Бродирана красота - Гоблени 91

• 97 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! Бъдете здрави, щастливи, само хубави,хубави неща да ви се случват поне до 150 ви рожден ден,пък после ще му мислите  bouquet newsm51 newsm59

# 661
здравейте момичета,

аз рядко се пиша при вас, но си ви чета редовно. След като завърших Вълната на дименшънс, за кратко се откъснах от гоблени и се позанимавах с разни плетки.  Mr. Green

Сега обаче иска отново да избродирам нещичко, имам разни изостанали конци и малко панама и си търся нещо малко, може и за Великден, може и детско. Ако може да ме насочите къде да потърся - по-семлпички модели с малко цветове.  Rolling Eyes
Тук има  схема на пумата в оригинал , с кнвертирани конци в DMC i Anchor и снимка на конците.
http://dump.ru/file/4790305
E тук дават гобленовия бод с обратен наклон. Аз започнах по друга схема и го правя така / и ще върви така,няма да разшивам, а и ми се получава добре. Някой ме беше дал и схема само с кръстчета. Така, че явно има различни варианти.
Честит рожден ден на празнуващите   bouquet

# 662
Мариета честит рожден ден и от мен  newsm59

# 663
Честит Рожден ден на празнуващите днес. Бъдете здрави и обичани.  bouquet

# 664
mari_eta Честит рожден ден на теб и сестра ти! Само хубави дни ви желая от сега нататък   bouquet
pepen Честит ти рожденник, и да те слуша!!! Бъдете живи и здрави  Hug

Момичета, аз спрях да пиша, че ме досрамя от кога не съм хващала иглата. Но ви следя ежедневно и само се възхищавам на красотите ви, и бързината, с която ги сътворявате. Комплименти за всички ви  bouquet

# 665
Моля Ви от къде да видя цветовете и формите на картончетата.  Praynig

# 666
Честито на всички, които имат празник днес!
  bouquet

Аз ще споделя едно етапче .
Много ми харесват гоблените, които са като акварел. Това ме и провокира да почна този на Риолис. Наскоро бяхте дали схема тук и сама си комплектовах конците.
Тази ажурност и лекота ме завладяват.

Бродериите ви за картички са прекрасни, нежни и фино изработени. Поздравления!

# 667
Моля Ви от къде да видя цветовете и формите на картончетата.  Praynig
Миличка, ИнаТ беше дала линк няколко странички назад, обаче и аз не успявам да ги видя Sad
нямам регистрация ли кой знае какво newsm78. Опитай, при теб може да се получи.
*vera много е нежен този гоблен Heart Eyes

# 668
  • ГОре на черешата...
Благодаря за чудесите пожелания, момичета, стоплихте душата ми в този мразовит ден Heart Eyes!

Пепен, честит празник на половинката ти  bouquet!

Ах колко красиви картички и дребоси, а аз нямам никакво време напоследък...

# 669
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честит рожден ден на всички празнуващи!
Цял ден не мога да Ви прочета!
Аз днес си получих картончетата от Джули арт и довечера почвам.

# 670
  • Варна
Честит рожден ден на всички рожденници, nbirthday newsm59

# 671
И аз искам да помоля за инфо или за линк ,където мога да разгледам тези картончета за картички и да направя поръчка.Всъщност те отварят ли се kато картички или са само картончета-еднолистови?

# 672
Ето  

[img
width=300]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/404347_178736782226490_119899754776860_210377_720275795_n.jpg[/img]  

За връзка може да ползвате този адрес: imam_kotarak@abv.bg
Извинявам се за голямата снимка, но когато я смаля, цветовете не се четат.

Прозорчетата са ги кръстили, примерно: голям накъдрен кръг, малък овал и т.н. , с релеф или без...

# 673
Нaмерих ги, благодаря, те са във Варна, още утре отивам на место да се заредя.

# 674
  • Троян
ИнаТ   за теб трябв да има отстъпка,като основен рекламодател на картичките  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт