Бродирана красота - Гоблени 91

• 97 512
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро мили момичета, търся схемички за книгоразделители. Дали някоя от вас вече е шила нещо подобно. Според мен се шият на лента панама, или? Ще чакам да се включите:) Хубав ден!

# 406
  • софия
Здравейте момичета, обичам гоблените и в момента шия Африканката на Ланарте оригинален комплект от Аксиома.Това ми беше мечта от доста време и си направих подарък за коледа Wink.Тогава се колебаех между нея един гоблен на Мая - Серенити и един на Риолис - Лъвски рай.Ще се радвам ако някой знае от къде мога да си намеря схемите на някой от тях двата.

# 407
Серенити:

http://tomairina.gallery.ru/watch?a=bh0H-htn4

И лъвския рай

http://www.liveinternet.ru/tags/%EB%FC%E2%E8%ED%FB%E9+%F0%E0%E9/

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 09:11 от ina.

# 408
  • софия
ina МНОГО благодаря  bouquet сега ще започна да ги комплектовам   Simple Smile

# 409
# 410
Много благодаря:) Преди няколко дни имаше тема за часовници-гоблени. Дали някой намери повече материали относно монтаж?

# 411
  • Варна
Да покажа и аз нещо готово:

# 412
# 413
Много е красив. Браво!
Марго, чорапчето е станало супер

# 414
  • Враца
Красота.....много ми хареса!  Peace

# 415
  • ГОре на черешата...
Прекрасни ириси, а в чорапчето на Марго ми останаха очите, браво, момичета  bouquet!

# 416
  • Все на втория етаж
Минавам само да се отчета, че си боцкам усърдно Молитвата. Вече съм на финалната права и се готвя за една индийка Simple Smile Ще се отчета тези дни пак. Чета и гледам красотите ви с интерес.

# 417
  • София
Чудесни неща сте показали!
Аз също действам полека-лека и мога да покажа едно етапче от моят "дъх на пролет".

В действителност цветовете са много по-хубави и ярки.  Embarassed

# 418
  • София
Марго, разкошно чорапче!   bouquet
kdk76,   bouquet Снимката изобщо не може да предаде красотата им  Hug
teddybearm, изключително нежно се получава  Hug

# 419

Пет картички за базара и две за учителките ни Simple Smile
Първата снимка е линк към албума ми, там може да видите всички, заедно с няколко картончета на Джули арт. От тези само синьото аз си го направих, а на бялото с момиченцето развалих прозорчето, защото в тяхното прозорче не ми се побираше. Аз съм доволна. Цветовете не са много реални, защото снимах на слабо осветление.

Общи условия

Активация на акаунт