ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 950
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
Може и да си права ! Но според мен беше достатъчно да каже само, че е прекарал нощта при нея !
И, според нея, да обрече сестра си на смърт.  Peace Никак не е лесен нейният избор и тя го изстрада, а като гледам и продължава. Въпреки лукса, не ми изглежда никак щастлива. Sad

Затова казвам , че размени живот за живот ! Въпросът е , доколко има право да прави такава "сделка " със съдбата и с живота на много хора ! Peace
Със сигурност ще носи вината си завинаги ! Може би затова и се ожени за Дженгиз, както предположих снощи - за да накаже и двамата с този брак !
Може и да не е щастлива , но е жива ! Сестра и - също ! А един човек е мъртъв ! Заради нея и изборът , който направи ! Мога да разбера до някаква степен мотивите и , но не мога да ги оправдая ! Поне на този етап ! Peace

# 616
Привет,
да се включа малко и аз - и понеже да си призная Ейшан засега не ми стана много-много симпатична, замислих се за мотивите й - някак си все ми се струва , че не беше само сестра й и изнудването на баща й. Защо ли ме гложди нещо (или ми се иска да е така), че когато Омер се върна от казармата, тя вече беше променена - сцената в рестораната в първата серия - тя гледаше с такъв копнеж към хората долу, не му каза че е заочнала работа в хотела, ученито, а той вроятно щеше да я накара да си остане вкъщи да гледа децата. Мисля си че тя копнееше за друг живот, и някъде много, много дълбоко в сърцето си, се съгласи заради сестра си, но и заради това че се е страхувала, че няма да има живота за който копнее с Омер. Не казвам че това е водещо - това са мой интерпретации - заради сестра си се съгласи да предаде човек и да излъже, но заради скрития си страх или амбиция се съгласи този човек да е Омер, а не просто някой случаен.
И не мисля че детето е било основната причина да се мъжи за Дженгиз, или пък още по-малко да го накаже - какво наказание за него - та той иска точно нея, как го наказва? А тя кога страда - когато си облича тоалетите или когато играе ролята на късметлийски ангел на мъжа си?
Вероятно по нататък сериала ще ме опровергае, но след 2 серии - това си мисля.

# 617
привет Езелковци, манията не ни напуска, но Нова правят всичко възможно да си изнервят публиката. Вече започвам да си мисля , че една турска серия я разделят на 3 части. Какви са тези реклами постоянно. Че то остава за филм не повече от 40 минути.

# 618
Момичета може ли някои набързо в бяло да разкаже къде е братчето на Езел и ще се появи ли по нататък както и родителите му ? Предварително благодаря  Hug

# 619
  • София
Момичета може ли някои набързо в бяло да разкаже къде е братчето на Езел и ще се появи ли по нататък както и родителите му ? Предварително благодаря  Hug
Скрит текст:
Всичко е наред с родителите му , както и с братчето му Мерт , ще се появят съвсем скоро . Мерт е станал журналист във вестник . Езел първо на майка си ще разкрие че е Омер , а и тя ще го познае по ... уханието му  Wink

# 620
  • Пазарджик
Ах този Сердар много подъл човек  #2gunfire не му пука даже за собствените му дъщери  #Cussing out

# 621
Скрит текст:
Всичко е наред с родителите му , както и с братчето му Мерт , ще се появят съвсем скоро . Мерт е станал журналист във вестник . Езел първо на майка си ще разкрие че е Омер , а и тя ще го познае по ... уханието му  Wink

Много благодаря така ми стана мъчно за братчето   bouquet

# 622
Може и да си права ! Но според мен беше достатъчно да каже само, че е прекарал нощта при нея !
И, според нея, да обрече сестра си на смърт.  Peace Никак не е лесен нейният избор и тя го изстрада, а като гледам и продължава. Въпреки лукса, не ми изглежда никак щастлива. Sad

Госпожата Hug. съгласна съм абсолютно със Снежка,в съда беше невъзможно, заради сестра и, която както ще видим е слабото и място.Така,че за мен доминантата живот-смърт си остава.  bouquet
Невероятен е този образ, колкото до оставането с Дженго- тази вечер го виждаме- пак жертва на шантаж и на дяволската игра на луд от любов мъж.

# 623
На този етап освен Йомер, аз приемам и Ейшан като жертва. Peace

# 624
  • Пазарджик
Ех ама как свърши в нищото.Много лошо са ги нарязали тия серии.А гласа на Раамиз мисля че няма да успее да предаде цялата магия на образа и много от моментите ще се изгубят

# 625
Много беше важно какъв ще е гласът на вуйчо
Е, няма как да е оригиналът, но мисля, че този, който го дублира е подходящ като тембър... Rolling Eyes

# 626
Тъкмо мислех че може и да преживея Рамиз но като го чух в трейлъра и  Cry

# 627
Ех ама как свърши в нищото.Много лошо са ги нарязали тия серии.А гласа на Раамиз мисля че няма да успее да предаде цялата магия на образа и много от моментите ще се изгубят

пипи, винаги се губи от дублажа, важното е да бъде възможно най-близък...те зрителите, които сега заглеждат филма ще си му свикнат и за тях няма да е необичайно...
 а ние ще преговаряме оригинала, то е ясно  Wink Wink

# 628
  • au bout du monde
И за Ейшан ми стана тъжно. И за Мерт.
Надявам се Бахар да е станала свястно момиче иначе ще ме е яд.

# 629
Много малко думи за сега на Вуйчо, не мога да преценя, по-скоро не ми идва, няма я хитрата, провокираща  нотка в гласа.Ей така, Wink заради актьора, който може, не е лошо да чуе гласа в оригинал, а за свикването ,ще свикнем, имаме ли друг вариант Wink

Общи условия

Активация на акаунт