жертва, а не да се прави на господ бог и да спасява сестра си и да жертва любовта. Надявам се да не издавам много, но това е ясно, че в следващите серии ще видим мъката на семейството на Йомер. Нито едни родители и също и братчето му не заслужават това. Най-много съм страдала с тях. Това е една от причините, аз лично да не можах да и простя. Тя спаси един човек, но пожертва четири в моите очи.

# 606
  • Мюнхен
Здравейте! Hug
....... За това и още заради много други неща за мен до края остана единствената ,която харесвах за Омер- Езел.
Хубав ден!

За Езел може би, но не и за Омер. А все пак Езел има все още нещо и от Омер. Човек не може да се промени изцяло. Няма да издавам, но мисля, че за него имаше още едно добро попадение. Но и той покрай цялото това отмъщение няма възможност да си търси жена и мисля, че не го и иска. Аз лично не бих могла да и простя, може би заради детето донякъде, но не и да забравя.

# 607
  • на брега на Дунав
Здравейте! Hug
Интересна дискусия..............
Да вметна и аз, нещо което донякъде оневинява Ейшан/ако изобщо нещо може да оневини такава постъпка ooooh!/ - както каза Сердар на Дженго - тя не знаеше, че ще има убит човек при грабежа. Думите на баща и бяха, че Омер ще лежи за грабежа 3-4 години.
А мотивите на Али не са по-различни от тези на Дженгиз - пари.
Той взе своето решение, когато видя една прекрасна яхта да преминава пред очите му........
И на него му трябваха пари, за да осъществи мечтата си.
А пък приятелството.............. Е, Али си е първосигнален...........и не му трябваше много да мисли.

# 608
Таралежка ме подсети,че имам няколко снимки на хотела в Кипър.

# 609
bggirl22 ,  Hugблагодаря ти !  bouquet

Здравейте! Hug
Да вметна и аз, нещо което донякъде оневинява Ейшан/ако изобщо нещо може да оневини такава постъпка ooooh!/ - както каза Сердар на Дженго - тя не знаеше, че ще има убит човек при грабежа. Думите на баща и бяха, че Омер ще лежи за грабежа 3-4 години.
Той взе своето решение, когато видя една прекрасна яхта да преминава пред очите му........
А пък приятелството.............. Е, Али си е първосигнален...........и не му трябваше много да мисли.

Така и каза Сердар, вярно е , но когато отиде да свидетелства в съда , тя вече знаеше, че ще го съдят и за убийство и можеше да го спаси - една дума беше достатъчна ! И той с такава надежда очакваше да я чуе. Може би , ако Сердар не беше в съдебната зала и не беше довел сестричката и за разменна монета, тя щеше да бъде по- смела ! Peace

Много ме впечатли и младият Йомер - как изигра отчаянието, апатията и обречеността . Единственото , което го интересуваше , едниственият човек, за когото питаше , беше любимата му ! Определено не заслужаваше това предателство ! Peace

Аз мисля ,че Али има с како да ни изненада ! На мен не ми изглежда никак глупав ! Peace

# 610
Според мен най-приемливият мотив, ако може да се каже така, е този на Ейшан.  Peace Другите, засега, не мога да ги разбера.

# 611
bggirl22 ,  Hugблагодаря ти !  bouquet

Здравейте! Hug

Така и каза Сердар, вярно е , но когато отиде да свидетелства в съда , тя вече знаеше, че ще го съдят и за убийство и можеше да го спаси - една дума беше достатъчна ! И той с такава надежда очакваше да я чуе. Може би , ако Сердар не беше в съдебната зала и не беше довел сестричката и за разменна монета, тя щеше да бъде по- смела ! Peace

Много ме впечатли и младият Йомер - как изигра отчаянието, апатията и обречеността . Единственото , което го интересуваше , едниственият човек, за когото питаше , беше любимата му ! Определено не заслужаваше това предателство ! Peace

Аз мисля ,че Али има с како да ни изненада ! На мен не ми изглежда никак глупав ! Peace
Не знам дали вече в съда тя можеше да направи нещо.И не за друго , а защото престъплението беше извършено и тя беше съучастник.  Ако  кажеше истината потъваше и тя. Вече беше нагазила дълбоко в калта,затънала беше до гуша. Погледна към сестричката си ,може би си помисли, че ако каже истината и тя и баща и отиват в затвора. И какво ще стане с това болно дете.
Ако можеше да се направи нещо то беше преди да направят обира .Тогава може би Ейшан трябваше да потърси различен изход .В съда вече беше късно

# 612
Bell,радвам се да те "видя" HugСледиш ли сериала?

# 613
Може и да си права ! Но според мен беше достатъчно да каже само, че е прекарал нощта при нея !

# 614
Може и да си права ! Но според мен беше достатъчно да каже само, че е прекарал нощта при нея !
И, според нея, да обрече сестра си на смърт.  Peace Никак не е лесен нейният избор и тя го изстрада, а като гледам и продължава. Въпреки лукса, не ми изглежда никак щастлива. Sad

Общи условия

Активация на акаунт